Určeno k archivaci Technické dotazy Březen 2026

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 4/3/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

**** Určeno k archivaci ****

2. pezt

Ahoj evinana

Zvláštní já ji u tebe normálně vidím

Screenshot_1.png

V čem hraješ ?

3. evinana

evinana Baron fóra

Hraji v edge, zkoušela jsem i chrom jak u mě tak i u sestry. A není tam vidět. Vzhledem k tomu že, bydlí jinde a je to jiný PC i ooperátor tak to nemůže být u mě. Ona O2 já vodafon. A už tady jednou bylo, jestli si pamatuješ

A ještě doplním že PC čistím docela pravidelně

4. pezt

evinana

Diskusi jsem přesunul sem.

A když klikneš na to místo kde by mělo spa být děje se něco ?
    Vyčistil jsem ti cache, zavři prohlížeč a také jej zkus vyčistit nebo zkus prohlížeč Firefox.

lacrima tohle ocenil(a).
  5. evinana

evinana Baron fóra

Oki, teď jsem si teprve všimla tvého obrázku, vždyť tam není domeček, jen parcela. Asi jsem úplně mimo nebo co. Co má být za pekařem? Jdu to zavřít a znova otevřít

Edit: pezt promiň, že já blbnu? Řemesel má být jen 5 že jo. Ale když na tu prázdnou parcelu najedu, tak mi vyskočí že je to SPA. Mrknu do FAQ

Edit 2: já vážně blbnu :( promiň 70-ti leté stařence že ti přidělává práci. Byla jsem ve FAQ a je jich vážně 5. Mě zmátla ta prázdná parcela a zavádějící popis při najetí s myší. Nebýt městských úkolů tak do řemesel ani moc nechodím a nějak mě to zmátlo. Ještě jednou omluva

Naposledy upraveno: 22/3/26
    Skali a .SilverAngel. tohle ocenili.
  6. pezt

evinana
    V pohodě, ano řemesel je jen 5 ;)

7. miiguel1994

miiguel1994 Zelenáč fóra

Dobrý den, rád bych poprosil o pomoc při dnešním problému s kolem štěstí.
    Ráno jsem chtěl zatočit kolem štěstí, měl jsem 2 party lístky a 1 obyčejný lístek.
    Když jsem na party kole klikl na zrychlené zatočení (aby se mi vytočily obě odměny najednou), ukázala se mi pouze jedna vyhraná odměna, ale zmizely oba lístky. V případě obyčejného lístku pak zmizel bez zobrazení jakékoliv odměny.
    Nedokáži určit, zda mi pouze hra neukázala vyhrané odměny, nebo se jedná o chybu ve hře.
    Používám webový prohlížeč (Chrome version 146.0.7680.154), neměl jsem v tu chvíli ani žádné problémy s připojením.
    Dokázali byste mi prosím poradit? Předem moc děkuji.

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

miiguel1994

8x Zuzino superhnojivo - PL
    54 000x KR - PL
    1x Bobří hrad I: Žlutý - zelený

Hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  9. miiguel1994

miiguel1994 Zelenáč fóra

Dobrý den, moc Vám děkuji za rychlou odpověď a přeji krásný den :)

10. Farmářka_X

11. majina13

majina13 Rádoby autor

Dobrý den, nechodí mi e-maily s příležitostnými kody. Bulletin mám aktivní a e-mailovou schránku také. Snažila jsem se změnit i e- mailovou adresu, ale nepřijde mi do původní schránky e-mail, který k tomu potřebuji. Zkusila jsem poslat mail z jiné schránky a tento mail byl bez problémů přijmut, není to tedy snad problém na straně schránky. Co s tím?

12. Farmářka_X

majina13 - zkus zjistit, zda schránka neblokuje e-maily z BP. To zjistíš u poskytovatele e-mailové schránky.

Hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  13. majina13

majina13 Rádoby autor

Tam problém není. Právě mi to zjištovaly a nic schránka neblokuje. Prý nenašly ani pokus o doručení emailu z BP. :-(

14. Farmářka_X

majina13 tak jedině kontaktovat podporu a oni zjistí zda není tvůj e-mail na BL

Hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  15. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Dobrý deň, ako viem zmeniť starú zablokovanú kartu na novú?

EDIT: vďaka za radu už je to O.K.

Naposledy upraveno: 29/3/26
  16. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj charlie.b46,

v Banke klikni hore na "Stav & výpoveď", potom na "Zmazanie uložených platobných údajov" a pri nákupe si zadáš údaje z novej karty.

upload_2026-3-28_18-30-59.png

lacrima tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.