Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Děkuji za odpověď,zkusila jsem to už 3x a stejně to nefunguje.Budu muset opravdu na podporu.Protože i mail došel,že je to koupené.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

markétka47 - nemáš za co

Přeji dobré pořízení

EDIT:

Pokoušíš se dostat dekorace do špatného řádku. Řádek, který ukazuješ je řádek Rande.

Toto je řádek Veselé velikonoce

vel.png

a toto je řádek rande, který je také v prodeji

ran.png

Přeji prima hru

Naposledy upraveno: 28/3/18
  3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ale já koupila oba,ty Veselé velikonoce už jsou osazený,ty šli dobře,to rande nejde,to mě hází zpět

4. Farmářka_X

markétka47 - pak už opravdu pomůže jen Herní podpora. Odpověď ti přijde na registrační e-mail

Přeji prima hru

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Odpověděli mi přesně to samé,ale já koupila najednou oba a ty velikonoce jsem tam z lišty dala normálně a nikam jsem jinak nic nedávala--- Dobrý den,

řádek rande máte zcela k dispozici, nejspíše se snažíte naskládat dekorace do nezakoupeného řádku Veselé Velikonoce.Tak co dál?

6. Farmářka_X

marketka47 - zde na fóru tvůj problém nevyřešíme zkus na Herní podpoře důkladněji a podrobněji popsat svůj problém. Pokud píšeš na podporu je třeba uvést všechny skutečnosti - co se stalo, nebo co se neděje .... i drobnost může vést k úspěšnému vyřešení

Přeji prima hru

7. Lucka132

Lucka132 Pisálek fóra

ahoj,
    sestře se ve 42 levelu objevila tato nabídka ( všechny pomocniky na 720h za 33kč), mně v 117 levelu se nikdy taková nabídka neobjevila, je to nová nabídka ? Nebo se objevuje jen nižším levelům ?

Díky moc [​IMG]

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Lucka132: To jsou individuální nabídky a čas od času se objeví každému. Tedy alespoň u nás na všech farmách, co máme.

9. Lucka132

Lucka132 Pisálek fóra

vím, že to je individuální nabídka, ale tuto jsem tam právě nikdy neměla, tak mně zajímalo jak to je.. :)

10. Farmářka_X

Ahoj Lucka132 - tyto nabídky jsou individuální. Proč se komu jaká nabídka objeví nikdo neví. Klíč k objevování se těchto nabídek má RT a my jej neznáme. A neříkej, že jsi neměla v nabídce "Modrou kabelku". Obsah nabídky se mění.

Přeji prima hru

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak sděluji,že za pomoci a dopisování a ochoty podpory jsou dekorky už na svém stanovišti;):)

MatysekKamilek a karbar tohle ocenili.
  12. Farmářka_X

marketka47 - jsem velice ráda, že se povedlo;) Děkuji za zprávu.

Přeji prima hru

13. renegaderrodoga

renegaderrodoga Zelenáč fóra

ahoj
    asi jsem blbej nebo slepej
    v chrámu jsem žádný ledvinovník nenašel
    a to jsem prošel všecny ikony stromů 2x
    tak nevim

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

renegaderrodoga

Ten strom se neaktivuje, dal se získat ve Strombole, kolegyně ti psala, že si plody můžeš koupit na trhu.

Fajn hru pezt

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj hajch,

k žádné inovaci nedošlo, jen ti vypršelo prémium. Pokud jsi měla nastavené automatické prodlužování a k prodloužení prémia nedošlo, budeš muset kontaktovat herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

16. hajch

hajch Pisálek fóra

děkuji už je vše vpořádku

17. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj,zajímalo by mě,když si vytočím 2x za sebou 50% na 3 hodiny a potom i 2x 200% na 24 hod. jak to je?

18. Ahoj jana.zape
    je to tak, že:
    po dobu 24hodin bude fungovat bonus 2x 200%
    a po dobu 3 hodin bonus 2x 50%. Bonusy, jestliže jsi si je vytočila v jednu chvíli, budou fungovat souběžně.
    Sčítají se tedy pouze procentní navýšení, nikoliv čas trvání bonusu.
    Přeji prima farmaření

X-mole tohle ocenil(a).
  19. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, prosím , co mám dělat ,dodala jsem namleté hnízdo a nevyklidila se mě plocha ,namlela jsem druhé a zase nic ,a ani se mě nepřipsala odměna, děkuji ,,,

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*

Pro dodání Velikonočního hnízda je potřeba kliknout na Žluto oranžovou budovu a poté kliknout na tuto ikonu, nestačí tedy jen toto hnízdo namlít.

Tím dodáváš hnízda a připisují se odměny, doporučil bych ti tedy ještě jednou pročíst FAQ k akci Velikonoční festival

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.