Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem mariejosefa, 13/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

tak to nechápu, splnila jsem celou řadu a tak nevím, kde je problém V přístřešek mám na stonku a 2 mám v dárcích speciálu ale nevím jak to dosadit do stonku?

Naposledy upraveno: 10/2/18
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cedrika2627

Je třeba tu dekoraci Přístřešek pro kachny položit na plochu a na ni následně položit závěsy (upgrady) následně dekoraci zbouráš a můžeš ji vložit do řádku. Bude z ní dekorace Velkolepý přístřešek pro kachny.

Fajn hru pezt

4. kristyánek24

kristyánek24 Zelenáč fóra

Ahoj,taky hledám přátele pro hru.Zkusím si Tě přidat:)

5. Farmářka_X

Ahoj kristyánek24 - Toto vlákno je určeno pro dotazy. Ve tvém příspěvku žádný dotaz nevidím. Žádosti o sousedství směřuj do vlákna Hledání sousedů pro farmu

Přeji prima hru

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám dotaz, současně je to prosba. Nějakou anketu atd. kvůli tomu zakládat nebudu. Na stonku je přebednováno a všechny bedny se musí ručně odklikat ve spotřebním zboží. Nešlo by zařídit, aby se bedny po sklizni rovnou rozložily na jednotlivé prvky, jako je to u bedny s nářadím? Je mi celkem jedno, jestli ve výpisu dohledám, kde jsem co získala, hlavně že nebudu muset zbytečně klikat...

Danielaa25 tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj Y_n_O

Jediné co proto mohu udělat je to zmínit v reportu. Jaká bude odezva netuším.

Fajn hru pezt

*dareba1, Danielaa25 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Díky, to jsem tak nějak předpokládala jako výsledek... Možná nebudu sama a někdo se nad tím zamyslí.

*dareba1 a pezt tohle ocenili.
  9. pezt

Y_n_O
    Není zač ;)

Nicméně mě osobně se líbí tento systém, kdy si mohu vyzvednout bednu jakou zrovna potřebuji, třeba lístky apod.

10. stařenka60

stařenka60 Zelenáč fóra

Prosím, může mi někdo poradit, k čemu je ten přístřešek pro kachny a jak se používá? Díky:)

albetynka tohle ocenil(a).
  11. Farmářka_X

Ahoj stařenka60 - Přístřešek pro kachny je dekorace, kterou získáš splněním akce Zamilovaní králíci. Tyto dekorace dostaneš 2 z toho jednu "základní" vložíš do jednoho stonku a druhou upgraduješ.

Upgraduješ tak, že "základní" dekoraci vložíš na plochu,

nasadíš na ní opony, které získáš také v akci Zamilovaní králíci,

po té jí zboříš do inventáře a nasadíš na stonek - Dekorace se již nerozloží, pokud dekorace zkompletuješ jinak již je do stonku neposadíš

Přeji prima hru

12. lenka548

lenka548 Zelenáč fóra

Ahoj, včera jsem otevřela v kalendáři vánočku a dnes jsem políčko musela otevřít za 5 florenů. Můžete mi to vysvětlit a dát to do pořádku? Hraji pravidelně a tak přicházím o pracně nabyté floreny. děkuji za odpověď Lenka

13. pezt

Ahoj lenka548

Bohužel tady na fóru nedokážeme prověřit, musíš se obrátit na herní podporu, tam prověří tvůj účet jestli jsi si opravdu dárek vyzvedla či nikoliv, nicméně to bude těžké pokud jsi dnes zámek odemkla za floreny, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

14. comando09

comando09 Perspektivní autor

• Nepiš 2 příspěvky bezprostředně za sebou. Stačí ten první upravit. sopti
    Zajačia láska to je fakt skvela ,cele som to splnil dal do toho kopec zvierat a nakoniec mi to nedá nie jaky užasni pribitom pre kačky, ale hlavne že to dalo 2x nie jaky obličaji príbytok pre kačky kde vlastne bol ten druhy užasni príbytok, da sa ešte nejako získať ten užasni príbytok.

Už som nato prišiel ale tak zložite som niečo nevidel robievate z tej hry riadni hlavolam hrúza

Naposledy upraveno moderátorem: 12/2/18
  15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

comando09,
    jednu dekoraci Príbytok pre kačky je potřeba upgradovat použitím "modrého závěsu" Vylepšenie príbytku pre kačky.

Jinak v popisu akce se dozvíš vše.

Příště nevkládej 2 příspěvky za sebou. Stačí ten první upravit.

16. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

už od soboty se mě seká celá farma, po restartování sklidím jednu plochu ale druhá už zase nejde,nevím ,jestli bych mohla stále restartovat po každé sklizni,nevím si rady ,prosím poradíte mě???? děkuji

17. pezt

Ahoj tonys*

Žádné podobné problémy hlášeny nemáme.
    Doporučil bych tedy vyčistit prohlížeč a data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry, a také zkontrolovat aktuálnost prohlížeče a flash playeru
    Popřípadě můžeš vyzkoušet jiný prohlížeč, nevím jaký aktuálně používáš.

Fajn hru pezt

18. brambora011970

brambora011970 Zelenáč fóra

Ahoj,i mě jde spomaleji a seká se.Vyčištěno.

19. pezt

Ahoj brambora011970

Jak vyčistit prohlížeč najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry, důležité je také vyčistit data flash playeru přes webové rozhraní.
    Třeba také můžeš zkusit vypnout animace v nastavení hry a snížit grafiku.
    A také vyzkoušej jiný prohlížeč.

Fajn hru pezt

20. pezt

Ahoj Lidus61

Zřejmě jsi četla návrh hráče v sekci Zlepšovací návrhy.
    Děsivá noc, která je jednou za měsíc je si myslím pro většinu hráčů vyhovující, a není nutné mít splněno všechno hned, ale postupně se k tomu dopracovat, samozřejmě chápu hráče, kteří hrají kratší dobu, a zdá se jim že se ty úkoly nakupily, ale pro nás déle hrající to nebylo o nic lehčí, o nějakém úkolu nebo akci jsem se dozvěděl až jsem se na farmu přihlásil a to byla třeba už polovina fuč.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.