Určeno k archivaci Technické dotazy Září 2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Seniorka501, 1/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Seniorka501

Seniorka501 Pisálek fóra

Park se mi stále načítá, někdy je na některém poli kytička. PC vyčištěn, několikrát jsem hru restartovala. Je to jenom můj problém, nebo je u více hráčů? Děkuji za odpověď.

Animace mám vypnuté a grafiku mám nastavenou ve hře na "běžná". Nevím, jestli se dá grafika snížit i jinde.

Naposledy upraveno: 1/9/16
    legelius a vilm4 tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Seniorka501

Seniorka501 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Animace mám vypnuté a grafiku mám ve hře nastavenou na "běžná". Nevím, jestli se grafika nastavuje i jinde. Děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 1/9/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

Seniorka501

Jinde už se grafika nenastavuje.
    Žádný obdobný problém hlášen není. Ještě by jsi hru mohla zkusit otevřít v jiném prohlížeči než běžně používáš pro hru.
    Osobně z přechodem na jakoukoliv plochu problém nemám, a to mám grafiku na vysoké rozlišení a zapnuté animace.
    Také může být problém se špatným internetovým připojením.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. doubravka70

doubravka70 Zelenáč fóra

Ahoj. Mám stejný problém a ještě mě to vykopává ze hry.

legelius a vilm4 tohle ocenili.
  6. pezt

Ahoj doubravka70

Taktéž stejná rada, udělat Vše pro bezproblémový chod hry, popřípadě vyzkoušet jiný prohlížeč a v nastavení hry vypnout animace a snížit rozlišení grafiky
    Problém se samoodhlašováním není nahlášen.

Hezkou hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  7. pezt

Určeno k archivaci

8. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Neviem či píšem do správnej sekcie, ale rada by som sa opýtala, moja mama sa prihlasuje na farmu cez portál pauzička, kde sa klasicky na tento portál prihlási, v stĺpci si vyberie "3D online hry" klikne na Farmeramu a automaticky ju to prihlási ako keď bežne začne farmu načítať... Hrá takto už 6 rokov a dnes, pravdepodobne portál pauzičky zmenil "vzhľad", je to tam trochu iné, ale keď klikne na farmu, nič sa nedeje a neprihlasuje. Otvára jej nové okno, kde je treba zadať meno a heslo na farmu, ale ju to "nepustí", keďže sa do hry prihlasuje portálom pauzičky, nie klasickou farmerama stránkou. Ako sa má teraz prihlásiť na svoju farmu??? Viete poradiť?? o_Oo_Oo_O

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj KiQuSiQ,

vidí tam i odkaz pro zadání údajů již existujícího uživatele? Viz. screen:

10. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Ďakujem, toto sme skúšali ale to nefunguje.... ako píšem, ona nie je registrovaná cez klasickú farmerama stránku a teda ju to nepúšťa s tým, že nebolo nájdené meno a heslo... je registrovaná portálom pauzičky, nie Farmeramou

11. pajda361

KiQuSiQ: v tom případě ať zkusí vyžádání hesla, protože se může stát, že zadáváte špatné heslo.

12. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Myslím, že heslo ktoré sa používa 6 rokov a navyše je uložené v našom domácom PC nebude zlé :) Ale ďakujem, problém sa práve vyriešil kontaktovaním a dostaním odpovede od spomínaného portálu, ktorý má nejaké "novinky" a treba urobiť "obnovu" hesla určitým návodom... snáď sa nám to podarí. Ďakujeme

13. pajda361

Díky za reakci, snad to pomůže jiným hráčům a i nám, protože to co dělají portály, přes které se dá do hry registrovat, se moc nedovíme :( .

14. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

My by sme sa to takisto nedozvedeli a nevedeli čo je vo veci a čo robiť, keby neskontaktujeme portál a ten nám neposkytol návod :( práve preto sme ako prvé písali sem :p

EDIT:
    Chcem ešte doplniť, že portál pauzička urobil tieto "zmeny" v spolupráci s tvorcami Farmeramy, akurát obnova hesla zatiaľ nefunguje cez Mozilla Firefox a nejak neprichádzajú e-maily, takže obnova hesla u nás trvá od ôsmej rána a doteraz sa nám nepodarilo prihlásiť, keďže e-mail, ktorý nechodí nás brzdí v postupe a nemožno sa bez neho pohnúť ďalej... Jediná dobrá správa je, že sa to rieši, takže všetci podobný "pauzičkári", majte sa na pozore ;)

Naposledy upraveno: 6/9/16
  15. sedives

sedives Zelenáč fóra

• Prosím respektuj rozdělení fóra, toto není debatní sekce. Děkuji.
    tak nevím dali jste soutěž a je hrozný problém přihlásit se na farmu hlavně když se má sklízet a to už bylo i při té minulé soutěži tak nemá cenu aby jste něco dávali když stejně to nemůžeme plnit

16. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj sedives
    "my" jsme do hry nic nedávali, do hry něco dává pouze RT (realizační tým), my jsme jen moderátoři fóra.
    Momentálně ale nikdo problémy s přihlášením na farmu nehlásí - doporučovala bych udělat vše pro bezproblémový chod hry a restartovat počítač. Pokud budou problémy nadále přetrvávat, můžeš kontaktovat herní podporu a podrobně jim popsat tvůj problém - "je hrozný problém přihlásit se na farmu" není popis problému, je třeba říci, při kterém kroku se přihlášení zasekne a co přesně se stane.
    Zároveň bych tě chtěla upozornit, že toto je vlákno dotazů ke hře a nikoli diskuse, a v tvém příspěvku žádný dotaz nevidím.
    Přeji příjemnou hru

17. jakrt

jakrt Rádoby autor

Kdy bude vlastně údržba, ve čtvrtek 15.9. nebo v pátek 16.9. V ofi je v pátek 15.9.

18. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj jakrt
    údržba proběhne ve čtvrtek 15.9., děkujeme za upozornění, chybička už je opravena.
    Přeji příjemnou hru

19. bill

bill Pilný autor

ahojte ako moze byt počas akcie cestovanie v case udržba tu je každa minúta draha dakujem peknu hru

Jonsdorf, atriadk a janajanova tohle ocenili.
  20. pezt

Ahoj bill

Bohužel když je to potřeba tak je údržba, proto je oznámení vydáno z předstihem, aby jsi si mohl přizpůsobit hru této údržbě, tedy tak aby jsi sklízel a sázel mimo dobu plánované údržby z časovou rezervou.

Hezkou hru pezt

nanyblacks a bill tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.