Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Svetlusmka

Podobné žádosti prosím jinde, zde je vlákno sloužící k dotazům. Zkus třeba tady Zasílání a výměna dárků
    Děkuji.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Ruzovka74

Další skladiště krom získaných za Hvězdičky a Zlaté banány, lze koupit pouze za floreny ve farmářském obchodě.
    Úkoly v družstvu spojené se skladišti, slouží hlavně k získávání plánů na jejich rozšíření. Bez těchto plánů nelze skladiště rozšířit.
    Vše o skladištích najdeš v tomto vlákně >>> Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna <<<

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

chtěla bych se zeptat kdy asi pustí rt akci obchoduj a daruj

3. pezt

Ahoj gorilka0081941

Bohužel RT své plány dopředu nezveřejňuje, takže v tuto chvíli nevíme kdy tato akce bude.
    Sleduj pravidelně oficiální oznámení, tam se vše včas dozvíš.

Fajn hru pezt

4. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Přátelé, asi mi na farmě znárodnili továrnu. Nebo jsem slepá. Mám 16 upgradů továrny, ale tu základní prostě nemám. Ale měla jsem ji. Dokonce na ploše, upgradovala jsem ji pravidelně .... a pak jsem ji v rámci nějaké přestavby ASI zrušila a teď prostě není. Nikde. poradíte mi, kde hledat? Děkuji :)

5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Dnes jsem si koupila zvěřinec za 299 fl - nikde nemůžu najít úkol v družstvu pro modré stavební plány - je to možné nebo se jen špatně koukám

6. pezt

Ahoj Adamiste

Zkontroluj inventář pomocí vyhledávače. A také se podívej jestli si již neměla dostatečný level továrny a nepřemístila jsi ji na Hřiště pro mazlíky. Pokud přesto nenajdeš, budeš se muset obrátit na herní podporu, kde ti poradí kam se schovala. Jak kontaktovat herní podporu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Mahira72

Bohužel modré plány nejsou momentálně k dispozici, předal jsem podnět dále, čekáme na odpověď.

Fajn hru pezt

Honzulka05, MatysekKamilek a Mahira72 tohle ocenili.
  7. chladovka

chladovka Pisálek fóra

Ahoj, nikde jsem odpověď nenašla, tak zkusím zde.

Celekm začínám mít dost zasekaný inventář. Je nějaká možnost se zbavit nechtěných stájí, které jsem třeba dostala za splnění úkolu či nakoupila? (například nepotřebuji mít desetkrát kurník)
    Hodila by se možnost to znovu prodat nebo vyměnit za rama peníze či něco podobného.. Poradí někdo, zda existuje taková možnost?

8. Ahoj chladovka
    určitě se lze zbavit chlévů v inventáři a to hned několika způsoby.
    nepotřebné chlévy, výrobny, stromy, dekorace můžeš při akci "Obchoduj a daruj" buď darovat hráčům v nízkých levelech, nebo komukoliv jinému, případně je prodat systému. Můžeš je využít při akci Farmářský expres a získat tak upgrady, nebo případně novinky.

vilm4, chladovka a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. gorilka0081941

ahoj otevřela sem za 15 zlatých banánu opičím chrámu lenochod domácí vajíčko upgrade 1 hledám to ale nemužu to najít prosím vás kde bych to mohla najít odepište byla bych rada děkují předem

10. pezt

11. jančajani

jančajani Rádoby autor

Hledám už 2.den dekoraci z akce s Ingrid - Troufalá opice a nemohu ji najít, do parku ani jinam jsem ji nedala, přesto jsem ji hledala i tam-akci jsem dokončenou měla, nechce se mi psát hned na podporu, tak se chci zeptat, jestli to nebyl častější úkaz a dekorace se objeví, díky za odpověď;)

To jsem všechno udělala a řádky v nebi jsem doplňovala jen s předepsanými dekoracemi+ty dvě dekorace, kam jsem dala lupiny. Tak budu muset napsat na tu podporu, děkuji

Naposledy upraveno: 1/2/19
  12. Ahoj jančajani
    v inventáři zvol záložku "Dekorace" a použij funkci "Hledat" - do editačního pole napiš celý, nebo část názvu dekorace.
    Je možné, že jsi dekoraci buď - umístila na některou herní plochu na Baharamě nebo vložila do jiného řádku v Nebi.
    Budeš tedy muset provést kontrolu herních ploch i na Baha, případně prohlédnout řádky. O pomoc můžeš požádat i herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu - klik na odkaz v mém podpisu.

13. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    ahoj mám dotaz udělala jsem si čtyři baňky jak dělají ovocny nápoj a nikde je nemohu najít prosím o radu děkuji
    ***příspěvky sloučeny***
    omlouvám se jedná se o mixér

Naposledy upraveno moderátorem: 1/2/19
  14. Ahoj JarkaBurka02
    mixér je dekorace, kterou lze umístit pouze na Lesní mýtinu. Najdeš jí v inventáři mezi dekoracemi.
    Pokud máš na mysli mixér umletý ve mlýně, tak stačí jen kliknout na postavičky, které se objevují na herních plochách Divoká louka, Hlavní louka a předat je.
    prosím nahlédni SEM

15. ***Určeno k archivaci ***

16. gorilka0081941

lenochoda vajíčko sem aktivovala za 15 banánu ale lenochoda sochu za 50 banánu ještě neaktivovala kdybys te věděl tak mi napište kde mám to vajíčko lenochoda hledat jinak mám lenochoda chlívek už otevření děkují

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj gorillka0081941 - kolega pezt ti již odpověděl, že vajíčko Lenochodí vejce získáš v sedmé chrámové místnosti >>KLIK ZDE<< za 50 ZB. Za 15 ZB jsi aktivovala upgrade na toto vajíčko. Upgrade lze položit na již uzráté vajíčko

Přeji fajn hru

MatysekKamilek, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  18. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

dobré ráno mám problém měla jsem všechny mixery hotové tak jsem je sklidila kombajnem ale spadli někam a nikde nejsou jak je dostanu? Nebo jsem o vše přišla? děkuji za radu

19. pezt

Ahoj JarkaBurka02

Zbourané mixéry najdeš v inventáři mezi dekoracemi.
    Zvol záložku Všechno a do vyhledávacího pole napiš mixér a ono ti to najde.

Já tam bohužel žádné nemám, protože je mám všechny na ploše

Fajn hru pezt

20. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

halooooo halooooo, k čemu je mi dobrý ostrov pokladů ????????

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.