Určeno k archivaci Technické dotazy Srpen 2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 1/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

Už to frčí. Zatím.

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Trdlýsek,

je to jedna z aktuálních chyb hry. RT se již snaží o odstranění.

Prosím obrať se na herní podporu, aby bylo možné provést hlubší kontrolu toho, jak ti byla chyba kompenzována.

Jak kontaktovat herní podporu?

skalara.v tohle ocenil(a).
  3. petra.C

petra.C Zelenáč fóra

Dobrý den, lze změnit e-mail pokud si nepamatuji heslo k původnímu?

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím petra.C, z tvojí strany to možné není, můžeš však zkusit kontaktovat herní podporu, zda ti budou schopni problém vyřešit. V mém podpise najdeš odkaz na technické FAQ.

prima hru danda :)

5. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ahoj, již týden se snažím přelézt do 5 stupně mentorství a i když každý den zasílám dárky kuřatům, tak stále jsem bodově na 3788 z 3800. V pátem stupni jsem chtěla dráčka, ale pokud se body nepřipisují, tak jak na něj dosáhnout? Není to poprvé, co se body za dárky zaslané kuřatům nepřipisují, díky. EliM

6. pajda361

Elim77: za zasílání dárků se nepřipočítávají sociální body, ale body náklonosti a až po naplnění teploměru u jednotlivého kuřete a vyzvednutí bodů se započítávají sociální body.

7. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Mně teda nic moc nefrčí... Farma stávkuje, pomocníci chrápou, stonek nestonkuje, všude se točej slunečnice... :mad:
    Jdu spát, dobrou! ;)

8. danda-vnovis

9. danda-vnovis

Zdravím iváška,
    vyzkoušej prosím vyčistit počítač podle návodu v mém podpise Tech FAQ a pokud ti to nepomůže, najdeš tam způsob, jak kontaktovat herní podporu.
    Stavitel a problém s JC byl nahlášen, oprava se může protáhnout.

Prima hru všem danda

10. emma-x

emma-x Rádoby autor

zdravím
    mizí mi skunk, od vřerejška bych měla mít 3 a ve stodole jen jeden od minulého týdne ani nemluvím,tak teda nevím nemůžu na nic přijít poradíte mi?

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj emma-x,
    a nemáš náhodou na ploše i výrobnu Svíčková dílna? Ta právě potřebuje ne jen krmivo pro skunky, ale i 2 skunky. Pokud tomu tak není kontaktuj herní podporu a ta prověří tvůj účet a zjistí co je špatně.
    Hezkou hru

12. emma-x

emma-x Rádoby autor

no joooo myslela jsem, že je to produkt lišky děkuji

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

emma-x, nemáš zač. Hlavně, že se to podařilo vyřešit ;)

14. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj, již čtyři dny sklízím tukany a čtyři dny mi to hlásí (u výrobny na tukaní sošky) nedostatek tukanů. dnes jsem dokonce sklidila tři, díky bonusům na farmářském kole s prémium lístky a opět nahlášeno, že chybí tukani!

15. pajda361

Ahoj akyraa,

u opravdu máš výrobnu na totemy jen jednu? Tohle by chtělo prověřit spíše přes herní podporu, ale ber prosím v potaz, že výrobna potřebuje tři tukany.
    Jak kontaktovat herní podporu?

16. akyraa

akyraa Aktivní autor

Pajdo opravdu jen jednu jinak bych nepsala, zkusím podporu díky :)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám v něm 2800000 hodnoty a vůbec se mi nezobrazuje, co si za ně mohu vyzvednout. Restartovala jsem a provedla obvyklé šamanské obřady jako cleaner...

Naposledy upraveno: 18/8/17
  18. satelit

satelit Hvězda fóra

Zkus toto (?)

19. pajda361

-pechfógl-: trochu v tvém dotazu tápu, nezobrazuje se ti to, na co poukazuje satelit a nebo se ti nezobrazuje co jsi získala?

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak teď už tápu docela. Prostě mi nesvítí zeleně, z kterého šuplíčku můžu nakupovat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.