Určeno k archivaci Technické dotazy Duben 2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Scorpius, 4/1/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Je to nahlášené už delší dobu, ale zatím se nic neděje.

kaolín11 tohle ocenil(a).
  2. máťochov

máťochov Stará škola

Mohu se zeptat proč se mi dnes při sklízení kombajnem aktivovali pěstitelé? Mám je na ploše "Maják". Nikde dříve se mi to nestalo, vždy bylo třeba si je odkliknout pro případné použití. Dnes je to odbouchlo jak nic. Další mám na mýtině ale tam je to neaktivovalo. Předem díky za info.

Edit: Mám tam i muzea, ty to dnes také poprvé sklidilo samo.

Naposledy upraveno: 13/4/23
  3. pezt

Ahoj máťochov

Ještě se mi to nestalo, že by se kombajnem sklidili i dekorace, které jdou sklidit kombajnem na mazlíčky. Možná jsi se jen uklikl, ale to nikdo neověří.

máťochov tohle ocenil(a).
  4. máťochov

máťochov Stará škola

Tak jsi mi dal brouka do hlavy, zítra si to pohlídám a uvidím.

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Avast a Norton hlásí vir v aplikaci farmerama.
    idp.generic
    Tak ať si to vyřídí...

Naposledy upraveno: 20/4/23
    modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  6. pezt

Ahoj Jonsdorf

Řekl bych se je to falešná detekce, způsobená podobným chováním nějakého souboru, jako se chová nějaký malware.
    Aplikace je v pořádku dle vývojářů.
    A když se jedná o Norton a Avast, tak bez komentáře ;)

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak u mne svého času Avira hlásila malware na serveru, který spravoval kamarád a fakt tam nic nebylo. Pak prej že nám má ta technika pomáhat xD Mele se to samo mezi sebou. ;)

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Do debaty o tom zda ta ochrana, či ta, se pouštět nebudu, to může udělat jen mamlas a Neználek.
    Ale že detekovali je jasné, a ať tak, či tak, chyba není na straně hráče...

9. pezt

Jonsdorf

Chyba není na straně hráče ani BP, ale na tom o čem nechceš debatovat "Všeználku";)

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jsem rád že si nás rozdělil... xD

11. pezt

Jonsdorf

Ty mi připomínáš strýce Pepina z filmu Postřižiny :pxDxD
    Nebo možná brouka Pytlíka xD

Člověk, za jakého se zde vydáváš, že všem radíš, by se na tak banální otázku nezeptal, tak nevím, jak to s tebou je ;), co vlastně jsi :p

Naposledy upraveno: 20/4/23
    danda-vnovis a bačkora85 tohle ocenili.
  12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

To víš každý nemůže být chytrolín z hospody...:D:pxD

13. barboranovi

barboranovi Pisálek fóra

Ahoj také mi to hlásí vir v aplikaci a nepřihlásí mě to ,začne se načítat a pak vypadne.

14. pezt

Ahoj barboranovi

Je potřeba ve tvém antiviru dát aplikaci do výjimek.

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jo hochu jak nenosíš tričko v pastelových barvách které je letošním trendem , jsi vyvrhel.
    Používám Avast a když to někam napíšu půlka lidí mě označí za ....... protože jen ...... používá tento produkt.
    Pouštět se do debaty o čemkoliv z někým kdo má svoji pravdu a jinou neuznává je zbytečný.

modro.ocko22 a Jonsdorf tohle ocenili.
  16. pezt

Bezejmenný
    No vidíš to, a mě stačí selský rozum a nepotřebuji žádný antivir třetí strany ;)

Y_n_O, Sheron11 a danda-vnovis tohle ocenili.
  17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dobrý večer,
    je čistě na vás, zda umístíte do výjimek tuto aplikaci (klienta) pro hru nebo se rozhodnete hrát jenom přes webové rozhraní a nebo vezmete věci do svých rukou a necháte otestovat vzorek vývojáři antiviru.
    To je čistě na každém hráči, jakou si zvolí volbu.
    Nicméně si neodpustím poznámku k avastu a nortonu už jen proto, že program na účetnictví od českých a schopných vývojářů z ČR (Slušovice) označil na infekční už kdysi a stále to trvá. Taky se jedná o falešnou detekci, protože prostě programy (antiviry) nejsou dokonalé a protože k falešným detekcím prostě může dojít.
    Ještě existuje jedno řešení, které je dostupné u některých antivirů - nahlášení falešné detekce. Je pak na výrobci antiviru, zda zaslaný vzorek prověří a ve svém updatu antivirového programu tuto falešnou detekci odstraní.
    To mohl udělat už autor tohoto tématu, ale neudělal, jen si sem přišel zaštěkat.
    Pokud tedy chcete být obezřetní a hledat skutečné řešení, stačí se jen zamyslet.

Příjemnou hru všem
    Daniela

Sheron11, pezt a bačkora85 tohle ocenili.
  18. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

• Ahoj, nenašla jsem tuto chybu, ale již od soboty se nesklízejí stáje. Stáj je hotová, je na nich symbol / červený trojúhelník/, ale po kliknutí / sklizení hnoje, krmivo , voda zůstává stáj nesklizená. Restart F5 málo účinný, musí se znovu celá farma načíst i několikrát. Jestli je to chyba, tak nahlašuji. Stalo se mi to i dnes před chvílí na hlavní farmě. Stromy a dekorace se sklidily. Děkuji

19. pezt

Ahoj michalek358

A děje se to jen při ručním sklizni?
    Až přijdu domů tak vyzkouším, nicméně to může být i špatným internetovým připojením. Data se prostě neodešlou.

20. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

Ahoj Peztíčku, děje se to při ruční sklizni, teď je 14,56 hod a podařilo se mi vše sklidit ručně bez problémů, ale ráno kolem deváté hodiny to opravdu nešlo. Tyto problémy začaly se spuštěním akce HANAMI FESTIVAL, před tím se mi to nikdy nestalo, děkuji a ahoj

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.