Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babicka38, 30/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

elbedna děkuji za odpověď já začala hrát někdy n a podzim to vím ale rok si nepamatuju díky a hezký den a vše nej nej do Nového roku

elbedna tohle ocenil(a).
  2. babicka38
    Hra Farmerama běží od ledna 2010

jozefos1
    z popisu akce: *Ve městě najdeme v Družstvu několik dočasných úkolů. První a finální úkol jsou přístupné automaticky, ostatní úkoly se zpřístupní splněním diamantových cílů úkolu “Novoroční párty I”.***
    celý popis: Novoroční párty
    jozevos1 - nechápu dotaz - komu, proč potřebuješ posílat ID své farmy?
    EDIT pokud se ti ani po splnění požadovaných úkolů v Družstvu nezobrazí tebou zmiňovaný úkol, budeš se muset obrátit na herní podporu.

3. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji JA za odpověd

elbedna tohle ocenil(a).
  4. babicka38
    není zač, rádo se stalo :)

5. jozinko12

jozinko12 Pisálek fóra

• Na fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami
    ako sa robi screem aby som vas presvedcil že my žiadna uloha čislo dva nesvieti iba 1,3,4,5,

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jozinko12 - Jsou 2 možnosti buď jsi úkol ještě neotevřel

nebo jsi byl tak rychlý a úkol už máš splněný a najdeš ho v hotových úkolech

nebo jak už ti kolegyně radila kontaktuj herní podporu jak na to klik tady.

Přeji prima hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. Aginôčka

Aginôčka Zelenáč fóra

Ahoj som začiatočníčka , po odkliknutí mailovej adresy som dostala darčeky a nikde ich nemôžem nájsť , ďakujem za pochopenie-.-

8. Arwen27

Arwen27 Zelenáč fóra

Ahoj,nevím,jestli zde píšu správně,ale prosím o pomoc.Už pár dní jsem se těšila na Krokodýlí jezírko,co bylo v každodenních dárcích a dnes jsem si jej měla vyzvednout,jenže už tam není.Nevynechala jsem.Dnes jen lístky na kolo štěstí.Prosím o radu,co jsem udělala špatně? Arwen27

9. Farmářka_X

Ahoj Aginôčka - za potvrzení e-mailové adresy žádné dárečky již nejsou.

Přeji prima hru

10. Farmářka_X

Ahoj Arwen27 - krokodýlí jezírko bylo včera jako odměna za denní přihlášení (31. den). Pokud jsi ho včera neodklikla znamená to, že jsi během prosince přece jen vynechala a proto jsi včera nemohla odkliknout poslední dárek - pokud vynecháš, dárky se neposouvají další den odklikneš dárek z předchozího dne. Dnes je 1. den v měsíci a tím je k mání i 1. dárek což jsou lísky na kolo štěstí.

Přeji prima hru

11. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahoj chci se zeptat kde můžu získat dekoraci k doplnění řady na stonku..kvetoucí zázrak.. děkuji :)

12. Farmářka_X

Ahoj barney75 - Kvetoucí zázrak je bonus za denní přihlášení v březnu. Takže pokud jsi poctivě dárky vybíral tak ho určitě najdeš. Hledej v parcích popřípadě ve stonku.

Přeji prima hru

13. Arwen27

Arwen27 Zelenáč fóra

Děkuju :)

14. Farmářka_X

Arwen27 - nemáš za co ;)

Přeji prima hru

15. heda

heda Rádoby autor

Ahoj mám dotaz,dodělala jsem v družstvu úkol zvěřinec,abych ho získala,tak ho musím ještě koupit za Floreny?

16. Ahoj heda
    splněním úkolů v Družstvu nezískáš budovu Skladiště (Arboretum,Zvěřinec či Výrobnu) ale jen plány na jejich rozšíření.
    Takže první sada (pro Farmu) se získá za hvězdičky na Stromě Moudrosti (pro BAHA) za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu.
    Další sadu budov si můžeš koupit za Floreny ve Farmářském obchodě.

17. heda

heda Rádoby autor

děkuji za odpověď, přeji v Novém roce hodně zdraví a pevné nervy.

18. heda
    rádo se stalo.
    P.S.: děkuji moc za přáníčko :)

19. ***URČENO K ARCHIVACI***

20. Ajap7

Ajap7 Pisálek fóra

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat kam se mi ztratily 3x Domov pro kočičí víly z mého inventáře? Děkuji za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.