Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mariejosefa, 13/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, no většina hráčů asi nemusí makat. Já musím dělat na zkrácený úvazek (makám 10 dní v měsíci 12 hodinovky) a na Strašidelný hřbitov jsem se dostala jen párkrát, protože jsem jak naschvál vždy v práci, kde není přístup k internetu. Všechno asi jde zařídit a příští Děsivku udělám. Mám jen otázku. Mohl by být přístup na S. hřbitov třeba ve fázích měsíce? Asi blbost, že? Děkuji za trpělivost a přeji hezký zbytek dne

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Lidus61, jaký termín pro Děsivou noc zvolí RT je pouze a jen v jeho kompetenci. Někdy se stane, že dají akci v Měsíčním světě ( bývalý Hřbitov) a tak je děsivá noc prodloužena.

3. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

závěsy mně prosím zmizly a stejně nevím jak dál????Nemůžete nahlédnout do mé hry a pokusit to spravit?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cedrika2627

Pokud jsi upgradovala obě základní dekorace tak bohužel nemůžeš použít tyto dekorace ani do jednoho řádku a tento stav je již nezvratný. Je třeba nejprve číst a sledovat tooltipy u řádku, které dekorace jsou potřeba, než jen bezhlavě klikat. Pokud ti to není jasné můžeš se obrátit na herní podporu ta jediná může nahlédnout do tvé hry. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

*dareba1 tohle ocenil(a).
  5. hupice

hupice Pisálek fóra

ahojky chtěla jsem se optat co mám dělat nebo kde hledat splnila jsem stonky a dala na plochu přístřešek pro kachny když sem ho odstranila a chtěla dát do stonku tak ho nikde nemám dík za odpověd

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hupice - Do jednoho stonku potřebuješ "základní" dekoraci Přístřešek pro kachny a do druhého stonku potřebuješ Velkolepý přístřešek pro kachny

Upgraduješ tak, že "základní" dekoraci vložíš na plochu,

nasadíš na ní opony, které získáš také v akci Zamilovaní králíci,

po té jí zboříš do inventáře a nasadíš na stonek - Dekorace se již nerozloží, pokud dekorace zkompletuješ jinak již je do stonku neposadíš

Přeji prima hru

*dareba1 tohle ocenil(a).
  7. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

asi hloupí dotaz. Do komiksu mám dodat nějaké foto, vůbec nevím jak k němu přijít. Všem normálním děkuji předem za odpověd. Pro modíky a chytrolíny hraji to na mobilu rada typu přečti si to a to vlákno je mě k ničemu. Na velikosti 4 palců prohledávat fórum je rada k nezaplacení.

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jira1030 - Jako odměnu v komiksovém úkolu dostaneš Fotogtafický film a ten ve mlýně semeleš na foto

Přeji prima hru

9. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

děkuji za okamžitou pomoc.

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Mám nějaké foto ve mlýně namleté a nevyužila jsem ho.
    Jak mi bude kompenzované?

11. pezt

Ahoj karbar

Jelikož je změna oznámena s předstihem, nebude žádná kompenzace za fota, která zůstanou ve mlýně a nevyužita.

Fajn hru pezt

karbar tohle ocenil(a).
  12. karbar

karbar Vévoda fóra

Děkuji za odpověď.
    Překážet mi to tam nebude, ale je možné že zapomenu na co to ve mlýně mám.

13. pezt

Ahoj karbar
    Není zač:)
    Oni ti tam překážet nebudou, tato položka bude z mlýna i ze stodoly odstraněna.

karbar a Danielaa25 tohle ocenili.
  14. be-la

be-la Pisálek fóra

Ahoj, dnes při odtajňování tajemných stájí jsem získala upgrade krtka je zde uvedeno obydlí pro krtka žluté/oranžové, kdežto základní chlév se jmenuje příbytek pro krtka.. Šlo by nahlásit změnu ať je základní název u všech chlévu i upgradů stejný? Díky.

Edit: Diky za rychlou odpověď a znovu připomenutí RT:)

Naposledy upraveno: 13/2/18
  15. pezt

Ahoj be-la

Tuhletu zvláštnost jsem hlásil již téměř před půl rokem, bohužel zatím bez reakce ze strany RT.
    Zkusím se zase připomenout ;)

Fajn hru pezt

16. barda60

barda60 Zelenáč fóra

ahoj mam dotaz ohledně odměn .při plnění poslední akce jsem neobdržel jednu cenu na magický stonek velkolepý přístřešek pro kachnu, ostatní dárky jsem dostal 2x a tento jen jednou, díky za odpověd Barda

17. pezt

Ahoj barda60

Dostala jsi dekoraci Přístřešek pro kachny 2x, jednu vložíš do řádku číslo 1 a druhou položíš někde na plochu a upgraduješ tuto dekoraci modrými závěsy

Upgrade přístřešku pro kachny

Z toho ti vznikne Velkolepý přístřešek pro kachny, který vložíš do řádku číslo 2.

Fajn hru pezt

18. babicka38

babicka38 Magnát fóra

zdravím a ptám se koupila jsem si stonek za kč kde majé být i ty dekorky a já je nemám do stonku si mám dát libovolné dekorace tak nějak tomu nerozumím kde je chyba? děkuji

19. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dobrý den, v Družstvu se dnes objevil nový úkol, ale až po prokliknutí a jmenuje se hodně zvláštně mlf.guest.campaign438.descprintion.
    1/5 chce lenochody, granátové jablko a citron budhova ruka. Co to je?

Sopti , díky. To znám nejhorší je přehnaná aktivita
    babicka38 taky jsem je neměla, ale po restartu naskákaly

Naposledy upraveno: 14/2/18
    -samadoma- tohle ocenil(a).
  20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babicka38,
    do stonku si můžeš dát dekorace jaké chceš. Dekorace, které jsi ke stonku dostala jsou "jakoby" navíc a můžeš si je položit kam chceš. O žádnou chybu se nejedná.

Katule008,
    jednalo se o chybičku ( zase byl někdo moc aktivní). Restartuj a úkol by jsi už neměla vidět.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.