Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mariejosefa, 13/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavcape - bohužel momentálně navýšit počet stránek v albu nejde. Zda to bude do budoucna možné ví jen RT

Přeji prima hru

2. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Díky Farmářko, já jen, že už ty nálepky není kam lepit! :)

3. Ahoj pavcape
    ono, když je nebudeš "lepit" zůstanou seřazené v levé části alba a zůstanou tam přehledně uložené ;)

4. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Hezký den,
    chtěl bych se zeptat, proč má některý můj soused u ikony vlevo kolečko a jiný kolečko s hvězdičkou. Má to nějaký význam pro hru?
    Děkuji za odpověď.

5. Ahoj brutus2
    jestliže se u tvého souseda objeví kolečko s hvězdičkou je to symbol označující, že soused dosáhl dalšího levelu a ty si můžeš kliknutím na ikonu hlavičky se studentskou čepičkou vybrat BZ za jeho postup.
    Přeji prima farmaření

6. liduška14

liduška14 Pilný autor

kuoopil jsem řádek bonanza a nemám dekorky,to si je musím koupit vzlášt.....

7. Ahoj liduška14
    pro řádek "Bonanza" jsou určeny dekorace, které lze nyní zakoupit v jednotlivých balíčcích.
    Podrobnosti najdeš (klikni)-> ZDE
    Popis samotného řádku Bonanza (klikni)-> ZDE
    Přeji fajn hru

8. liduška14

liduška14 Pilný autor

takže koupit vzlášt

9. liduška14
    ano, dekorace se opravdu musí koupit zvlášť (pokud jsi si některou - nebo všechny) nekoupila při minulé naíbdce.

10. liduška14

liduška14 Pilný autor

no super,to nedám

11. -adelka2001-

-adelka2001- Pisálek fóra

Děkuji. :)

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

13. azaziel

azaziel Zelenáč fóra

Udělal jsem tenhle úkol Smoothie pro Lauru a dostal jsem recept.Nikde jsem ho nenašel a v bahami spa není.Kde ho mám hledat abych ho mohl namíchat?

14. pezt

Ahoj azaziel

Recept na Smoothie z citronové trávy je ve třetím stupni řemesla Bahami-spa.
    Doporučil bych hru restartovat, aby se hra aktualizovala, pokud ještě třetí stupeň nemáš, bude tam na tebe recept čekat až tam postoupíš.

Fajn hru pezt

15. enrikea

enrikea Aktivní autor

dobry den mam takový vetsi problem uz jsem kontaktovala i podporu a odpoved zadna.teda přisla ale na toto tema mi neodpovedeli, vlastne ani nejde tento problem tam zaslat.platila jsem vzdycky kartou ale tu jsem nedavno ztratila a ja jsem ve stav a vypoved vymazala sve osobni udaje a zobrazuje swe mi tam ted že tam nejsou zadne ulozene platebni udaje,kartu mam novou a chtela jsem to tu zmenit ale uz tu platbu kartou nemam.mam uz tam jen ctyri platebni metody ale platba kartou uz tam nemam.nemuzu si koupit ani floreny ani balicky proste nic.poradite mi,jsem bezradna...

16. Ahoj enrikea
    s tímto problémem ti na fóru opravdu pomoci nemůžeme.
    Doporučuji tento postup:
    Kontaktuj herní podporu, ve formuláři vyber "Obecný dotaz"
    je dost možné, že jsi se dostala na černou listinu a jedině podpora ti v tomto může pomoci.
    S dotazy k platbám se prosím obracej do vlákna (klikni)--> "Technické a platební dotazy
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení problému.

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

můžu se zeptat co se bude moct při příští akci Obchoduj a Daruj posílat

18. pezt

19. KVETA29

KVETA29 Zelenáč fóra

• Mimo téma, pezt
    já take hledám sousedy jsem level 89 Bezdekova ma li někdo zájem budu ráda dík

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.