Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenal

alenal Stálice fóra

Název řádku je nejlepší kamarádi, ale opět jsem se odhlásila a už řádek jde sebrat, ale dělala jsem to 3x to odhlašování, Děkuji za odpověď

2. MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  3. Miluska50

Miluska50 Zelenáč fóra

Dnes jsem splnila úkol odpočinek měla jsem dostat kupony na pomocníky 12hodin 3krát a čekám a nic se neděje

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Miluska50,
    zkus restartovat hru (nejlépe se odhlásit a znova přihlásit) a koukni jestli se ti kupony připsaly. Pokud ne, tak kontaktuj herní podporu - ona prověří kam se zatoulaly. Jak kontaktovat herní podporu.

5. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj zdraví a zároveň se omlouvám jestli to sem nepatří ale chci se zeptat dokončila jsem v družstvu úkol Baha arboretum II a nevím jestli je to další domek nebo co nikde ho nemám tak nevím kde co hledat. jestli je moje otázka divné(blbá) prominte mi to ale i tak děkuji za odpověď babicka38

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babicka38 - Splněním úkolu Baha arboretum II jsi získala pouze plány na jeho rozšíření. Vše o skladištích najdeš >>zde klik<<

Přeji prima hru

7. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Omlouvám se hráčce pezt, za to že ji obtěžuji a děkuji za varování, myslím, že nespravedlivě.
    A ted vysvětlení.
    Vzhledem k tomu, že jsem tu řešila problém s předčasně vyměněnými děsivkovými akčními ve středu s moderátorkou *já*. Myslela jsem, že to tu již dořeším, když jsem nevěděla co se děje.
    Ještě jednou se pezt omlouvám, ale čekala bych, že tu zprávu četla a že tuší o co mi šlo. A vzhledem k tomu, že již nešlo editovtat, musela jsem napsat znovu.
    Hrnkajda.

8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

Farmářka X děkuji za odpověď myslela jsem si to že to tak je ale stejně z toho nejsem moudrá nevím kde a jak to postavit všechno na to mám ale třeba na to časem přijdu děkuji

9. Ahoj Hrnkajda
    kolega Pezt ti dal odkaz na oficiální oznámení ve kterém se hráči dozví, že akce Strašidelná hostina byla prodloužena a po navrácení akční předmětů (Lebečních naběraček) budou moci hráči akci dokončit. Akční předměty byly navráceny dříve, akce byla spuštěna dnes. Proto tvůj příspěvek bral jako diskusní a přidělil ti varování, nikoliv trest. To na vysvětlenou.

Ahoj babicka38
    není to tak složité jak se možná zdá. Skladiště lze získat (pro Farmu) buď za hvězdičky, nebo za Floreny. Pro Baha se daí získat za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu a nebo opět za Floreny ve Farmářském obchodě. Plány, které získáš za splnění úkolů v Družstvu potom slouží pro rozšíření počtu míst v daném Skladišti (pro různé typy Sklašť - Arboretum., Zvěřinec a Výrobna) jsou plány různých barev.
    Rozšíření Skladiště se provede takto:
    Kliknutím na Skladiště se ti ukáže ovládací bublina, tím se dostaneš do okna ve kterém si můžeš (máš-li potřebné položky) přidat nová místa:

[​IMG] [​IMG]

10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ano děkuji nová místa vím jak na to a teď teda budu stavět raději za hvězdičky těch je dost děkuji

11. babicka38
    omyl - za hvězdičky si pořídíš pouze jednu sadu Skladišť - tedy jeden Zvěřinec, Výrobnu a Arboretum.

12. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Mohu dělat 2 časové úkoly současně?

13. Ahoj pavelkohl1
    ano můžeš plnit více časových úkolů, ale nesmí to být v situaci, kdy splněním jednoho úkolu se dostaneš k plnění druhého.
    Jde-li o časové úkoly na sobě nezávislé, pak můžeš plnit tolik časových úkolů na kolik si troufneš.

EDIT:
    Omlouvám se, dala jsem ti nesprávnou informaci. Dva časové úkoly naráz plnit nelze, hra tě vyzve k ukončení probíhajícího časového úkolu.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  14. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Díky.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Ahojte máte někdo na trhu ty dva blahočety? Na AA není ani jeden, ani nevím kde se daly získat;):p

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Omlouvám se a díky. Blbnu:(

17. dasa1143
    tak alespoň jsem tě navedla na ty Blahočety :D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. jarda1979

jarda1979 Pisálek fóra

Ahoj, ráda bych se zeptala, na stromu moudrosti mám aktivované všechny runy.... co dál?

19. Ahoj jarda1979
    hráčů, kteří mají veškeré runy na Stromě moudrosti aktivované je mnoho. Co dál? Vyčkat, zda Realizační tým hry Farmerama nezavede do hry nějaké nové runy, které by bylo možno aktivovat. Pokud taková situace nastane, hráči se tuto informaci dozví v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji prima farmaření.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.