Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 28/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ivanakj

Dekorace do řádku Štědrý den 2018 je potřeba nejprve položit někde na plochu a vyčerpat z nich bonus který krom BZ/TBZ dávají. PO jejich vyčerpání a následném zbourání půjdou vložit do příslušného řádku.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Ahojte. Potrebovala by som poradiť, resp. opýtať sa niečo moderátora, konkrétne Skali. Nejde mi však pre ňu napísať správu. Je možné aby ma kontaktovala? Aby mi napísala poštu? Ďakujem.

3. Ahoj zuzanka11221410
    vzkaz předám, prosím o trpělivost.

Honzulka05 a zuzanka11221410 tohle ocenili.
  4. zuzanka11221410

Veľká vďaka. Samozrejme, budem čakať :)

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

zuzanka11221410, moderátorka se ti ozve výjmečně herní poštou. Pokud to je ale dotaz ohledně hry, klidně ho můžeš řešit tady na herním fóru s kterýmkoliv modíkem.

6. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Prosím o pomoc. Potřebovala bych najít někde továrnu, ke které mám hodně upgradů. Na ploše, kde mám tyhle věci, jí nemám, nevím ale, jestli jí mám někde na stonku. Nevíte, na kterém stonku (ke které akci) bych jí našla? Děkuju.

7. Ahoj Stana67
    dekoraci Základní továrna bylo/je nutné si zakoupit ve Farmářském obchodě. Pokud ne, budeš to muset udělat a po té na dekoraci můžeš umístit získané upgrady.
    Jestliže jsi továrnu (náhodou či omylem) vložila na některou herní plochu Farmy zkontroluj prosím plochy.
    Zkontroluj tedy nejdříve, zda jsi si továrnu koupila. S hledáním dekorace by ti mohla pomoci herní podpora - jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Základní továrna

8. zuzanka11221410

Ahoj sopti. Tak to ma mrzí. Chcela som to riešiť priamo s ňou, lebo mala včera takú malú výmenu názorov s jednou hráčkou ohľadom toho, že nie všetko je preložené do SJ. A nechcela som to riešiť takto na "skle", nuž ale keď sa inak nedá... Chcela som sa opýtať na ten preklad. Som síce na materskej s dvoma deťmi a toho času veľa nie je, ale aj ja som občas zmätená z tých názvov. Takže som chcela navrhnúť, že by som postupne podohľadávala a poprekladala najskôr všetky stromy, potom plodiny a zvieratá. Rada by som vedela, ako si to predstavuje. Hádam postupne by som to dala a tým pádom by sa vyhlo tomu aby sa pomaly v každej diskusii k novej akcii riešilo to, že hráči nerozumejú českým názvom niektorých rastlín, plodín...

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

zuzanka11221410, v tom by ti skali stejně moc nepomohla a odkázala by tě abys oficiálně napsala, že máš zájem se stát moderátorem. Budeme jenom rádi, pokud se opravdu přihlásíš - slovenskou posilu bereme všemi deseti. Jak se přihlásit najdeš ZDE: Hledáme posily

Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. zuzanka11221410

sopti
    nemusím robiť priamo moderátora. Začala by som najskôr s tým prekladom ak sa dá. A potom sa uvidí. Skúsila by som tie stromy hodiť do tabuľky. Len by som rada vedela, kam to mám potom poslať. Komu...

Kým mi deti spia tak by som to skúsila zbúchať postupne.

11. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Prosím o radu ve stromě moudrosti je na kmeni dole levá strana, možnost získat za 150 hvězdiček třeba strom s kravským mlékem. Mám hvězdiček 405 a přesto se objeví tabulka:není k dispozici 150 hvězdiček a tím pádem šedá barva. Mám kontaktovat podporu nebo je to chyba ve stromu moudrosti. Děkuji za pomoc Janča

Velice děkuji za vysvětlení to mě nedošlo. Janča

Naposledy upraveno: 9/1/19
  12. Ahoj Janka79
    vyzvednutí produktových stromů z run na Stromě moudrosti má svou posloupnost - naznačují je tečkování od runy k runě.
    Musíš vyzvednout alespoň jeden strom, který předchází. Takže musíš vyzvednout nejdříve Vonící strom, pak Kouzelný strom a td - dle naznačené posloupnosti.

13. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

ahojky včera sem kombajnem odstranila chlívky zvířatek na hlavní louce chci dát tam rostlinky a stromky nejdeto stale tam skače slunečnice nedá se ta louka použit nevím co mám dělat abych mohla jí použivat jak na rostlinky stromky a zvířatka aby to bylo jako dříve děkují předem za odpověd

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj gorilka0081941

Doporučil bych pročistit prohlížeč a také data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Tohle by mělo pomoci, ještě můžeš vyzkoušet jiný prohlížeč, jestli to v něm nebude fungovat lépe.

Fajn hru pezt

15. alenal

alenal Stálice fóra

Dala jsem mlít krmení, ale v kolonce se mi nezobrazilo. Celková doba se o to mletí navýšila. Co s tím?

16. Ahoj alenal
    prosím zkus hru vyp/zap, případně zavřít celý prohlížeč a po té zkontroluj situaci ve mlýně.
    Určitě by neuškodilo (klik) -> "Vše pro bezproblémový chod hry"

17. srdičko555

srdičko555 Zelenáč fóra

Ahoj mám dotaz v soutěžích dostáváme jako odměnu stále více banány tak se ptám za co je máme vyměnit když v opičím chrámu není už dlouho nic na otevření a když dáte nové zvíře nebo strom tak jako podivuhodný dřív jsme si všechno otvírali banány proč to ted není děkuji za vysvětlení

18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj srdíčko555 - RT má jistě dobrý důvod proč nám zlaté banány dává jako odměnu. Nováčci je jistě ocení. A pokud se RT zase rozhodne provést další update na baha, tak zlaté banány jako když najdeš. Chleba nebaští tak mi nevadí, že se hromadí. A jak se říká darovanému koni ......

Přeji fajn hru

spuntka, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

co je to Žakie jaký to dává strom?

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Hermiona84 - Žakie je plod Chlebovníku >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

velik52 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.