Určeno k archivaci Technické dotazy Listopad 2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 12/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kladno21

kladno21 Zelenáč fóra

Tak už to běží. Jen je to pomalé

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Děkujeme za ověření u poskytovatele

Je to předáno RT, prosím tedy o trpělivost.

janar53 tohle ocenil(a).
  3. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Prosím o radu.Když si na uvodní stránce kliknu na Podporu objeví se mi kod,ale dotazník se mi ztratí.Neumím jej vyplnit
    Děkuji

4. pezt

Ahoj kytka50

A jaký prohlížeč používáš ?
    Zavři prohlížeč, po znovu otevření prohlížeče a otevření stránky s přihlášením klikni dole na podporu a okno by se mělo normálně otevřít.
    Zkoušel jsem teď Google chrome a Firefox a vše normální

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

5. polacka

polacka Vévoda fóra

Udělej to jako já. Napsala jsem si dotaz na podporu v poznámkovém bloku, zkopírovala a zadala. Máš na tuto akci pouze čas, po který nabíhá těch 55%. Pak se dotazník ztratí. Dá se to stihnout.

kytka50 tohle ocenil(a).
  6. kytka50

kytka50 Magnát fóra

polacka,děkuji.
    Hledám ve vláknech odkaz od modíků na herní podporu,ale nějak se mi dnes nedaří.Jsem počítačový antitalent z minulého století

7. pezt

Netřeba se přihlašovat, pouze otevřete stránku pro přihlášení ale nic nevyplňujete ani se nepřihlašujete, dole kliknete na podporu a vyplníte požadované údaje.

Screenshot_3.png

8. kytka50

kytka50 Magnát fóra

petz,děkuji.Hraji ve Fire foxu,ale budu neschopná jak píši výše
    Edit.. tak jsem to zkoušela ale neumím to.

9. polacka

polacka Vévoda fóra

O tom jsem psala. Na podporu se dostanu jenom po dobu přihlašování, jinak se na ni nedostanu. Postupem jaký popisuješ to po mně chce ID a jak ho zjistit, když ho nevím nazpaměť? Prostě něco nefunguje a tonoucí se stébla chytá. Podpora mi odpověděla, že to předává vývojářům a omluvila se za potíže. Víc už neumím.

10. pezt

kytka50

Zavři celý prohlížeč, po znovu otevření stránky pro přihlášení do hry se nepřihlašuj, pouze sjeď posuvníkem dolů jak je na obrázku výše a klikni na podporu, tam vyplníš všechny potřebné údaje.

polacka

A to je těžké si to ID opsat ? Nick snad víš a email také ne ?

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

pezt - poslal jsem ti pohlednici s panoramaty Šestajovic a prosbou o odstranění problému, tak si vezmi Peťane montérky, začíná šichta ... :p:)

berkaKolchoznice, Peto121 a kaolín11 tohle ocenili.
  12. pezt

Ahoj bbowling
    Díky za pohlednici, montérky už jsem neměl na sobě rok a půl :p. No jo od toho jsem tu ;)

berkaKolchoznice a bbowling tohle ocenili.
  13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

hm, na Malej Fatre ešte ideme, vy tam už budete začipovaníxD, asi volajte gejtsovi:music:

berkaKolchoznice a duna.duna1 tohle ocenili.
  14. kytka50

kytka50 Magnát fóra

polacka, opsat nick není problem, problem byl v tom že jsem byla přihlášená.Farma už jede tak není o čem diskutovat

15. pezt

kytka50
    Hlavní je, že už ti to jede :)

Fajn hru pezt

16. polacka

polacka Vévoda fóra

Jsem ráda, že našli problém. Hezkou hru.

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Doufám,že to zase neodpadne.Vytočila jsem si 100% na 24hod. a +1 na 6hod..A už se ví čím to vlastně bylo?????
    FA226....BAHA556

18. kytka50

kytka50 Magnát fóra

pezt+polacka, děkuji za pomoc.Člověk se učí celý život

19. pezt

Ahoj babina51

Žádné oficiální ani neoficiální informace nemáme, možná ani samotné RT nevědělo čím to je.
    Nicméně teď se zdá, že už je vše v pořádku.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kytka50

Není zač ;), od toho tu jsme :)

20. polacka

polacka Vévoda fóra

Hlavně, že si můžeme zase hrát nééé? Dopadlo to dobře a jsem ráda, že se nám podařilo přesvědčit RT během krátké doby, že závada není na našich PC. Hezkou hru a teď pro ty, co jedou akci, nějaký bonusek jako náplast za ty nervy?

jančajani tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.