Určeno k archivaci Technické dotazy Srpen 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem misa1289, 13/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mikeks

Bohužel proto víc udělat nemůžu, manželka je na tom stejně jako ostatní, ale nekupujeme přes SMS tak mi tento výpadek nevadí, nicméně má také ostatní položky dražší, což je docela nepříjemné, je třeba tedy počkat než se to vyřeší.

Fajn hru pezt

2. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Bohužel jsem na tom stejně jako ostatní :( Tak jsem se těšila na tajemné sazeničky a mám smůlu :cry:

Hlásím, že nahlášeno na podporu a do hodiny mám platbu pomocí sms opět v nabídce :D:inlove:

Naposledy upraveno moderátorem: 20/4/18
  3. pezt

Ahoj alloha8

Problém je zřejmě vyřešen, manželce se to také spravilo, zatím jsem ještě nedostal, žádné potvrzení ale vypadá to ok.

Fajn hru pezt

PS: příště prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, použij tlačítko upravit

lacrima a danda-vnovis tohle ocenili.
  4. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Ahojte, prosím Vás, nejde mi zrealizovať online platbu. Vypisuje mi hlášku, že mám zadať správne číslo karty - pričom číslo zadávam správne. Podotýkam, nie je to prvýkrát čo takto platím. Zatiaľ som problém nemala. Dnes končí akcia na záhadné stromčeky a mám obavy, že chyba nebude odstránená včas.

5. pezt

Ahoj zuzanka11221410

Nejprve bych hru zkusil restartovat, tedy že zavřeš prohlížeč a otevřeš hru znova.
    Máš uložené platební údaje o kartě ?
    Nebo při platbě zadáváš, že nechceš uložit platební údaje?
    Při vyplňování je potřeba postupovat obezřetně a vše správně vyplnit, tedy druh karty, VISA nebo MasterCard, Vlastníka karty, Číslo karty, datum do kdy karta platí a také Ověřovací číslo.
    Popřípadě pokud máš kartu Maestro, tak je třeba vybrat volbu právě pro Maestro.
    Vše o platbách nalezneš zde v tomto vlákně Platobné metódy (SK)

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 22/4/18
  6. Lukas198526

Lukas198526 Zelenáč fóra

• Používání více identit na fóru je zakázáno, pezt
    Práveže nikdy nezadávam aby zostali údaje o karte uložené. Vždy ich zadávam na novo. Pred tým, ako som sem písala som skúsila celú hru zavrieť a znova otvoriť a nejde to. Manžel sedí vedľa mňa a údaje kontrolujeme dvaja, takže pochybujem, že by sme sa obaja sekli a nejde to ani na jeho konte. Tiež vypisuje, aby sme zadali platné číslo karty. Ako som písala, nie je to prvýkrát čo takto platím a nie len tu na farmerame, takže viem presne ako mám postupovať a že si musím dávať pozor aby som sa v údajoch nepomýlila. Prosím Vás, poraďte. Nie som človek, čo bezdôvodne vypisuje, že má nejaký problém bez toho aby som sa najskôr nesnažila nájsť príčinu sama. Samozrejme aj platobné metódy som si pozrela :(

7. zuzanka11221410

Hups, písala som z manželovho konta. Ale ako som písala, jemu robí to isté.

8. pezt

zuzanka11221410

A jaký druh platební karty máte ?
    Jestli VISA, MasterCard nebo Maestro

9. zuzanka11221410

Tak som to skúsila opakovane a na niekoľkýkrát mi to prešlo (asi na 4-tý krát)

10. pezt

zuzanka11221410

Možná že jsou nějaké špatné informace uložené v prohlížeči, doporučil bych vyčistit prohlížeč a data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry

Hlavně že se to povedlo, nicméně s těmito opakovanými a nepovedenými operacemi, může dojít také k zablokování karty pro platby ve hře (tzv. BlackList)

11. zuzanka11221410

Prvýkrát sa mi toto stalo. Hlavne, že je to už v poriadku, floreny kúpené a sadeničky tiež :) chcem sa poďakovať za promptnú odozvu a rady. Prajem pekný zvyšok dňa.

12. pezt

zuzanka11221410

Není zač;), Hlavně že to funguje :)
    Přeji mnoho úspěchů v odtajňování sazeniček;)

13. Brouček33

Brouček33 Zelenáč fóra

Dobrý den zakoupil jsem si premium balíček ale sklízeni polí se neaktivovalo můžete to napravit je to tam psano ale stále nic

14. pezt

Ahoj Brouček33

Nevím co myslíš tím, že se ti neaktivovalo sklízení polí. Předplatné prémia neobsahuje kombajn, nebo nějaké jiné pomocníky, ale pouze automatickou sklizeň stromů a tu si musíš aktivovat v prémium vile

Fajn hru pezt

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dobré ráno, chtěla jsme si koupit balíček Plácni červa a neustále mi vypadává hláška Vyskytla se chyba...co s tím.
    Karta je trvale uložená a naposledy jsem platila v pondělí. Víceméně to většinou funguje v pořádku. Odhlásila a přihlásila a furt stejný.

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím, Katule008 JánLalík,

v tomto případě bude dobré kontaktovat podporu. Bohužel jen tam lze zkontrolovat co se vlastně odehrálo.
    Jak kontaktovat herní podporu?

17. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Ahojte chcela by som sa spýtať na nákup florénov cez sms. Túto metódu využívam pravidelne ale posledné dva razy som zaslala sms na uvedené číslo, prišlo mi potvrdenie o odoslaní správy ale neprišlo mi už potvrdenie o odrátaní sumy s kreditu tým pádom ani nákup nebol zrealizovaný. Mám to riešiť cez podporu alebo operátora??? ďakujem

18. pezt

Ahojky Broskyňa.

Budeš se muset obrátit na svého mobilního operátora, proč nedochází k zaúčtování platby.

Fajn hru pezt

19. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím, v "Dnešních akcích" i v kalendáři je uvedena cena 150 Kč za balíček 120 párty lístků, ale banka požaduje 166 Kč. Chtěla bych se zeptat, která cena platí.

20. pezt

Ahoj medved222

Zřejmě se do oznámení vloudila chybička, platí cena co je uvedena při koupi v bance, tedy 166 Kč.
    Chybná cena je uvedena i u balíčku 200 párty lístků.

Fajn hru pezt

EDIT: Oznámení opraveno

Naposledy upraveno: 26/5/18
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.