Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 28/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

horajdaj83 - akční plocha je určena pro speciální akce. Sice jich moc není, ale je to s ní stejné jako s Měsíčním světem (ten je taky relativně nevyužit po celý měsíc).
    Ohledně další louky s tebou nesouhlasím, protože pokud nepoužíváš pomocníky, tak obstarání farmy trvá v průměru 20 minut a člověk se ukliká.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. horajdaj83

horajdaj83 Zelenáč fóra

Díky:))

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. trapka

trapka Rádoby autor

ahoj chtěla bych se zeptat jak vyuřít hřiště pro mazlíky díky

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj trapka - Hřiště pro mazlíky >>KLIK ZDE<< lze využít pro domácí zvířata (mazlíky) a speciální dekorace. Dekorace které tam lze umístit najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

6. -FROSTY007-

-FROSTY007- Zelenáč fóra

Ahoj mám dotaz jak se dá zrušit účet nebo deaktivovat? Je to vůbec možné? Děkuji za odpověď

7. Farmářka_X

Ahoj -FROSTY007- deaktivovat účet může pouze herní podpora jak kontaktovat herní podporu >>KLIK ZDE<< do formuláře prosím uveď nick (přezdívku) a email ke kterému je daný účet registrovaný

Přeji hezký den

8. prasátkoproštěstí

prasátkoproštěstí Zelenáč fóra

Jak dlouho bude v akčních odměnách -horký elixír života?

9. Ahoj prasátkoproštěstí
    dekorace Horký elixír života bude k dispozici tak dlouho, než jí Realizační tým hry vymění.
    Přeji prima farmaření

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  10. prasátkoproštěstí

prasátkoproštěstí Zelenáč fóra

Díky za odpověd.

11. ahoj prasátkoproštěstí
    rádo se stalo.
    Přeji prima farmaření

12. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat,už hraju farmu 6 let ale dosud jsem neviděl že by byl k mání Florenový strom,dá se nějak získat?

karbar a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Farmářka_X

Ahoj barney75 - v tuto chvíli Florenový strom není možné nikde získat. Do budoucna nevíme, zda RT umožní jeho získání

Přeji fajn hru

14. 01lasker

01lasker Zelenáč fóra

Moje nové anakondy neprodukujú hnojivo - dúfam, že sa to neodrazí na ich zdraví :)
    s pozdravom ...

15. Farmářka_X

Ahoj 01lasker - teď ověřeno - nový chlívek pro anakondy (základní) dává 2x hnojivo

Přeji fajn hru

16. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, ráda bych se zeptala na dekorace. Mám dekorace Rybí útok a Mývalí lumpárny a když jsou hotové / mají vykříčník/ " ke sklizni", tak se načtou body, ale příště již jsou jenom jako dekorace - nenabíhá znovu čas. Teprve když je odstraním do lišty a znova dám na farmu, tak se začne čas znova odpočítávat . Žádné jiné dekorace to nedělají, prostě když jsou hotové tak je odkliknu, přičtou se body a čas se začne automaticky odpočítávat. Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. Je za docela dost bodů a pokaždé si nevzpomenu je znova instalovat.Děkuji za odpověď.

17. Farmářka_X

Ahoj vasicci - dekorace Rybí útok a Mývalí lumpárny - tyto dekorace mají přídavný bonus (při sklizni dávají bedny) Po 20 sklizních přestanou bedny dávat. Je třeba dekorace zbourat a znovu postavit. Po znovupostavení by už měli dávat jen BZ/TBZ.
    Toto je třeba udělat se všemi dekoracemi, které mají nějaký přídavný bonus (SK, PL, Bedny ...)

Přeji fajn hru

18. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

• Na fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami
    Děkuji za odpověd

19. Farmářka_X

vasicci, ludpolda - není za co

PS: vystupovat na fóru pod více nicky je proti pravidlům našeho fóra

Přeji fajn hru

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám dva dotazy. Luxusních parfémů mám 114 ale nevidím žádné tlačítko abych je aktivovala.
    Dala jsem konečně šlechtit 4 poštovní soby a ztratili se z domečku. Je něco nahlášené? Nic jsem nenašla.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.