Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mariejosefa, 13/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Jj jasně ;) a děkuji

2. .macca.

.macca. Hrabě fóra

• Mimo téma, pezt
    Já jsem s prodlouženou děsivkou nadmíru spokojená udělala jsem víc než jsem předpokládala úkoly všechny hotové kromě svíce tam se to urychlit nedá jednu svíci jsem měla a druhou jsem dostala s TS

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca.

Ty jsi tu vypozorovala, že by tu byla nějaká diskuse, k děsivé noci ?
    Toto vlákno slouží k otázkám týkajících se děsivé noci a ve tvém příspěvku postrádám nějakou otázku, nebo alespoň něco co by se dalo považovat za odpověď na aktuální otázku.
    K diskusi můžeš využít toto vlákno Strašidelný byznys

Fajn hru pezt

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

pezt Omlouvám se spíš jsem si nevšimla kde jsem a kam píši nejsem neomylná

5. Kocka98

Kocka98 Zelenáč fóra

• Dodržuj rozdělení fóra. sopti
    ano chci se stát tvým sousedem díky

6. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Nejde mi sklidit řada na stonku "Zázraky divočiny". Je hlášen problém, nebo mám problém jen já? :)

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

pavcape, momentálně není žádný problém nahlášen.

EDIT: Můžeš napsat na herní podporu, ať se koukne v čem je problém.

8. KUKYNA

KUKYNA Pisálek fóra

PROSÍM PORADÍ MI NĚKDO NA CO JSOU ZÁKAZNICKÉ BODY A KDE JE UPLATNIT?

9. pezt

Ahoj KUKYNA

Předně bych tě chtěl upozornit na psaní velkým písmem, to se považuje za křičení a to není zrovna v hodný způsob komunikace.

Zákaznické body jsou za splněné zakázky v družstvu a určují spokojenost a kolik zakázek od určitých zákazníků můžeš dostat.
    Podrobný popis ve FAQ - Farmářské zakázky

Fajn hru pezt

10. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Dobrý den,
    zasadila jsem si karafiát a kosatec obojí je vedeno pod květiny, ale doba růstu kosatce na poli je ve výsledku o hodinu delší i když základní doba růstu je u něj dokonce oproti karafiátu o hodinu a půl kratší .. mám aktivovaný stonek a bonus 4% zrychlení od alchymisty, vodu + hnůj. Chci se zeptat kde je chyba?? v označení - není to květina, ale něco jiného?? Nebo proč se to stalo?? Karafiát jsem zasadila první a hned po něm kosatec - oba bonusy už na karafiát zafungovaly. Vyjde mi tak sklizeň až v noci :-( dá se to opravit?? Děkuji za odpověď. K.

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nemáš náhodou karafiát vyšlechtěný ve skleníku? Případně ti mohl před zasetím kosatce doběhnout urychlující řádek v nebi. Opravit snad jen tím, že na kosatec dáš SH.

12. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Řádek jsem aktivovala před zasazením a karafiát vyšlechtěný nemám, ale mám vyšlechtěný kosatec na dřevěné kladivo, neruší se tím jiné bonusy?? Ale to by měli snad tam napsat...

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

U kosatce na kladiva je ale přeci napsáno, že prodlouží čas růstu (o 13%) a sníží efektivitu vody (o 12%). Podívej se tam. Jsou to tzv. malusy (opak bonusu). Tudíž výsledný čas máš nejspíš správně.

Prepperka tohle ocenil(a).
  14. kroisos

kroisos Zelenáč fóra

ahoj - mám technický dotaz - je nějaká možnost jak seznam mé stodoly lze vytisknout pro lepší přehled nebo převézt do např *.xls formátu? Tato funkce mi moc chybí....
    kroisos farma 136, baha 386

15. pezt

Ahoj kroisos

Bohužel, tato možnost není, jedině si pořídit screeny.

Fajn hru pezt

16. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

pujde v akci obchuduj a daruj darovat ambron?

17. pezt

Ahoj Frantanec

Jelikož uvedení stromu Ambroň do hry bylo 27.7.2017 tak by měl být obchodovatelný. Nicméně poslední slovo má vždy RT, tak bude nejlepší si počkat až začne OaD.

Fajn hru pezt

18. avotram

avotram Rádoby autor

zdravím,
    zjistila jsem nový bonus.prvek - k prémiu rychlejší mlýn,
    co to ovšem znamená pro mě,když si prémium automaticky nechávám obnovovat a přitom mám z minula zakoupený zrychlený mlýn asi na 3 měsíce -stopne se mi to zaplacené předplatné na mlýn nebo jsem jen prostě vyhodila docela dost peněz za předplatné,protože jsem nevěděla,že se tahle změna chystá?
    nebo jsem jen nepozorná a info o téhle změně v nějakém časovém předstihu proběhlo?pokud jo,můžete mě prosím nasměrovat,děkuji.
    pokud ne,poradíte mi co s tím?děkuji

edit- děkuji za odpověď,myslím,že jsem to pochopila,pokud si vzpomenu,můžu si to ověřit až proběhne automatické prodloužení premia...

Naposledy upraveno: 8/2/18
    pezt tohle ocenil(a).
  19. pezt

Ahoj avotram

Předplatné turbo mlýna, které máš nyní koupené je automaticky prodlužováno tím, že si koupíš prémium, tedy k zůstatku se ti připočte dalších 720 hod. Kdyby jsi tedy přestala platit prémium, tak ti bude stále běžet ten tvůj již zaplacený turbomlýn, dokud jej nevyčerpáš.
    Doufám, že jsem to napsal srozumitelně ;)

Fajn hru pezt

elbedna tohle ocenil(a).
  20. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, měla jsem 11 zatočení větrným mlýnem, 3x se zběsile roztočil, nechtěl se zastavit. Musela jsem ukončit hru a znovu se přihlásit. Nenašla jsem, že by byl problém s mlýnem. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.