Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

*Já* : nesmažou se všechny. Můžeš si smazat jednotlivé "řádky" z údajema o platebních metodách. U každé platební možnost je ikona popelnice, která ti smaže jen to co si označíš. Takže když tam bude mít 3x cokoliv čím platí, tak si může smazat jen jednu věc.

Jen si musí dávat pozor co maže, aby nedopadla jako já, kdy jsem vymazal údaje o aktuální kartě a pak jsme si 14 psaly E-Maily z podporou než mě pochopily.

Honzulka05 a ღSisinkaღ tohle ocenili.
  2. Bezejmenný
    díky za doplnění, zase vím o něco více a přesněji. Já mazala jen údaje jedné jediné karty.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Hlavní je dávat pozor na platnost, protože ten pořadník nechá starou / neplatnou kartu na prvním místě a novou kartu dá na druhé místo.
    To se stalo mě. Nějak jsem nepočítal s tím že to mají takto zmateně uspořádané.

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No a moje banka ještě posílá novou kartu s tím samým číslem (cca12místným), co ta původní, což musím dohledávat dle platnosti... grrr, se těším, až zase budu mít novou kartu.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Jen bych doplnil, že je nejlepší smazat všechny uložené platební údaje, a to i u té aktivní karty, aby nedošlo v budoucnu k nějakým nepředvídaným problémům. Po smazání platebních údajů restartovat hru, tedy zavřít celý prohlížeč.
    Potom, při nejbližší příležitosti si znovu údaje uložit.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a dadunek tohle ocenili.
  6. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

ahoj, nemohu nikde najít kde koupim superkrmivo v akci.. Našla jsem jen 20 ks za 20 fl. Poradíte mi prosím? Blanka

7. pezt

Ahoj BlankaKorecka

Košíky v akci najdeš nejlépe přes ikonu v časomíře, když na ni klikneš nabídne ti to přímo koše v akci.

Fajn hru pezt

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Dobrý den, potřebovala bych poradit, koupila jsem si sólo výběh, a nemůžu ho najít, hledala jsem všude. Děkuji předem

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Koupila jsem si za rama body výběh pro kamzíka. Už jsem prohledala co se dalo,
    ale výběh nikde. Přitom rama body jsou strženy.
    Moc děkuji za radu co s tím

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. pezt

Ahoj Elis1947

Sólo výběh najdeš v inventáři mezi dekoracemi (ikona modré vázičky)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj vostinka7

Nejprve restartuj hru a poté znovu zkontroluj inventář se zvířaty na farmě a to také pomocí vyhledávače.

Fajn hru pezt

vilm4, casmirecka a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. casmirecka

casmirecka Pisálek fóra

Nedalo by se něco udělat s kolem štěstí ? Vytočených 77 kusů výroben prachového peří žlutých mě už celkem vytáčí.

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  12. pezt

Ahoj casmirecka

Bohužel nešlo, reportuje se to, že jsou tam výhry, které se opakují, nicméně bez odezvy. Zase si někdy říkám, že jsou to zase chlívky a výrobny, které se hodí do Farmářského expresu až bude ;), takže jsem se s tím tak už nějak smířil.

Fajn hru pezt

13. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Moc děkuji za radu, kamzíka už mám na ploše.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zdravím při neděli :),
    mám prosím dotaz: současný akčně prodejný mazlík Snová Penelopa má též dostupné upgrady za floreny, dle ofi možno zakoupit dokonce 13x. Budou i tyto upgrady dostupné pouze po dobu trvání akce, nebo zůstanou po zakoupení mazlíka dostupné dlouhodobě?
    Děkuji moc.

Honzulka05, ღSisinkaღ a vilm4 tohle ocenili.
  15. pezt

vostinka7

Není zač :), hlavně že se našel ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Sovinka

Bohužel, upgrady ke koupi budou k dispozici pouze po dobu akce. Jestli bude v budoucnu nějaká možnost tyto upgrady dokoupit v tuto chvíli nevíme.

Fajn hru pezt

16. BeTT

BeTT Zelenáč fóra

Tak vidím , že problém vyskakování hlášky při sklízení stájí nebyl jen u mě. Byl už nějak vyřešen? Dnes mi zatím nevyskočil, ale je pravda že jsem poslední týden na zvířata trošku kašlala :music:.

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj BeTT
    zatím nemáme žádnou informaci, zda byl problém vyřešen.
    Přeji prima farmaření

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, kdy bude akce obchoduj a daruj. Děkuji za odpověď.

19. Ahoj Dorča34
    bohužel, přesné datum není známo, je nutné sledovat oficiální oznámení, nebo sledovat (klikni)-> "Kalendář akcí 2019"
    O spuštění akce jsou hráči informování zde na fóru.
    Přeji prima farmaření

20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Prosím o radu-nefunguje mi pekař,není ve stávce?Co s ním mám udělat?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.