Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 28/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nyda

nyda Rádoby autor

Nějak se mi neobjevuje nikde dnešní bonus +1 ke sklizni, počet mám na malém poli 4 i s marmeládou, ani v rolovacím seznamu není a vybraný byl(je zatrhnutý), jak je to možné? Ještě se to nikdy nestalo. nyda

Jsem to asi přehlédl, děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno: 31/12/18
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj nyda,

zkus kouknout do inventáře k dekoracím pod spotřební zboží, dnešním dárkem byl totiž Booster sklizně pro akční rostliny a ten se ukládá do inventáře, nedochází k jeho okamžité aktivaci.

Honzulka05 a bobule74 tohle ocenili.
  3. janinecka2

janinecka2 Pisálek fóra

ahoj rada bych se zeptala kde zjistim od kdy mam farmu zalozenou nejak jsem si to nenapsala a ted by me to zajimalo dekuji za odpoved

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janinecka2 - kdy máš založenou farmu zjistíš pouze z registračního e-mailu. Pokud jsi tento e-mail někam "založila" pak není možnost tento údaj zjistit.
    Můžeš ještě zkusit na farmě v albu najít svou první nálepku a u té bude datum získání (samozřejmě to není nic přesného)

Přeji fajn hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. janinecka2

janinecka2 Pisálek fóra

dik za odpoved

6. Farmářka_X

janinecka2 - není za co

Přeji fajn hru i v novém roce

7. prasátkoproštěstí

prasátkoproštěstí Zelenáč fóra

Chci se zeptat jde někde ještě koupit řada na magickém stonku RANDE?

8. Farmářka_X

9. prasátkoproštěstí

prasátkoproštěstí Zelenáč fóra

Díky za odpověd.

10. Farmářka_X

prasátkoproštěstí - není za co

Přeji fajn hru

11. ***URČENO K ARCHIVACI***

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

V souvislosti se změnou složení a doby mletí krmiva u anakond.... Když zadám do mlýna mletí krmení pro anakondy už dnes, ale tak, aby jeho mletí začalo až zítra po 14:00, pojede už podle nových pravidel, nebo rozhoduje doba, kdy se mletí zadá do mlýna? Jde mi o to, že zítra po celý den nebudu mít přístup k netu, ale ráda bych už večer měla namleto, abych na mě po příchodu domů ty moje potvory hladově nekoulely očima, ale mohla jim hodit kus toho žvance.

PS: Jinak jsem doufala, že se spíš zmenší nebo úplně odpadne potřeba králíků, tahle změna teda nic moc. Ale vím že vy modíci s tím nic neuděláte, je to spíš takový povzdech....

Edit: *JÁ* děkuji za info, nechám tedy zadání mletí až budu večer doma. Hadicím zhasnu světla i topení, a kdyby i tak moc nadávaly, strčím je ven na mráz. :p

Naposledy upraveno: 2/1/19
  13. Ahoj Prepperka
    domnívám se, že rozhodující je čas spuštění mletí krmiva, nikoliv čas, kdy bylo mletí zadáno. Ale ověřím. prosím o strpení.
    EDIT
    bohužel nelze s jistotou říci, jak se bude mlýn chovat při přechodu na změněné složení krmiva pro anakondy. Jistotou by jistě bylo, zadat a spustit mletí (nového) krmiva až po změně. Nebo zvolit variantu, kdy mletí (starého) krmiva skončí krátce před změnou a až budeš mít možnost, založíš nové mletí nového krmiva se změněným složením.

Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  14. Marki23

Marki23 Pisálek fóra

Ahoj všem,
    chtěla bych se zeptat, nechtěně jsem do stonku za FL, umístila věc která patří jinam. Jde tu věc z toho stonku zase vytahnout? Myslím tím, jak bude řádek "hotovy" ?

15. Ahoj Marki23
    ano, dekoraci z řádku lze odstranit, podmínkou je, že řádek musí být připraven k aktivaci (ke sklizení) potom stačí jen na požadovanou dekoraci kliknout a odstranit jí.
    Hezkou hru.

16. Marki23

Marki23 Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***odstraněna zbytečná citace***

Moc děkuji :)

Naposledy upraveno moderátorem: 2/1/19
  17. Ahoj Marki23
    není zač, rádo se stalo.
    P.S.: Prosím necituj příspěvek, který je bezprostředně nad tvým. Buď citaci vymaž (při použití funkce "Odpovědět") a nebo raději začni nový příspěvek.
    Děkuji a přeji prima farmaření

18. Mikei02

Mikei02 Zelenáč fóra

Ahoj, kde mám získat krmivo pro papoušky na Bahamara ostrov, v Bahamara mlýně jsem ho nenašel. Je to habitat: Voliéra pro papoušky Clasic ++. Tento habitat nemám odemklí, ale padl mi v kole štěstí. Díky

19. Ahoj Mikei02
    aby jsi mohl pěstovat papoušky a mlít pro ně krmivo, musíš jejich chov aktivovat ve Starověkém opičím chrámu v druhé místnosti za Zlaté banány.

20. horajdaj83

horajdaj83 Zelenáč fóra

Ahoj,
    omlouvám se,jestli píši kam nemám,nebo už byl dotaz zodpovězen,ale nikde jsem nenašla..Ráda bych s zeptala,proč je akční pole věčně nepřístupné..Mám plný inventář stájí a dílen,protože není kam je umístit,akce také není moc možnost stíhat,pokud chci aspoň nějaké stáje mít umístěné..Přijde mi to škoda,že prostor je,ale nemůže být využit..Je toho hodně,bohužel není kam to umístit a naplno vyžít vše,co člověk získá.Ještě by se nějaká ta louka hodila..Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.