Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj ,,prosím co mám dělat, dodala jsem jedno namleté hnízdo a nevyprázdnila se mě plocha, namlela jsem druhé a zase nic,,děkuji za odpověď

děkuji za odpověď ,hraji více než 6 roků a toto se mě ještě nestalo ,abych nevěděla jak dodávat ,už jsem v poslední ploše ,takže ostatní mě šly, až ta poslední nejde ,,

Naposledy upraveno moderátorem: 29/3/18
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tonys*

A kde jsi uvedla že máš ostatní plochy otevřeny a nebo, že jsi už nějaké hnízda namlela.Je třeba se vyjadřovat jasně a srozumitelně, když už hru hraješ 6 rokem.
    Bohužel na tvou farmu nevidím, tak nemohu vědět co už máš uděláno a co ne.
    Doporučil bych restartovat hru, tedy zavřít prohlížeč a poté zkontrolovat stav hnízd nebo jestli je plocha otevřená popřípadě stav akční plodiny a akčních vypadávátek jestli došlo vůbec k umletí.
    Pokud budou nějaké nesrovnalosti, a nebude něco fungovat, bude třeba se obrátit na herní podporu, Jak kontaktovat herní podporu

PS: nepiš více příspěvků pod sebe, a je zbytečné pokládat dotaz znova když už jsem ti odpověděl

3. olčaML

olčaML Vážený autor

Chci se zeptat jestli farmářské kolo jde sekaně jenom mně ?

4. pezt

olčaML

Teď jsem zkoušel a kolo jede normálně žádné problémy jsem nezaznamenal.
    Doporučil bych vyčistit prohlížeč a data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně, Vše pro bezproblémový chod hry

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  5. dasah53

dasah53 Rádoby autor

Továrnu na hrábě dostaneš při plnění úkolů v Družstvu . Úkol je Rozdílní bratři 3/5

6. Housenta

Housenta Pisálek fóra

Ahoj, v levelu 130 jsem získala možnost pěstování rybízů (i dle FAQ je rybíz od 130 levelu), ale když chci dodat do úkolu v družstvu "Nekokokodák" 2/4 rybíz, tak mi dodat nelze a dle tooltipu je rybíz od levelu 133. Je to zamýšlený záměr RT?

Pajda361: Děkuji za odpověď a vysvětlení. Překvapilo mě, že to nejde, ale FAQ úkolů mě zkontrolovat nenapadlo, přiznávám. Hezkou hru

Naposledy upraveno: 30/3/18
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Housenta,

ano, je to záměr RT. Jen v jedné věci se dopouštíš omylu, dle tooltipu u úkolu není od 133. levelu rybíz, ale ten úkol. Je to, tak popsáno i ve FAQ - Nekokodák

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Systém mi nabídl ke koupi řádek do stonku Rande - bonus bedna BZ a Bedna oddanosti, po otevření už však byly ke koupi jen dekorky.
    Podívala jsem se do stonku a zjistila, že řádek Rande už mám, ale jsou tam úplně jiné dekorace a dává násobky BZ a krejcarů a více TBZ pro tropickí chlévy a dílny - 75%. Stala se opět chyba s dubl názvem?

9. pezt

Ahoj ašada01

Bohužel jsou 2 řádky s názvem "Rande"
    Pokud u koupě již v nabídce nemáš balíček s řádkem tak jsi si ho nejspíše koupil.

Jedná se o tento řádek

Na něj se mohli dát libovolné dekorace.
    Ten řádek, který zmiňuješ je z akce Rande ten dává toto

Fajn hru pezt

ašada01 tohle ocenil(a).
  10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Jo díky, máš pravdu, ten druhý má libovolné dekorky, tak jsem si ho nespojila s nabídkou, kde se prezentuje i s dekorkami.
    A jen pro zajímavost, já na něm mám přesně stejné dekorky jako ty - lupinu, veverku a sopku.

11. pezt

ašada01

Není zač:), hlavně že je vše v pořádku;)

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj, mám dotaz ohledně akčního šlechtění, teda zušlechťování :-D
    Dala jsem vejce do největšího skleníku (což běžně nedělám, všechno co jsem doposud vyšlechtila, bylo z nejmenšího), a popohnala za 1 floren. Myslela jsem, že mi "sklidí" všechny tři skleníky. Jenže sklidil jen jednu třetinu zasahující do všech třech "oddílů" (asi to tak má být) - ten byl bez bonusu; a po sklizni druhého se mi objevil časový bonus 10%, klikla jsem, že chci bonus ponechat; a ta poslední třetina mi zmizela a nabídlo mi to výběr další rostliny pro šlechtění... Má to být takhle ? Nebo jsem přišla o jednu třetinu šlechtění ?
    Díky za odpověď !

*JÁ*: Díky, myslela jsem si to, ale neměla jsem zatím tu zkušenost. A hezké odpoledne !

Naposledy upraveno: 30/3/18
  13. Ahoj tydýtková
    ano, proces šlechtění proběhl zcela korektně. Po zisku bonusu a jeho "přijetí" se proces ukončí a nabídne se hráči další cyklus zušlechťování.

14. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

nepřipsaly se mi floreny za nákup kombinovaných balíčků

15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

veru ani mne nebolo pripisanych 600 florenov za balik XL:cry:

16. Ahoj rammstein, satelit, ezzra
    prosím obraťte se na herní podporu, při výběru problému zadejte "všeobecný dotaz". Kolegové zjišťují, co je za problém.
    Díky za trpělivost.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

ezzra tohle ocenil(a).
  17. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

To jsem ráda, že nejsem sama, mě se také nepřipsaly, ostatní dárky z kombinovaného balíčku přišli v pořádku. Už jsem kontaktovala podporu, tak doufám že pošlou kompenzaci.

18. rammstein2
    není třeba psát více příspěvků s jedním problémem do více vláken. Děkuji

19. Dasa54

Dasa54 Zelenáč fóra

Ani mě to nepřipsalo floreny.

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dasa54 - Jak kolegyně *JÁ* píše chyba je nahlášená >>ZDE<< a o jejím odstranění budete včas informováni.

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.