Určeno k archivaci Technické dotazy Září 2022

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem helca16113, 31/8/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. helca16113

helca16113 Aktivní autor

že mě jde špatně farma a seka se v klientovi,ta puvodní mě bohužel nejde spustit,furt se načíta a ted jsem ještě zjistila,že mě nejde platit přes sms a vše mam nainstalovany jak má byt,píše mě to
    Tato stránka se nedá zobrazit
    V upřesňujících nastaveních si zapněte TLS 1.0, TLS 1.1 a TLS 1.2 a zkuste se ke stránce https://mediator.kanzaloo.com připojit znovu. Pokud tato chyba nezmizí, je možné, že tento web používá nepodporovaný protokol nebo šifrovací sadu, například RC4 (odkaz na detaily), což se nepovažuje za bezpečné. Obraťte se prosím na správce webu. už tedy nevím co,kde mam špatně nainstalovaný

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj helca16113

Jaký má operační systém tvůj počítač Windows 7 nebo jiný ?
    Hraješ v klientovi nebo v prohlížeči, pokud v prohlížeči tak v jakém ?
    Jaký je tvůj výchozí prohlížeč, tedy ten ve kterém se ti otevírají odkazy a podobně.
    Bez bližších informací ti nemohu pomoci

cool_b. tohle ocenil(a).
  3. helca16113

helca16113 Aktivní autor

hraji 8 Windows,bohužel hraji v klientovi,ktery se mě seká prohližeč mš nejde pořad se načítá

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj helca16113

A dokázala by jsi mi najít v počítači jaký máš procesor a kolik operační paměti má tvůj počítač ?
    To najdeš tak když napíšeš do vyhledávacího pole část názvu - systémové informace, následně klikneš na tuto nalezenou položku.

Screenshot_3.png

V otevřeném okně najdeš položku procesor a položku nainstalovaná fyz. paměť a zkusíš mi to tu napsat.

Screenshot_4.png

Mám takové podezření že tvůj počítač má ještě HDD, tedy disk, který je v dnešní době na běh systému a aplikací strašně pomalý, proto dochází k zasekávání a špatnému načítání.
    Tuto informaci by jsi mohla najít když opět do vyhledávacího pole napíšeš část názvu správce zařízení a poté klikneš na tu nalezenou položku.

Screenshot_5.png

V otevřeném okně najdeš položku Diskové jednotky a klikneš na tu malou šipku, aby se to rozbalilo
    A napíšeš mi sem co tam máš za disk

Screenshot_6.png

cool_b. tohle ocenil(a).
  5. Scorpius

Scorpius Obyvatel fóra

**** Určeno k archivaci ****

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.