Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rekinek2011

Aloha ;), na Ostrov pokladů je možno pokládat dekorace.
    Vše o této ploše najdeš v tomto vlákně Ostrov pokladů

Fajn hru pezt

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

dobrý večer, opět jsem od Vás dostala odpověď která mě nepomohla, asi jsem se špatně vyjádřila, vím že dáváme medvědovi a on nám dá mixery, ale když mixery sklidím, nedostanou je ty dva co na ně čekají, někam spadnou a já nedostanu ani hvězdičku ani jim to nemohu předat a oni mě hvězdičky nedají

Y_n_O tohle ocenil(a).
  3. pezt

JarkaBurka02

Já bohužel nevidím na tvou farmu, co tam děláš a dle tvého popisu bohužel nejde poznat co vlastně potřebuješ.
    Takže od začátku. Pěstuješ plodinu a sbíráš akční padátka, z nich umeleš ve mlýně mixéry, které následně daruješ postavičkám medvědů na hlavní nebo divoké louce. Od nich dostaneš barevné mixéry, které položíš na lesní mýtinu. Každých 7 hodin je sklidíš, tyto barevné mixéry dávají šťávu, ze které následně umeleš ve mlýně koktejly. Tyto koktejly následně daruješ postavičkám, které se objevují na lesní mýtině. To co daruješ postavičkám na lesní mýtině ti plní akci.
    Toto je hrubý náčrt jak akci plnit, proto bych doporučil znovu prostudovat FAQ k akci Mixovací párty

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. fobie

fobie Zelenáč fóra

Nemám postavičky medvědů - komu dám mixér

5. pezt

Ahoj fobie

Stačí si zapnout objevování postaviček v okně akce.

Fajn hru pezt

6. fobie

fobie Zelenáč fóra

nemám postavičky medvědů kde je najdu

7. pezt

fobie

Děláš si ze mne srandu? Objevování postaviček medvědů si aktivuješ v okně akce a postavičky najdeš na hlavní a divoké louce.
    Jak jsem ti napsal v minulé odpovědi.

8. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

děkuji za radu moderátorovi pezt už jsem to pochopila nejsem sama také moje kamarádky nevěděli jak na to díky a dobrou noc

9. pezt

JarkaBurka02

Není zač ;), hlavně že jsme se dopracovali k jádru problému, a už je vše jasné :)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  10. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Prosím mám prosbu na baha jsem před časem zrušila výrobnu která byla rozšířená a dnes jsem ji tam dala znovu na plochu a rozšíření které jsem už měla je pryč mám tam opět jen na 4 základní. Kde je chyba to se pokaždé když ji nepotřebuji celou a na chvilku zruším tím se zruší i rozšíření které jsem tam už měla? Děkuji Janča

Tak už je to v pořádku vyhodila jsem se a najela znovu opraveno

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janka79 - rozšíření výrobny nemizí jen tak. Nemáš třeba ty výrobny 2 jednu rozšířenou a druhou v základu? Pokud jsi si opravdu jistá, že na tvém účtu došlo k nějaké nepravosti kontaktuj herní podporu Jak na to >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

12. Hanka654123

Hanka654123 Zelenáč fóra

Dobry den chtěla bych se zeptat kde seženu druhý zvěřinec ten velký jak tam dám třeba 8 chlívku.jeden už mám ale chtěla bych další.děkuji

13. pezt

Ahoj Hanka654123

Nevím jak jsi přišla k prvnímu, nicméně jeden Zvěřinec lze získat pro farmu aktivací runy na Stromě moudrosti za hvězdičky.
    Další kusy Zvěřince lze potom už jen koupit ve farmářském obchodě za floreny.
    Vše o Skladištích najdeš v tomto vlákně >>> Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna <<<

Fajn hru pezt

14. olha76

olha76 Zelenáč fóra

Dobrý den, můžu se vás zeptat na co mám použít Upgrade továrny? Předem děkuji za odpověď.

15. pezt

Ahoj olha76

Upgrady se dají dát na základní továrnu, kterou koupíš ve farmářském obchodě.
    Tady v přehledu najdeš vše o >>> Továrně a jejích upgradech <<<

Fajn hru pezt

16. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahoj chci se zeptat dostala sem luxusní mixer a nemužu ho dat nikam položit potřebovala bych poradit děkují

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj DračiHanka

Všechny druhy mixérů se pokládají na lesní mýtinu, nikam jinam položit nejdou.

Fajn hru pezt

Honzulka05, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  18. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Hezký večer přeji.Mám dotaz ohledně zbourání mixérů.Nějak nemohu přijít na to jak je dostat z plochy,bourám je ručně po jednom,protože stavitelem mi to nejde.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

Ahoj jirinka39b

Bohužel je to vlastnost a bourání mixérů je umožně pouze ručně.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  20. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Děkuji za odpověď :)

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.