Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj -Kutulka-
    díky za zprávu, je to hlášená chyba a moc by pomohlo, pokud bys mohla podat zprávu o výskytu oné hlášky - při které činnosti na Farmě se objevuje -(při setí, sklízení, nebo při umisťování chlívků, polí a pod na plochu, nebo třeba při přecházení z plochy na plochu)
    Díky za ochotu, napsat můžeš do tohoto vlákna. :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

Objevuje se to při sklízení, pokud jsem si dobře všimla, tak chlívků. Budu to sledovat a dám vědět.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

JÁ - ta hláška se objevuje při sklizni chlívků ;)

4. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

Zdravím proč nejdou koupit v retro výprodeji všechny dekorky tak jak je to v ofi?díky

5. Ahoj zdenina81
    a které dekorace ti nejdou koupit? Některé dekorace (jde většinou o "domácí mazličky") jdou koupit pouze 1x
    Přesné údaje o možnostech nákupu jsou ZDE
    EDIT: pokud chceš vidět nabídku všech dekorací, je nutné vzít to buď přes Farmářsk obchod ve městě - záložka Sézonní zboží" a nebo přes levou lištu > ikona "červený nákupní košík" což tě také odvede do Farmobchodu ve městě.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. marublaha

marublaha Pisálek fóra

U mě také, ale pouze při sklizni kukaček. Těch jediných mám víc než 5 na ploše. I když to nejsou skladiště.

Ještě bych doplnila, že pouze na divoké louce.

Naposledy upraveno: 13/2/19
  7. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

Já -vůbec nemám v nabídce valentýnský kohout, ty růžový a valentýnský kozy,krávy.dekorky nemám na sto procent.

8. Ahoj zdenina81
    zkus prosím restartovat hru (tedy vyp/zap) - zkontroluj znovu nabídku ve Farmářském obchodě použij funkci "Hledat" - viz obrázek
    Je třeba pro posun v nabídce použít i "šipky" po stranách okna.
    Jestliže se ti ani po restartu hry tebou požadované dekorace v nabídce neobjeví, prosím udělej (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" a po té opět zkontroluj nabídku ve Farmářském obchodě ve městě.
    Pokud nic z toho nepovede k nápravě, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Jak kontaktovat, klik na odkaz v mém podpisu

9. asty89

asty89 Zelenáč fóra

Ano,tato hláška :"Opatrně! Na herní pole lze umístit pouze 5 skladišť, každého typu současně ",se objevuje při sklizni stájí

10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý den prosím ptám se jestli se někomu taky tak seká farma jako mě nelze normálně přejít z pole na jiný neukazují se mi totemy musím dát f5 několikrátn za sebou a tak je to každých pár minut tak jestli chyba u mě nebo to dělá více hráčům děkuji

11. Ahoj babicka38
    je dost pravděpodobné, že budeš muset udělat (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry", + vyčistit data FlashPlayera přes webové rozhraní - návod je v odkazu.
    Nebo můžeš zkusit spustit hru v jiném prohlížeči, než ve kterém běžně hraješ.
    P.S.: Pokud chceš znát názory a postřehy jiných hráčů, obracej se na ně v debatních vláknech, protože toto vlákno je určeno pro dotazy, nikoliv diskusi. Děkuji.

12. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ano moc děkuji

13. BozskaAngelika

BozskaAngelika Zelenáč fóra

Ahojte, chtěla bych se zeptat, zdali někde mohu prodat nadbytečné stáje a dílny? už jich mám hodně v inventáři. Díky

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj BozskaAngelika - stáje a dílny se dají použít do akce Farmářský expres, kdy za ně můžeš získat i nějakou novinku. Případně můžeš využít akci OaD, kdy lze stáje a výrobny měnit, darovat a je i možnost za zlomkovou cenu odprodat zpět systému. Sleduj oficiální oznámení abys včas věděla kdy budou zmíněné akce probíhat

Přeji fajn hru

15. BozskaAngelika

BozskaAngelika Zelenáč fóra

moc děkuji za odpověď. :)

16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

BozskaAngelika - není za co

Přeji fajn hru

Vyřešeno a téma zamykám

17. alenal

alenal Stálice fóra

Měla bych dotaz. V zítřejším denním kalendáři je odměna "Vyšší výnos pro jeden druh zboží, rostlina mlf.null. bonus 100 procent trvání 1 hodina. Co je to za rostlinu? Děkuji za odpověď

18. Ahoj alenal
    mlf.null je text, který se objevuje při chybě. Prosím o strpení, požádala jsem o prověření.
    EDIT zítřejší bonus za přihlášení s textem mlf.null je +1 ke sklizni rostlin s dobou trvání 1. hodinu.

Honzulka05 a X-mole tohle ocenili.
  19. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Hraju hru už pěkných pár pátků a za tu dobu jsem při nákupu florenů použila už několik platebních karet. Dá se nějak odstranit uložený údaj o těch, které už nepoužívám (už jim vypršela platnost)? Není to sice žádný velký problém, jen by mi přišlo sympatičtější, kdybych při rozkliknutí platby nemusela vybírat z uložených údajů tu jedinou platnou kartu ... :sleepy:
    *JÁ* moc děkuji! :)

Naposledy upraveno: 15/2/19
  20. Ahoj ღSisinkaღ
    ano, lze vymazat údaje o platebních kartách, smažou se ale všechny. Po té si zadáš už jen platnou kartu.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> "Jak vymazat platební údaje"
    EDIT - rádo se stalo. :)

Honzulka05 a ღSisinkaღ tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.