Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 28/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

blankak1: první stránka, třetí řádek, třetí čtvereček. Obrázek nevložím, neb to neumím.

Honzulka05, Y_n_O a spuntka tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj blankak1

Montovnu černého světla najdeš v Jackově obchodě přesně tady.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  3. Maja6262

Maja6262 Pisálek fóra

Ahojky,mám prosbu hraji dvě farmy která má každý jiný trh je možné aby měly stejný trh?A kde najdu jaký mám trh,už jsem to zapomněla děkuji, poradte prosím

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. pezt

5. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

děkuji moderátorovi JA asi jsem udělala tu chybu že jsem továrnu dala na pole místo do parku děkuji

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  6. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Mám tu pár otázok. Kde sa mám pýtať?

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Matinnka - můžeš se zeptat klidně zde v tomto vlákně

Přeji fajn hru

8. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Čítala som opravené chyby v hre :). A ešte mi OPRAVTE pripisovanie GR za trhovisko a už budem max spokojná :). Nikdy mi to nepripíše až keď dám ďalšiu ponuku na trhovisko :(

9. Matinnka
    krejcary za nabídnuté zboží se přípíší až ve chvíli, kdy se položka prodá, zboží může být v nabídce maximálně 168 hodin, pokud ho nikdo nekoupí, vrátí se ti do Stodoly.

MatysekKamilek, Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  10. jeslince

jeslince Rádoby autor

Můžete mi poradit, kde najdu narozeninový dárek? Děkuji. Jarka

11. pezt

Ahoj jeslince

Narozeninový dárek si můžeš vyzvednout v novinkách.

Dekoraci potom najdeš v inventáři. Ikona modré vázičky.

Fajn hru pezt

12. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahoj, ja by som tentokrát mal prosbu k dekoráciám Jazda na vlaku a Jazda na poníkovi: prečo sa tieto nenachádzajú na kolese šťastia rovnako ako ostatné 4 dekorácie potrebné do riadka? Tieto 4 som si už vytočil 2x -.- Vďaka.

Druhá otázka: pre upgrade arboréta sú potrebné žlté vŕtačky, ale ešte som nikde žiadnu nevidel. Kde sa prosím dajú získať??

13. pezt

Ahoj Pteranodon

Jazda na vlaku lze ještě na kole štěstí vytočit.
    Jazda na poníkovi již bohužel byla z kola štěstí odstraněna 27.12.2018, jestli bude někdy možnost získat tuto dekoraci najdeš to v oficiálním oznámení.
    Vrtačky vypadávají při sklizni Skladišť, takže je potřeba mít tyto Skladiště na ploše a sklízet je. Ze začátku to je vždy těžké, ale po čase to napadá samo. Nebo je lze získat při tombole s nářadím, kdy bude další v tuto chvíli nevíme.

Fajn hru pezt

14. risan01

risan01 Zelenáč fóra

Mám 7 upgradů továrny, ale nemám základ. Jde někde získat? Děkuji za odpověď

15. pezt

Ahoj risan01

Základní továrnu lze koupit ve farmářském obchodě v oddělení Farmářské potřeby a v záložce Příslušenství

Fajn hru pezt

16. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Aha, takže jazdu na poníkovi asi nezískam a tým pádom budem bez riadka a odmien :cry:.
    Arborétum mám na Baha (vodopády, ale to snáď nevadí), už som ho pozbieral najmenej 60x a žiadna vŕtačka sa neobjavila ...

17. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Prosím, koncem měsíce bývala, aspoň jestli se nepletu, akce na zakoupení pomocníků na celý měsíc (kombajn, secí, stavitel, chovatel) je předpoklad, že akce bude? Nebo jsem ji už prošvihla?

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den, mám dotaz na párty lístky. Hromadí se mi v kole štěstí, vytáčím jen když je tam nějaká zajímavá odměna. Je nějaký maximální počet lístků? Nebo neomezený? Dík :)

19. pezt

Ahoj Pteranodon

Třeba bude možnost získat ji v nějakém výprodeji, který občas bývá na tyto dekorace.
    Je jedno kde je Skladiště umístěno důležité je ho sklízet, je třeba být trpělivý a třeba ještě aktivovat zvěřinec a ono to napadá.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Katule008

Předplatné pomocníku ještě tento měsíc nebylo, a ještě není konec měsíce tak třeba budou, sleduj oficiální oznámení tam se vše včas dozvíš. V prosinci byli od 29.12 do 3.1.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj janaj

Přesný počet max. počtu lístků nemám zjištěno, ale dá se předpokládat, že to bude asi 999, takže pokud jich nemáš 990, můžeš být prozatím v klidu;).

Fajn hru pezt

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.