Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mariejosefa, 13/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji za odpověď dekork jsem našla v liště ale přece jen je to tam myslím špatně napsaný je tam od LVL si oupíte stonek který obsahuje dekorky a teď tam jsou vyjmenovaný. myslím že je to špatně k pochopení ale děkuji za odpově%d už to mám v pořádku

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babicka38,
    .....levelu 30 mohou zakoupit balíček magického stonku “Rande”, který obsahuje:........

a u obrázku řádku je co se do něj umisťuje. Nikde tam není psáno, že musíš umístit konkrétní dekorace
    Hezkou hru

3. zdenda

zdenda Rádoby autor

k novému úkolu na Baha chci říci,že od 4. úkolu nejde dodat poslední položka, i když zboží je dostatek. Také není český překlad.

4. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj díky za vysvětlení

5. sopti

zdenda, nový úkol na Baha byl spuštěn předčasně. Nedodávej do něj - již je ze hry odebrán.

babicka38 nemáš zač ;)

6. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, chci se zeptat, nevíte, kam mi zmizel úkol drsní jezdci? Ještě jsem ho neměla hotový a najednou tam není. Děkuju.

7. sopti

Stana67 - už je to nahlášeno. Vydrž úkol se ti zase vrátí.

8. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

:wuerg:
    Já do úkolu již dodal. doufám že to dostanu zpět.

9. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

No tak to mám smůlu,dodávala jsem až pokud mě to pustilo a pak to najednou nešlo.

10. sopti

lalaX21 a Atina5454,
    momentálně se řeší co s tím. Většinou se ale dodávky vrátili zpět.

11. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahojte.Nevíte proč nejde plnit v družstvu ten nový úkol?Je tam napsáno něco anglicky a ještě ve skratkách,Nevím co to znamená.Dík za radu.

12. sopti

ahoj drahulína,
    jedná se o již nahlášenou chybu ve hře. ZDE.
    Úkol by měl z družstva po restartování farmy zmizet.

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj velik52 - k tomuto problému bylo vydáno ofi prohlášení >>zde<< i když ze tvé reakce tuším, že jsi ho již četla. V tuto chvíli ti bohužel nikdo nic víc nenapíše, protože zatím nikdo nic víc neví. Vše je v kompetenci RT a jakmile bude správný čas, tak se vše dozvíš z oficiálního oznámení

Přeji prima hru

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

velik52 - nemáš za co a tobě také hezký večer

PS: prosím necituj příspěvek pod který píšeš stačí oslovení

Přeji prima hru

velik52 tohle ocenil(a).
  15. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Ahoj, včera se v souvislosti s akcí na Valentýna objevil v družstvu úkol, který tam nyní už není, vložila jsem potřebné věci do prvních tří komplet, do čtvrtého částečně. Bude úkol vrácen nebo aspoň (pokud se neměl zobrazit) suroviny, které byly vloženy?

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj stefanyp,

zobrazení úkolu byla chyba, RT momentálně řeší způsob jak danou situaci vyřešit.

17. -ROSE62-

-ROSE62- Zelenáč fóra

Ahoj, prosím, kde najdu úkoly týkající se vran? Chov i šperky mám aktivní už dávno, ale úkoly mi i tak chybí.. Nemám aktivní jen šlechtění vran..je to potřeba k plnění např. Divadla na farmě?

18. sopti

-ROSE62-,
    pokud nemáš aktivováno šlechtění vran, tak se ti úkol nezobrazí. Kdysi to bylo jinak - pokud jsi jej měl aktivní a už něco dodal, tak se ti po aktivaci šlechtění vran zobrazí už částečně splněný.

19. maxikov

maxikov Aktivní autor

ahojky,prosím,kde se dají sehnat stromy TIKI a VOSKOVNIK,děkuji za odpověď

20. sopti

Ahoj maxikov,
    Tiki strom a Voskovník se dal pořídit v akci Farmářský expres. Nyní je jediná možnost jeho plody zakoupit na trhu, jelikož momentálně se strom sehnat nedá.
    Hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.