Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

jdu to vyzkoušet

zemanka01 tohle ocenil(a).
  2. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky, na kole štěstí jsem si vytočila Kámen mudrců - vůbec nevím co to je, ani to nemůžu nikde najít.
    Poradíte mi?

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Orlíček - ve FAQ to určitě najdeš. Tam najdeš všechno. A možná to najdeš i v zásobárně, je to výrobek Alchymisty 5.stupeň.

4. Bejčulínová

Bejčulínová Zelenáč fóra

Také by mě zajímalo proč je vše vzhůru nohama? Debatní kroužek Mouchy nemohu nikde najít. Hodil by se alespoň odkaz, anebo odpověď na otázku.

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6. zelka007

zelka007 Zelenáč fóra

klikni na velku muchu. Potom tam najdes ikonu skrite chrobaku, klikni na to a vrati sa to do normalu.

7. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, kdy budou růst stromy kořeny dolů? Nevěděla jsem, že když začnu hrát akci Mouchy puštěné ze řetězu tak všechny stromy mají kořeny stromů nahoře. Až akce Mouchy puštěné ze řetězu skončí tak budou mít stromy zase kořeny dole? Je to pro mně důležité. Špatně se na této farmě orientuji. Děkuji za odpověď.

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jakoja,

bohužel tohle na herním fóru nelze prověřit, prosím napiš si na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

Ahoj Zorka341,

stačí v okně akce Mouchy puštěné ze řetězu kliknout na tlačítko označené na obrázku a stromy již zase budou růst, tak jak mají.

9. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Pajda361
    Ahoj, asi dělám pořád něco špatně. Jak máte na obrázku označené plus tak já na to kliknu ,ale stromy jsou pořád kořeny nahoru

Už je to v pořádku já zapomněla na tu mouchu. Mooc děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 2/4/18
  10. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, v uvítacím okénku (nebo jak to nazvat, to co na mne vyskočí po přihlášení) se mi zjevuje stránka, nadepsaná "AKTUALIZACE" a pod tím je obrázek bílé ovečky s nám dobře známou bednou od Kubíka a s anglickým textem "TO DO Daily logon bonus title" a s tlačítkem "Tak pojďme!". Myslela jsem původně, že je to nějaký aprílový žertík, ale je to tam i dnes a když na to kliknu, nic se neděje, jen jsem na farmě (očekávala jsem, že je to nějaká inovace Kubíkových dárků). Můžete to, prosím, nějak vysvětlit, o co se jedná? Nikde jsem tady k tomu nic nenašla. Děkuji

11. helenak44

helenak44 Pisálek fóra

Co se to děje? Všichni mí sousedé se najednou jmenují otto. o Hawn, nebo jak, začala jsem ho mazat,protože o něj nestojím a bojím se,že jsem vymazala ty sousedy, které mám léta. Ten otto se vlámal všude a ještě nějaký Chriss.

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .evalumar.

Jelikož je tam zmíněn Chris tak se jedná o další Aprílový žertík, který souvisí s akcí Mouchy puštěné za řetězu ;)

Fajn hru pezt

13. pezt

Ahoj helenak44

Netřeba panikařit, jedná se o další aprílový žertík s pojený s akcí Mouchy puštěné ze řetězu ;)

Fajn hru pezt

14. helenak44

helenak44 Pisálek fóra

Děkuji za odpověď, apríl byl včera, někdo se ještě nevzbudil? A prosím, co bude s těmi sousedy, které jsem stihla vymazat v domnění, že mažu ottu?

15. pezt

helenak44

Pokud jsi si nějaké sousedy vymazala, budeš jim znovu poslat pozvánku.
    Nějak nerozumím tomu, proč jsi někoho vymazávala, i kdyby to byla chyba, tak přece hned nezačnu bezhlavě všechno vyhazovat o_O

karbar, Skali a krakoramaja tohle ocenili.
  16. helenak44

helenak44 Pisálek fóra

Já nemazala sousedy, já mazala ottu, až když jsem ho mazala asi po páté, všimla jsem si podle znaku souseda, že by to mohl být právě soused, za kterého se otto de facto převlékl. Nevím jestli jsem se dobře vyjádřila, zkrátka nepamatuji si všechny znaky sousedů, jen pár, no a za tím známým znakem byl ten otto a až pak jsem přestala s mazáním.

Sousedů jsem měla mnoho, nepamatuji si všechny a mrzí mne, že je nedokážu vrátit.

Naposledy upraveno moderátorem: 2/4/18
  17. pezt

helenak44

Já ti rozumím, nicméně ti nepřišlo divné, že všichni se jmenují Otto ? Že to není možné, aby jsi měla tolik sousedů se stejným nickem ?
    No bohužel stalo se, ještě můžeš zkusit herní podporu, zda by ti pomohla ztracené sousedy najít. Jak kontaktovat herní podporu

PS: nepiš dva příspěvky pod sebou, stačí použít tlačítko upravit.

EDIT: ještě se podívej do výpisu dárků, s kým jsi si posílala dárky, tam třeba nějakého najdeš

18. 96701

96701 Zelenáč fóra

Dobrý den po přihlášení na farmu se vše zobrazí vzhůru nohama stromy a chlévy má dvě farma a na obou totéž

19. pezt

Ahoj 96701

Pokud se ti nelíbí tento aprílový žertík, klikni na mouchu v červeném kolečku.

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  20. paníMílová

paníMílová Zelenáč fóra

• Citace bez vlastního obsahu je považována za spam. Farmářka_X

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.