Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj babča2011
    prosím zkontroluj. zda stromy a chlévy dáváš přímo na plochu (bez polí) tedy přímo na "zelenou trávu".
    Pokud to není tento případ, pak by bylo chytré provést (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" - a určitě se zaměř na vyčištění přes webové rozhraní po včerejších úpravách ve hře a zavádění nových prvků to určitě nebude na škodu vyčistit.
    Přeji prima farmaření

krakoramaja tohle ocenil(a).
  2. babča2011

babča2011 Pilný autor

díky moc, nejraději bych se viděla na druhém konci světa. Za 7 let hraní jsem ještě takovou blbost neudělala.
    Samozřejmě tam jsou pole.

Naposledy upraveno: 8/3/18
    elbedna tohle ocenil(a).
  3. babča2011
    to nic, stane se, i mistr tesař... ;)
    Přeji prima farmaření

4. Miluska50

Miluska50 Zelenáč fóra

To stejné se stalo i mně,nevím proč ,vždy se to mění až další den .M

5. Ahoj Miluska50
    pokud se tvůj dotaz týká proměněných Lebečních naběraček, tak bohužel odpověď je totožná jako pro hráčku Hrnkajda.
    Tzn.: o problému jsem informovali, řeší se. Pokud dojde k nějakému rozhodnutí RT, budou o něm hráči informování zde na fóru.
    Přeji prima farmaření

6. makynka

makynka Rádoby autor

Ahoj, proč jsou na Baharamě nové stromy fíkovníky se stejným názvem jako ty předešlé také fíkovníky. Jsou vzhledově jiné, tak ty původní /staré/ se budou měnit a stejně tak lenochod. Děkuji za odpověď

7. Ahoj makynka
    ano, ve Starověkém opičím chrámu je možnost aktivace nového Fíkovníku. Problém s duplicitním názvem jsme připomínkovali. "Starý" fíkovník se rušit nebude. Nová socha je pro získání Lenochodího vejce - jde o mazlíčka, kterého lze získat za 50ks Zlatých banánů.
    Podrobnosti - (klikni)-> ZDE informace o Lenochodím vejci jsou uvedeny v závěru příspěvku.
    Prima hru

Ailuro tohle ocenil(a).
  8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jj .)

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22

Tato tabulka ti vyskočí, pokud chceš někoho ocenit, a nebo jak se to děje?
    Ani z moderátorského ani z herního účtu (ten moc nepoužívám) se mi to nepodařilo nasimulovat.

Ahoj evoku57

Máš s tím také problém ?
    Kdy se to projevuje?
    Tohle to mi moc v řešení problému nepomůže.

11. modro.ocko22

Ahoj pezt,když chci někoho ocenit.

12. pezt

Ahoj modro.ocko22

Vypadá to na improvement (vylepšení) fóra.
    Bohužel jsme o žádné změně nebyli informováni.

Fajn hru pezt

13. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

• Mimo téma, pezt
    Ahoj.
    Tak teš se mi vrátili lebeční naběračky a akční rostlina na účet, ale to mi je v tuto chvíli dost nahouby, stejně už to nezískám.

14. pezt

Ahoj Hrnkajda

Nějak nevím na co se vlastně ptáš, nebo spíše je to jen takové konstatování, které patří do vlákna týkající se akce Strašidelná hostina
    Takže svoje snahy o diskusi můžeš projevovat tam.

Fajn hru pezt

15. modro.ocko22

Děkuji pezt .M

16. pezt

17. anna32173

anna32173 Pilný autor

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    prosím o radu mám biopaliva De Luxe lítám na horní dráze a když kliknu na letadlo a jsem před dárkem tak šipku s 2x dárkem mám šedivou a nevím jak na to když chci létat nahoře děkuji za odpověď
    ***příspěvky sloučeny***
    děkuji už jsem na to přišla omlouvám se

Naposledy upraveno moderátorem: 9/3/18
  18. alenal

alenal Stálice fóra

Nevím jestli jsem správně, ale nejde mi sebrat 117 řádek . Sbírám ručně, všechny šly jen ten jediný ne. Kde je chyba

19. Ahoj anna32173
    pro změnu výšky letu letadla složí zelené tlačítko - v ovládací bublině je zcela v levo (na obrázku je na ocase letadla) Posune tě nahoru/dolů a o jedno políčko vpřed zároveň

P.S.: Pokud chceš něco doplnit prosím použij tlačítko "Upravit" u svého původního příspěvku. Děkuji.

20. Ahoj alenal
    bohužel, číslo řádku není dostatečná informace - řazení řádků je individuální. Já např.: mám řádek číslo 117 - "Perfektní hrášek". Mohla bys prosím dopsat název řádku?
    Jako první pomoc zkus prosím restartovat hru, případně změnit prohlížeč.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.