Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babicka38, 30/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vlastikry

vlastikry Zelenáč fóra

Ahoj Farmářko, děkuji za odpovědˇ a přeji také prima hru:D

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

vlastikry - nemáš za co

Přeji prima hru

Zodpovězeno
    zamykám

3. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj pezt, děkuji za odpověď. Podívám se na připisování pozorněji a uvidím. Děkuji :) Ještě mám jeden dotaz. Koupila jsem si balíček narozeninový 1 a 2 2018 a žádné libovolné dekorky tam nemůžu dostat. Děkuji

Naposledy upraveno: 24/1/18
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lidus61

Není zač :), zkontroluj si to ;)

K tvému druhému dotazu.
    1. Jakou platební metodu jsi použila pro platbu ?
    2. Restartovala jsi po nákupu hru aby se předměty řádně načetly ?
    3. Co se stane když klikneš na obláček ? přesměruje tě to do banky ? v tom případě jsi řádky nekoupila, vypadají ikony řádků takto ?

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Mám předplacené prémium, stromy se nesklízejí, snížilo se mi hnojiště a vody mám 366.. Je to jenom u mne nebo je to všude. Děkuji.;););)

6. Ahoj mamča50
    prémiové výhody platí 30 dnů, prosím zkontroluj v bance ve městě jeho aktuální stav. Jestliže máš uložené platební údaje své platební (kreditní) karty, prémium se obnoví. Pokud platební údaje uložené nemáš, budeš muset manuálně zadat a prémiové výhody zakoupit na dalších 30 dnů.
    Pokud po kontrole budeš mít nesrovnalosti - obrať se na herní podporu - při vyplňování formuláře zvol kategorii "Obecné dotazy" nikoliv "problémy s platbou"
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děkuji za radu, přitom mám zaškrtnuté obnovení po 30 dnech, ale musela jsem zadat ručně. Pohodové odpoledne.;););)

8. mamča50
    výborně, je fajn, že se zadařilo. :)

9. sváťa44

sváťa44 Pisálek fóra

Dobrý den. chtěl bych se zeptat, zda ve hře,, farma nostalgie" lze místo výroben na vajíčka a kozí mléko použít stromy, které to dávají také. Děkuji.

10. Farmářka_X

Ahoj sváťa44 - ano v časovém úkolu Farma nostalgie lze k plnění použít produktové stromy.

Přeji prima hru

11. sváťa44

sváťa44 Pisálek fóra

Díky za odpověď a přeji prima hru.

12. juliansebota1995

juliansebota1995 Zelenáč fóra

Rád bych se zeptal kolik BZ je maximum a je skutečně pravda že jakmile dosáhnu stého levelu tak je konec hry a zruší se mi účet?

13. Farmářka_X

Ahoj juliansebota1995 - kolik lvl a kolik BZ je potřeba jsem ti odpověděla >>klik zde<< po dosažení posledního lvl. hra nekončí stále pokračuje, BZ se dále načítají ale nenaskakují další lvl.

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.