Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anna32173

anna32173 Pilný autor

ahojky prosila bych o radu husa Ingrid u mě vůbec nehází sekyrku ale normálně tam naskočí body a závěrem mince do obchodu nevím zda nemám něco špatně zmačknuté děkuji za radu a přeji dobrou noc

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anna32173

Aby byla vidět animace hodu musíš mít zatrhnuté toto okénko

Fajn hru pezt

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. anna32173

anna32173 Pilný autor

Ahoj pezt děkuji za radu za tolik let hraní jsem na to nepřišla hezkou neděli

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

Ahoj anna32173

Není zač :), hlavně že je vše v pořádku ;)
    Tobě také fajn neděli.

5. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte. Od lev. 70 mam v dispozicii byt alchymistom len neviem kde si to mam aktivovat na strome mudrosti

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Matinnka - nejprve musíš aktivovat runu

Školení na řemesla
    Název stupně
    Ikona
    Počet
    hvězdiček
    Bonus
    Spa manažer
    150​
    Aktivace řemesla Bahami SPA
    Alchymista
    150​
    Aktivace řemesla Alchymista
    Důležité: runu lze aktivovat až po dosažení 70. levelu

tu najdeš

Ještě taková drobnost k runě se musíš dopracovat po cestičce a postupně cestou aktivovat ostatní runy - nelze přeskakovat

Vše o stromu moudrosti najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

7. janar53

janar53 Perspektivní autor

Hezké dopoledne, nejsem žádný začátečník, ale ted jsem "vedle" Dokončila jsem úkol v družstvu "Výrobna II" a ani po aktualizaci ji nemohu najít. Můžete mi s tou hádankou někdo pomoci? Díky:)

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

janar53: pokud máš vybranou výrobnu za * i ZB, tak je jen jediná možnost, jak ji získat a to nákupem za FL.
    úkol v družstvu je pouze na rozšíření kapacity výrobny

9. Ahoj janar53
    budovy Skladišť (Zvěřinec, Arboretum a Výrobna) se dají získat za hvězdičky na Stromě moudrosti (pro Farmu) nebo za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu a nebo ve Farmářském obchodě ve městě. Splněním úkolů v Družstvu získáš plány na rozšíření (zvětšení) těchto budov. Při pečlivě kontrole odměn v úkolech si jistě povšimneš, že plány jsou barevně odlišené, to podle typu Skladiště pro které jsou určeny.
    Podrobněji ve FAQ - (klikni)-> Skladiště

10. janar53

janar53 Perspektivní autor

Díky za pomoc MatysekKamilek a "Já" , tak jestli tomu dobře rozumím, tak až si třeba-někdy-koupím za Fl /což asi nehrozí/, druhou výrobnu, tak ji budu mít rovnou rozšířenou? Protože tu stávající již rozšířenou mám.

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

janar53: nene, v nastavení výrobny (skladiště, arboreta) budeš muset rozšířit, jako tu co máš, jediné, co jsi získala, jsou plány, bez nich je nerozšíříš. ;)

12. Ahoj janar53
    získané plány z úkolů jsou jen jednou z potřebných položek pro rozšíření Skladiště. Dle typu jsou potřeba ještě určité druhy nářadí (prkna, hřebíky atd) vrtačky a barevně příslušné plány.
    Pokud si projdeš odkaz, který jsem ti dala v předchozí odpovědi, budeš mít dost informací pro ovládání a rozšíření.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. Ivana62

Ivana62 Zelenáč fóra

chtěla bych se zeptat,jak mám pokračovat v házení sekerou ve vikinkském úkoluDěkuji

14. Ahoj Ivana62
    pokud jsi vypotřeboval/a všechny získané vikingské vývary z akcí "Polární párty" a "Chrám hadů" budeš muset vyčkat na další akci "Narozeninový poprask" kde bude možné získat v odměnách další vikingské vývary.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ahoj. Tady ten booster na akčí kytky, působí i na hřbitovní akční kytku ?
    Předpokládám že když je děsivá noc na tak dlouho, tak bude akce i na hřbitově, tak jestli je lepší počkat a využít bonus naplno.

16. pezt

Ahoj Bezejmenný

Ano působí na všechny akční kytky, tedy krom speciální plochy, takže působí i na hřbitově.
    Sice nevím, kde je na hřbitově nějaká akční plodina, ale samozřejmě počkej a využij naplno ;)

Fajn hru pezt

17. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, mám ve stodole booster, který dává "bonus +1 na všechny děsivé předměty", ale nemám vůbec ponětí, co si mám pod pojmem děsivé předměty představovat. Nějaký věcný zisk z děsivých dekorací? To mi nesedí, to bývá dost vzácně. Nebo ano? Pak by to nebyl moc užitečný booster. Nebo na co to je? Na zvířata? Stromy? Rostliny? Nebo na všechno? To posledně jmenované by se mi asi líbilo nejvíc. :)
    Děkuji za odpověď.

18. pezt

Ahoj .evalumar.

Zřejmě myslíš tento booster

A ten přidává +2 ke všemu co sklidíš v děsivém světě, tedy plodiny, plody stromů, zvířata a produkty.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  19. bohusmila

bohusmila Zelenáč fóra

Mám dotaz.V jakově obchodě žadná výrobna žárovek NENI.Kde ji mám najít.PROSIM.

20. Ahoj bohusmila
    V Jackově obchodě Montovna černého světla je:

P.S.: Ono je totiž třeba hledat prvky a objekty podle jejich názvů ve hře, nikoliv pod názvy, které jim dají hráči ;)

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.