Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 28/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj JarkaBurka02
    dekoraci "Základní továrna" lze koupit pouze jednou a to ve Farmářském obchodě. Umístit jí můžeš do Parku.
    Prosím zkontroluj si podle obrázku v níže uvedeném odkazu, zda jsi si opravdu koupila "Základní továrnu"
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Základní továrna a upgrady.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahojky, může mi prosím někdo poradit s umístěním XXL stromu? V chrámu jsem si aktivovala pitombu, koupila 2ks a od Renza jsem si tenkrát pořídila XXL variantu, ale nemůžu ji už delší dobu umístit :sleepy: oba obyč stromy se mi zažlutí (jakože možnost umístění), ale XXL strom na nich svítí červeně.. jiné stromy jsem upgradovala bez problémů.. moc díky za radu :)

3. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

mám základní továrnu 4 kolik jich musím mít abych mohla nasadit tu s mrkví? nebo jak postupovat? přeji dobrou noc

4. myrda

myrda Perspektivní autor

klaarcca: XXL strom od Renza bude už zřejmě složený i se základním a nasazuje se přímo na plochu. Po zbourání se ti potom rozloží na základní a XXL.

5. Ahoj klaarcca
    stromy XXL získané z Renzova stánku se dávají přímo na plochu, bez nutnosti mít základní stromek. Pokud stromek zbouráš, rozloží se na základní strom a upgrade XXL.
    ==================

Ahoj JarkaBurka02
    mohla by si, prosím, pořídit screen té tvé "továrny s mrkví"? Nedokážu - dle tvého popisu - dekoraci identifikovat.
    toto>>>> JE dekorace "Základní továrna" >>>
    [​IMG] je to ta "tvá" dekorace? Víc, než jednu Základní továrnu mít nemůžeš, protože jde koupit jen jedenkrát.

EDIT Je možné, že jsi si koupila toto? To je balíček, který obsahuje upgrade a Zuzino superhnojivo.

Takže postup je takový:
    ve Farmářském obchodě si zakoupíš za krejcary dekoraci "Základní továrna", tu umístíš do Parku a po té z inventáře vezmeš upgrady továrny a položíš je na dekoraci. V inventáři můžeš využít funkci "Hledat".

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, co je to pushing? Absolutně nemám ponětí a čtu to docela často. :(

7. Ahoj MatysekKamilek
    pushing = pozvednutí, navýšení, tedy činnost, kterou lze něco vylepšit. V souvislosti s VOP to znamená nepovolenou činnost, kterou navyšuješ/vylepšuješ stav herního účtu.

8. MatysekKamilek

*JÁ*: děkuji. Právě tam jsem to četla asi v 5 odstavcích. Za mně by tzv "codeky" ... jak obejít nehratelné kolo atd. Navýšení výhod. Jeden čas i vycházely v časopisech o PC a hrách... nooo je to tak 15 let. (možná déle).

9. MatysekKamilek
    používání botů a cheatů je samozřejmě také zakázáno, pushing je ale něco jiného.

10. MatysekKamilek

*JÁ*: ehm, a česky? Botů a cheatů? Omlouvám se, ale polovinu textu z Vop nevím, o čem píší, vůbec neznám význam některých slov.:oops:

11. MatysekKamilek
    nejsem si jistá, že toto je téma pro toto vlákno.
    Určitě na netu najdeš potřebné informace.

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. žirafa61

žirafa61 Zelenáč fóra

Ahoj, ráda bych věděla, kde získám arboretum. V družstvu jsem úkol splnila, ale nikde ho nemůžu najít. Jen za floreny v obchodě žirafa61

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj žirafa61

Jedno arboretum se dá aktivovat za hvězdičky na Stromě moudrosti, to je určené pro farmu.
    Druhé arboretum lze aktivovat za zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu, to je určené pro bahamaramu.
    A třetí a čtvrté arboretum, které jsou určené pro Měsíční svět získáš jako odměnu v úkolu v družstvu.
    Vše o Skladištích nalezneš v tomto vlákně >>> Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna <<<
    Ostatní arboreta lze koupit za floreny ve farmářském obchodě.

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 23/1/19
  14. blankak1

blankak1 Rádoby autor

Co je to, nebo kde získám žárovku černého světla? nikde to nemůžu najít

15. pezt

16. Matinnka

Matinnka Pilný autor

VYSVETLITE MI!!! Prečo moje príspevky musia byť schválene moderátorom!!!

17. pezt

Ahoj Matinnka

V první řadě bych tě chtěl poprosit, aby jsi nám tady nekřičela, psaní velkým písmem se považuje za křičení.

Příspěvek byl zmoderován, protože se nehodí do vlákna, do kterého jsi ho napsala. Navíc momentálně nelze nijak posílat chlévy, výrobny nebo stromy, popřípadě dekorace. To lze pouze při akci Obchoduj a daruj. A podobné příspěvky se píší do příslušného vlákna Zasílání a výměna dárků, ale to pouze v době konání akce.

Fajn hru pezt

EDIT: příspěvek byl uvolněn, příště prosím do vhodnějšího vlákna

18. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahoj pezt a nedá sa niekde aspoň napísať ZOZNAM čo rada by som DAROVALA!!! Chápeš príde tu nováčik pozrie si čo dostane odo mňa ZADARMO keď si počká na akciu ,,zasílání a vyměna dářku" tak ušetrí peniaze.

19. pezt

Matinnka

To bohužel není možné, vlákna se uklízejí a také by tvůj příspěvek nemusel do akce OaD vydržet. Myslím si, že při akci stačí napsat do příslušného vlákna a nebudeš stačit posílat ;).

Honzulka05, MatysekKamilek a Y_n_O tohle ocenili.
  20. blankak1

blankak1 Rádoby autor

omlouvám se ale já tu montovnu černého světla nemohu v Jackově obchodě najít

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.