Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mariana60

Mariana60 Pisálek fóra

prosim vi někdo jestli uz jede nova hra WeFarm

2. Ahoj Mariana60
    toto je fórum hry Farmerama. Pokud chceš zjistit, zda jiná hra od BP funguje, stačí propátrat internet. Zatím jsou webové stránky WeFarm nedostupné.

Honzulka05 a Matinnka tohle ocenili.
  3. Janiine

Janiine Rádoby autor

Děkuji mockrát :D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Mariana60

Jen doplním kolegyni, jak bylo psáno v oficiálním oznámení, je prozatím k dispozici jen pro úzký okruh hráčů, ti co ji mohou v tuto chvíli hrát, dostali pozvánku emailem, je důležité mít povolené newslettery.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a Deleted member 21200 tohle ocenili.
  5. culík

culík Pisálek fóra

Zdravím , poradí mě někdo kde seženu Uhlíkový list? Díky za odpověd...

6. Ahoj culík
    Uhlíkový list je plod stromu Uhlíkový buk, který lze pěstovat v Měsíčním světě a sklízet při akci "Děsivá noc".
    Podrobný popis ve FAQ - (klik)-> Uhlíkový buk
    Přeji prima farmaření

7. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Dobrý den, kde seženu krvavé kapradí, nemám už ani jeden kus. Nedala jsem si na to pozor. Moooc děkuji za odpověď

8. pezt

Ahoj Zorka341

Musíš počkat 5 hodin a systém ti přidělí 5 ks.

Fajn hru pezt

9. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Dobrý den, kde získám základní „Strom marshmallových duchů"mám jen upgrade XXl, ani nevím jak jsem k němu přišla, že mám jenom XXL, děkuji předem

10. pezt

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

V družstvu jsem hledala mětské zahradničení, bohužel, já to tam nemám, mám napsat na podporu? děkuji předem
    znovu jsem pročetla přehled, který jste mi posla(a), no já mám level 116 a to je od 119 lvl, omlouvám se a ještě jednou děkuji

Naposledy upraveno: 29/1/19
  12. pezt

Elis1947

Prozatím tedy budeš muset vydržet, než bude možnost jej získat.

13. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, že se mi nepřipsaly BZ, v poslední akci jsem stejně jako ostatní docela rychle postoupila do dalšího lvl, postoupila jsem do lvl 168 a stála jsem před odměnou 65 milionů, do dalšího lvl mi chybělo 22 mil., a tak jsem se těšila, jak krásně poskočím, ale když jsem dosáhla odměny (těch 65 mil.), tak jsem zůstala na svém 168 lvl, postoupila jsem, až po další odměně, myslím, že to bylo nějakých 37 mil., hru jsem restartovala, čekala do druhého dne a nic, podle gratulek od sousedů jsem si i kontrolovala, jestli se nemýlím, ale asi ne, jde to nějak zkontrolovat nebo se mám na to vybodnout:sleepy:

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. pezt

Ahoj mamba54

Nevím o jakou odměnu se jednalo, tedy v pravé nebo v levé části, popřípadě za odehrané hry. Ale mohlo se stát, že jsi se přehlédla a oněch 65 mil. nebylo BZ, ale TBZ, protože takový násobek, aby jsi měla tolik BZ, tam nebylo.
    Jedině herní podpora by dokázala objasnit kolik a jakých bodů jsi získala.

Fajn hru pezt

15. mamba54

mamba54 Stará škola

Dík za odpověď, to máš pravdu, to mě nenapadlo, já myslela BZ, ale jistá si nejsem, bylo to na levé straně ke konci, vlastně se můžu podívat, díky moc

Tak jsem se teď dívala,:oops: byly to opravdu TBZ, ó a já se tak těšila jak poskočím:sleepy::p

Naposledy upraveno: 30/1/19
    vilm4 a pezt tohle ocenili.
  16. pezt

mamba54

Není zač :). Ale jak říkám, taková odměna jako násobek levelu tam není nikde, aby ti to dalo tolik BZ, s ohledem na tvůj level.
    65 mil. / 168 = cca 387 tis.

EDIT: stane, hlavně že je vše v pořádku;)

Naposledy upraveno: 30/1/19
    Honzulka05, vilm4 a mamba54 tohle ocenili.
  17. pezt

Ahoj janaj

Tak jsem ověřoval, ten maximální počet párty lístků. A zdá se, že žádný malý limit tam nebude. Takže nemusíš mít strach.
    Viz. screen z testovací farmy

Fajn hru pezt

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ježiši Pezt kde jsi vzal tolik PLo_O? :)

dingičko a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. pezt

Ahoj MatysekKamilek
    To je z testovací farmy, tam je možné všechno ;):p

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. Ruzovka74

Ruzovka74 Zelenáč fóra

Ahoj,
    mám dotaz.
    Mám 1 zvěřinec, 1 arboretrum i 1 výrobnu, totéž na Baharamě, které se daly získat za hvězdičky respektive za banány.
    Mám je vylepšené. Další můžu získat jen za floreny nebo i jinak?
    Nějak mi uniká souvislost s úkolama. Když splním celý úkol např. výrobnu, tak získám další?
    Stalo se mi, že jsem jeden takový úkol splnila, ale pak jsem ten zvěřinec nebo co to bylo (už je to dávno), nikde nenašla.
    Tak už jsem další neplnila. Ráda bych se k tomu vrátila, ale nechci tam sypat suroviny, když nevím jak to je.
    Asi mi něco uniklo. Zkoušela jsem to několikrát někde dohledat, ale nepodařilo se.
    Předem díky za info.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.