Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mariejosefa, 13/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Mariana60
    ano, lze zakoupit pomocníky na měsíc a to v akci "Sezónní pomocníci na měsíc" je to akce vcelku pravidelná a o jejím uvedení se dozvíš ve vlákně 'klikni)-> "Akce"
    Přeji prima farmaření

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

cooloomboo, celkom môžeš mať na farme 16 skladísk (8 farma, 8 baha) + na desivých plochách 2 arboreta, všetky sklady mám rozšírené na max. a po splnení úloh mi ešte zostáva 12 plánov, teda tam zatiaľ nie je treba plniť všetko:music:, tie z arboreta si nie som istá, už sa nepamätám ako som na tom s desivkovými, ale zdá sa mi, že tam to sedí;)

satelit tohle ocenil(a).
  3. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahoj kontaktovala sem herny podporu 21 včera ještě se neozvaly nevím za jak dlouho se ozvou

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj leonka41

Uvedla jsi tam email na, který čekáš odpověď ?
    Zkontroluj také spam koš, jestli odpověď nespadla tam.

5. anna32173

anna32173 Pilný autor

ahojky prosím kde najdu tabulku při doplňování mušketýrů děkuji za odpověď

6. pezt

Ahoj anna32173

Nevím jakou tabulku myslíš, přehled o dodaných Maceškových aranžmá zjistíš, tak že klikneš na ikonu strážnice

Maceškové aranžmá dodáváš mušketýrům, kteří se ti objevují na ploše.
    Vše o akci najdeš v tomto vlákně Tři myšketýři

Fajn hru pezt

7. anna32173

anna32173 Pilný autor

tak děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne

8. pezt

anna32173

Není zač :), tobě také krásný zbytek dne;)

9. leonka41

leonka41 Rádoby autor

tak to je pruser ja zapoměla dat novy e-mail znova napsat a dat ten novy děkují za poradu

10. pezt

leonka41
    Není zač :), snad vše dopadne k tvé spokojenosti :)

11. vladik58

vladik58 Zelenáč fóra

prosim vas muze mi nekdo vysvetlit proc casomira je ulozena na sklizni kde mam kombajn a to se tyce bahami,muzete mi to prosim dat na levou stranu ..dekuji..jinak to nepouziji. vladík 58

12. Ahoj vladik58
    zcela určitě nelze u jednotlivých hráčů měnit pozice herních prvků - časomíry, umístění kombajnu apod. Nicméně časomíru pro časový úkol na bahamaramě lze zasunout či vysunout dle potřeby za pomoci zelené šipky na okraji okna časomíry.
    Přeji prima farmaření.

13. sasasa

sasasa Stálice fóra

prosím,prosím, smutně koukám, bude opraveno stále vyskakující okno k akci. Objeví se vždy a to na každé ploše. Vím,že už je pátek a všichni pospíchají domů, ale RT by mohlo ještě trošku máknout na opravě. Děkuji

14. Ahoj sasasa
    ano, vyskakování okna je opravdu obtěžující, obávám se ale, že oprava během akce možná nebude. Nicméně nespokojenost s tímto prvkem určitě budeme reportovat.
    Přeji prima farmaření.

15. emma-x

emma-x Rádoby autor

zdravím
    koupila jsem si balíček multitaskin otevřel se mi stonek, ale nemůžu najít dekorace

16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj emma-x - koupila jsi pouze tu řadu. Dekorace do ní Geniální multitasking, Bombastický dárek, Ingridin student a Kouzelný klobouk si musíš koupit zvlášť (pokud některé z nich nemáš již z dřívějška). Jen upozorňuji, že dekorace půjdou do stonku až když sklidíš všechny bonusy ( u některých 30x a u některých 40x) Info o nákupu dekorací najdeš >>ZDE<<

Ahoj mirek47 - pokud jsi si opravdu jistý, že se ti pomocník přičetl nesprávně tak kontaktuj herní podporu jak na to >>ZDE<<

Přeji prima hru

17. vendy2004

vendy2004 Pisálek fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde se dá sehnat strom Kaki. Díky

18. zovka12

zovka12 Zelenáč fóra

KAKI je plod stromu TOMEL JAPONSKÝ

19. pezt

Ahoj vendy2004

Kaki je plod stromu Tomel japonský, je potřeba nejprve si tento strom aktivovat ve Starověkém opičím chrámu za zlaté banány, poté budeš moci koupit strom ve farmářském obchodě, popřípadě koupit plody na trhu.

Fajn hru pezt

20. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Ahoj, můj dotaz zní: V albu nálepek mám volných pouze osm stran. No právě moc volné nejsou, nemám kam dávat nové nálepky. Jde nějakým způsobem počet stran v albu navýšit? Děkuji za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.