Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mariejosefa, 13/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

chtěla bych se zeptat,jestli jsou nějaké pravidla pro určování ceny na trhu, mám větev na stromu moudrosti,kde si mohu prodat zboží s navýšením až o 75% více , ale nevím od kterého základu, chtěla jsem koupit krmivo pro slony a to stojí 10 000.-KR, a slon stojí 7 000.- tomu nerozumím,jak se to počítá,,děkuji za odpověď,,

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*

Cenu určuje nabídka a poptávka. Runa má vliv pouze na to, za kolik danou komoditu můžeš prodat.
    Pokud je krmivo dražší než dané zvíře tak můžeš nakoupit zvíře a nemusíš jej chovat.

Fajn hru pezt

3. Pedromalo

Pedromalo Zelenáč fóra

Ahoj, potřebuju pomoct s hloupým dotazem. Kde najdu ve hře sekci obchoduj a daruj, chtěl bych se zbavit nějakých stromů, kterých mám nadbytek. Děkuji za odpověď.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pedromalo - V tuto chvíli se žádná akce Obchoduj a daruj nekoná. Akce obchoduj a daruj je nepravidelná akce. Sleduj oficiální oznámení a včas se dozvíš kdy se bude konat další.

Přeji prima hru

5. Pedros32

Pedros32 Zelenáč fóra

chtěl bych se zeptat koupil sem chlevy ve strombole tovarna na hrabě sokol strom pamelo a další chlevy skoupení slony červeny atd byla akce obchoduj a daruj chtěl sem dělat vyměnu neukazalo se to při vyměně takto nešlo odeslat nevím proč chlivek vrana ružova ta šla nic vic jestli mužete porad te co mám udělat aby to šlo vyměnit děkují předem za odpověd petr

6. Farmářka_X

Ahoj Pedros32 - vše uvedené byly novinky mladší 4 měsíců a proto nešly měnit. Růžové vrány jsou ve hře poněkud déle. Seznam předmětů, které šly měnit najdeš >>ZDE<<

Přeji prima hru

7. brutus1

brutus1 Zelenáč fóra

Oprav ....ty novinky byly, nešly, ty předměty nešly....potom to smaž.

8. Farmářka_X

Ahoj brutus1 - děkuji za lekci češtiny ve svém příspěvku jsem upravila. Mazat nebudu a veřejně se tu stydím:oops:

Přeji prima hru

9. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Ahoj chtěl jsem se podívat co ten komix vůbec je,kde ho mám prosím hledat. Díky

Děkuji za informaci :)

Naposledy upraveno: 18/2/18
  10. pezt

Ahoj zdarsky79

Komixovou knihovnu najdeš v družstvu, nicméně v tuto chvíli již žádný komix nespustíš, kvůli jeho odebrání.

Vše o komixové knihovně najdeš v tomto vlákně Komiksová knihovna

Fajn hru pezt

11. kajinka

kajinka Zelenáč fóra

jak získam vyrobnu na hrábě a psací brk

12. pezt

Ahoj kajinka

Továrna na hrábě šla získat z akce Farmářský expres a také Tombola s předměty 2017
    Perový ateliér šel získat v akci Divoká jízda a také Tombola s předměty 2017
    Bohužel v této chvíli nijak tyto výrobny získat nejde, jestli ještě bude nějká možnost tyto výrobny získat v tuto chvíli nevíme.

Fajn hru pezt

13. vera2610

vera2610 Pisálek fóra

Koupila jsem si za flireny 5 rukavic a neobjevily se mi tak jsem koupila další 2 a zase nic, no asi budu končit jelikož pestuji a sklízím jako divá a le záleží na tom kolik vypadne vypadávátek což neovlivním, tak jsem dopadla už nejméně tři krát , bez stonku .

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vera2610,
    kam se poděly bezprsté rukavice (proč se ti nepřipsaly na účet) může prověřit jen herní podpora. Prosím kontaktuj ji.
    Jak kontaktovat herní podporu

15. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Ahoj, nevím, zda píši dobře, ale už skoro 2 hodiny hra zlobí, buď se objeví, že server je nedostupný, trvá dlouho, než se načte, bez pomocníků nejde pořádně sklidit, stonky ručně taky nejdou, dárky ve mlýně se neustále točí, stopla jsem, než jsem zkusila F5. ????? Díky za odpověď. >:(:mad::oops:

16. dadunek

dadunek Aktivní autor

Jsem na tom úplně stejně. Stále restartuju a stejně to nejde.
    Nemůžu koupit ani vodu.

17. pezt

18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Nevím kde se zeptat.Zítra má začínat akce - čas závodit(jestli jsem to dobře přeložila)a nikde žádná zmínka.Má někdo nějaké informace?

Děkuji za info,většinou akce co tam jsou psané,tak jsou v ten den.Tak nic,budem čekat. ;)

Naposledy upraveno: 19/2/18
    elbedna a matlafous123 tohle ocenili.
  19. Farmářka_X

Ahoj bludička49 - jistě jsi koukala do kalendáře akcí tzv. "pajdáře" >>ZDE<<. Informace v tomto kalendáři jsou pouze přibližné a hlavní slovo má až oficiální oznámení. Takže nezbude nic jiného než čekat, až se nějaké takové oznámení objeví.

Přeji prima hru

20. dadunek

dadunek Aktivní autor

pezt
    děkuji, už je to v pořádku.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.