Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. aljenka73

aljenka73 Perspektivní autor

Děkuji,už to chápu. Nemám tato řemesla....

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. aljenka73
    to nevadí, produkty ti zůstanou a až získáš potřebné řemeslo a stupeň v něm, tak tyto produkty tam na tebe budou čekat ;)

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. pihullka

pihullka Zelenáč fóra

Díky moc, hotovo , už to funguje :)

4. Ahoj pihullka
    není zač, rádo se stalo, těší mě, že ti to funguje :)

vilm4, MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. vačičák132

vačičák132 Zelenáč fóra

Ahoj nevím zda to píšu správně tady, ale chci se zeptat. Před chvíli jsem si koupil krmivo pro žirafy za nemalou sumičku a krmivo nikde. Do stodoly jsem koukal a nic tam není. Krejcary mi to ovšem strhlo. Co mám teď dělat? Mám kontaktovat podporu hry nebo mi pomůžete tady na fórku?
    Relog herního účtu nepomohl :(

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vačičák132

Zde na fóru nemáme jak zkontrolovat tvůj účet.
    Jediné co mě napadá jestli jsi nekupoval žirafy místo krmiva pro ně. Jedině herní podpora může prověřit co jsi vlastně kupoval.
    Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

vilm4, Honzulka05 a vačičák132 tohle ocenili.
  7. vačičák132

vačičák132 Zelenáč fóra

pezt Děkuji už jsem tam napsal :)
    PS: Několikrát jsem koukal ani krmivo ani žirafy doma nejsou :/

8. pezt

vačičák132

Není zač;), podpora určitě osvětlí co jsi vlastně koupil :)

vilm4, Honzulka05 a vačičák132 tohle ocenili.
  9. BeTT

BeTT Zelenáč fóra

ahoj, vím že píšu úplně do špatné sekce ale nemůžu nikde najít hlášení chyb takže počítám se smazáním příspěvky když tady nemá co dělat aspoň to zkusím... dnes i po opakovaném přihlášení mi při sklizni zvířat na lesní mýtině vyskočilo okno s textem "opatrně! Na herní pole lze umístit pouze 5 skladišť každého typu současně" . Netuším jaké skladiště, sklízela jsem pokaždé zvěř , bohužel mi nějak nejde vložit obrázek. Je to vůbec chyba nebo je to nějaká novinka kterou jsem přehlédla? xD:D

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  10. pezt

Ahoj BeTT

Nevadí, že jsi dotaz položil zde.
    Nicméně zatím jsme takovou chybu nezaznamenali, prosím kontaktuj herní podporu, a popiš svůj problém tam, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

vilm4, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to samé jako BeTT už mám hlášku aspoň týden, tam kde mám větší množství stejných chlívků, tak mi to píše: Pozor, na jedné herní ploše můžeš mít jen 5 skladišť ;) tak jsem zvědavá, až někde budu dávat víc jak 5 chlívků, jestli to půjde a když ne, tak je to hodně špatně, bo někdy potřebuji vychovat spoustu zvěře za krátký čas :p
    a dávat stejná zvířata na více ploch je nesmyslné :eek:

vilm4, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Tak když budu mít ty nové předměty, můžu některý použít do toho stonku místo jízdy na poníku? Nebo kam je můžu dát? Děkuju.

13. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

I mě se již na mýtině jednou objevila hláška o pěti skladištích (mám tam jeden zvěřinec, ale i sedm červených králíkáren kvůli anakondám) a dneska poprvé i na vodopádech - i tam mám jeden zvěřinec, ale jinak různé chlévy

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57, zetorka25 - situaci se skladišti předáme k prověření. Jak se něco dozvíme hned dáme vědět.

-------------------------------------------------

Stana67 - do stonku "Párty lístek" lze dát pouze dekorace které tam patří. Pokud je na obláčku silueta nějaké konkrétní dekorace tak jinou dekoraci tam vložit nelze. Jestliže ti chybí jízda na poníku tak počkej na výprodej těchto dekorací (čas od času bývá). Jinak dekorace můžeš umístit třeba do parku nebo do nebe na řádek kde není potřeba konkrétní dekorace.

Přeji fajn hru

15. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Zdravím, při sklízení ploch (baha i lesní mýtina) se mi objevila hláška s varováním, že smím mít pouze pět skladišť obdobného typu (nebo tak nějak) Chtěla jsem zkopírovat přes PrtSc, ale nepovedlo se...:-( Neví někdo, co to znamená? Díky za odpověď

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  16. Farmářka_X

Ahoj pavcape - když si přečteš příspěvek který je před tvým (v tuto chvíli na předchozí stránce) tak zjistíš, že tento problém už je nahlášen k prověření, a že vám dáme vědět hned jak se dozvíme bližší informace

Přeji fajn hru

pavcape, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  17. macejk

macejk Zelenáč fóra

Ahoj.
    Koupil jsem si za získané body v Rama obchodě vraní a soví hnízdo. Body byly odečteny,ale hnízda se mi nikde neobjevila. Kde mám prosím hledat? Nebo kde jsem udělal chybu?? Děkuji za radu. Macejk

18. Farmářka_X

Ahoj macejk - kolega pezt už na tvůj dotaz odpověděl >>KLIK ZDE<< není třeba pokládat dotaz ve více vláknech

Přeji fajn hru

19. Ahoj -Scharulka-
    jako první pomoc by ti doporučila vyp/zap hru (tedy odhlásit se a znovu přihlásit) po té zkontrolovat stav Florenového konta.
    Dodávku musíš mít splněnou, tzn, že u daného úkolu (dodávky) musí být zelené zatržítko. Pokud tam není, znamená to, že dodávka není kompletní a nedosáhla jsi požadovaný počet bodů pro splnění. Prosím zkontroluj tedy výše popsané.
    Pokud máš u dodávky ono zelené zatržítko a ani po restartu hry nedojde k načtení odměn, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Přeji prima farmaření

20. macejk

macejk Zelenáč fóra

Omlouvám se. Macejk;)

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.