Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babicka38, 30/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pezt-klobouk dolů za tvoji trpělivost,xDco si jen já vymyslím,abych nebyla OF topic.Snad jen to,že ty dekorky nemohu v tom velkém okruhu možností najít:cry:Jak a kde je hledat?:pA jak se všechny jmenují;)
    A omluva ode mě letí k tobě:D:)
    Ber to prosím s rezervou,jak je to psáno:)

Naposledy upraveno: 18/1/18
    karbar tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marketka47
    Děkuji za kompliment :)
    Hledal jsem podle FAQ Dekorace, snad jsem žádnou nepřehlédl;)
    A vše vyzkoušel na testovacím účtu.
    Kompletní seznam nemám, protože některé dekorace byly již přítomny. Takže jsem vybíral jen ty, které chyběly.

Fajn hru pezt

Laca-25 a karbar tohle ocenili.
  3. helenah

helenah Zelenáč fóra

prosim o radu jjak na trzisti prodavat zadam produkt a nečvim co dal on se zobrazi ale chybi me tak odstavci koupit cas jakou dobu tam bude nabidka ale bez koupit neco musim potvrdit ale nevim co diky za odpoved preji hezky den

4. Ahoj helenah
    je nutné pro prodej a nákup na trhu využívat ty správné záložky.
    Pro nákup musíš mi probarvenou záložku "Přehled produktů" a pod ní si naklikneš ten druh položek, které chceš - tedy rostliny, plody stromů atd.
    Pokud chceš prodávat, musíš si nakliknout záložku "Nabídnout zboží" + pod tím opět vybrat druh - rostliny, plody stromů, produkty ,řemeslné produkty.
    Nabídnuté zboží zůstává na trhu 168 hodin, to v případě, že o něj není zájem, pokud se prodá, připíší se ti krejcary na konto, pokud se tebou nabídnuté zboží neprodá, po 168 hodinách se ti vrátí do Stodoly - příjdeš ale o provizi (10% z tebou nabídnuté ceny)
    Podrobný popis ve FAQ (klikni)-> TRH prodej zboží
    Přeji prima farmaření

5. panfarmy06511

panfarmy06511 Zelenáč fóra

(Dúfam že píšem do správnej témy)
    Je kus syra (jeden párty lístok/12 hod) z akcie permanentný predmet? Skúšal som odpoved na svoju otázku nájsť vo faq o akciách ale nič som tam nenašiel.Minul som na trhu asi 5 miliónov grajciarov len aby som sa k tejto odmene dostal.

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj panfarmy06511 - sýr který uždibuješ bude ve hře pouze po dobu akce, ale pokud dodáš 200 ks plodiny tak můžeš uždibovat rychleji [​IMG]

Přeji prima hru

7. panfarmy06511

panfarmy06511 Zelenáč fóra

Toto už nie je otázka ale iba návrh (neviem kde to mám dať) :ppri podobných akciách kde sa dajú získať dočasné predmety by ste mohli uviesť že predmety sú iba dočasné.keby som o tom vedel tak som mohol mať o 5 miliónov grajciarov na účte viac

8. Farmářka_X

panfarmy06511 - já se domnívám, že všem to do této chvíle bylo jasné, že sýry lze uždibovat pouze po dobu akce (je jasně dáno od kdy do kdy akce trvá), ale ano tvůj návrh předám.

Párty lístky, které si ze sýra uždibneš ti zůstanou do té doby dokud je neprotočíš.

Přeji prima hru

karbar tohle ocenil(a).
  9. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

ve městě, když kliknete na budovu pošty a tam na ikonu Poslat dárek! Toto je rada od Pajdy k zasílání dárků,ale já když kliknu na budovu pošty,žádná ikonka "Poslat dárek" se mi neobjeví skočí mi to rovnou do tabulky odkud posílám "holoubka" a zde také podobná ikonka není,nebo dělám někde chybu?Poraďte,mám dost lup a rozeslal bych je potřebným.Díky.

10. Ahoj Beznoska
    na Poště si musíš nakliknout záložku "Přátelé" a na spodním okraji okna klik na zelené tlačítko "Darovat"
    Tím se dostaneš do seznamu sousedů a přátel a můžeš posílat dárky z nabídky, případně akční předměty.
    Pokud chceš poslat někomu akční předmět (nebo jiný dárek) musíš ho mít v seznamu - (klikni)-> "jak přidat přátele do seznamu"

11. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

*JÁ* aha takhle,takže nejdříve je třeba mít tu osobu v přátelích a poslat pak jen jeden akční dárek.Hmm,já myslel že mohu poslat třeba x kusů,těm kterým chybí a žádají o ně. I tak díky za odpověď.

12. Beznoska
    ano, poslat více akčních předmětů můžeš, (pokud vyčerpáš svůj počet zasílaných dárků) ale pozor!!! nadlimitní dárky posíláš za Floreny. Posílání za Floreny omezeno není, je to jen na tvé úvaze a štědrosti. :)
    Přeji prima farmaření

13. rokliny

rokliny Pisálek fóra

Nikde jsem nenašla letní kino, chtěla jsem se zeptat jestli o vánocích promítalo. Byla jsem totiž mimo ČR a tam jsem nějaký kino bod získala.

14. Farmářka_X

Ahoj rokliny - >>zde<< v diskuzi se můžeš dočíst jak o vánocích fungovalo nebo nefungovalo kino.

Přeji prima hru

15. rokliny

rokliny Pisálek fóra

**Odstraněná zbytečná citace**
    Děkuji:music:

Naposledy upraveno moderátorem: 22/1/18
  16. Farmářka_X

rokliny - nemáš za co

PS: příště necituj příspěvek pod který píšeš stačí oslovit;)

Přeji prima hru

17. selene90

selene90 Aktivní autor

Jak se dá najít rama obchod moc děkuji

18. vlastikry

vlastikry Zelenáč fóra

Proč nejsou v této soutěži i plodiny, které mohou pěstovat i nováčci, protože v nižším levlu pak nemůžu hrát a to je škoda.

19. Farmářka_X

Ahoj selene90 - Rama obchod najdeš levá lišta>> ikona červeného košíku>> ikona Rama mince

Přeji prima hru

20. Farmářka_X

Ahoj vlastikry - pokud se dívám na dodávky tak akce je splnitelná od 16 lvl. Do dodávek stačí dodat jednu dostupnou rostlinu.
    Akční od 3. lvl.
    Slunečnice od 7. lvl.
    Kukuřice od 6. lvl.
    Oves do 5. lvl.
    Ostružina od 16 lvl.
    Tyto plodiny by měli k úspěšnému zvládnutí akce stačit. Neříkám, že to bude pro nováčky jednoduché, ale zvládnutelné to je.

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.