Určeno k archivaci Technické dotazy Březen 2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 1/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Takže odinštaloval,reštartoval,zmazal zo zložky Program files (x86),bol tam, vysypal kôš,znovu reštartoval a stiahol,nainštaloval nanovo Chrom. Odskúšaná aj farma a nestihol som sa ani pozdraviť,už som bol odhlásený.
    Pokiaľ mi to šlape na Edge,nevadí mi to aj keď tento nie je môj obľúbený.;)

Verzia 80.0.3987.132 (oficiálna zostava) (64-bitová verzia)

Naposledy upraveno: 6/3/20
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121

Je to škoda, buď to chce opravdu promazat všechny složky, nebo použít nějaký odinstalátor, který umí najít zbytkové soubory.
    Pokud by jsi měl zájem zkusit ještě jeden pokus, s tím, že najdeme všechny složky apod. tak zde písni a můžeme to zkusit.
    Jinak děkujeme za zpětnou vazbu.

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt - Už mi je to jedno,tak skúsme,len podotýkam,že nie som IT technik.;)

Mimochodom,keď som nainštaloval nanovo Chrom a otvoril ho,nebolo treba sa nikam prihlasovať,ani nič podobné.Predtým,keď som tak spravil,musel som sa všade nanovo prihlasovať,mám síce synchronizáciu účtov,ale....

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

peto, nakonec to tady žije víc než k akci ;)po odinstalaci jsme prohnali ještě počítač Ccleanerem před novou instalací.

Y_n_O a Peto121 tohle ocenili.
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,to áno,len rozmýšľam,čo sa mi posledné aktualizovalo pred tým,ako ma začalo odhlasovať,ale už si nepamätám.Ccleaner používam,ale keď reštartujem,mali by sa ''smeti''odstrániť,myslím medzipamäť,cookies a pod.

Možno sa sem presunú aj ďalší,pretože dnes je to na fóre,ako na pohrebe!8);)

GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  6. pezt

Peto121

Zkusme tedy

Odinstaluj Google chrome a restartuj PC

Potom uděláme to, že zviditelníme skryté složky a soubory, otevřeš průzkumníka souborů
    A v záložce zobrazení zatrhneš tuto volbu

Screenshot_1.png

Poté opět odstraníš složku v Program files jako minule.

Dále otevřeš složku Users, v ní složku s názvem tvého profilu, po otevření najdeš složku AppData
    Budou tam 3 složky

Screenshot_2.png
    Všechny 3 otevřeš a zkontroluješ jestli tam není složka Google, kdyby ano odstraníš.

Nyní se vrátíš na začátek, otevřeš složku Windows, tam najdeš položku regedit

Screenshot_3.png

Otevřeš, zde bude potřeba trochu opatrný a opravdu mazat je to co se týče googlu

Screenshot_4.png

Klikneš u každé položky na tu šipku a rozbalí se nabídka, první je nejhorší tam je toho hodně ale je to řazeno abecedně, zkontroluješ jestli tam není něco od googlu a dáš odstranit.
    Druhá položka, po rozbalení najdeš položku software a opět budeš hledat něco od googlu
    Třetí položka, po rozbalení opět položka software a zase hledat něco od googlu
    U čtvrté položky je více podsložek, každou je potřeba otevřít a opět zkontrolovat složku software v každé.
    V páté položce by nemělo být nic.

Tím to mělo být hotovo, vysypat koš a restartovat PC, poté stáhnou nový prohlížeč. Můžeš ještě počítač pro jistotu projet CCleanerem, jestli chceš.
    Ještě si potom v průzkumníku zruš ty skryté položky po restartu

Snad je to pochopitelné

janaj, marketka47 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Samozrejme,ľavou zadnou!o_O No,vytlačil som si to!!! a idem skúsiť.Keď skončím,dám vedieť.Ak sa neozvem do polnoci, už na mňa nečakajte !:DxD

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt - tak som späť!o_O Prvý krát som vydel črevá windowsu! Takže:všetko podľa návodu urobené až po novo nainštalovanie Chromu. Som prihlásený asi 5-6 min a stále som IN ! Akurát pezt,v tých súboroch HKEY_Current_User,H_KEY Local_Machine a HKEY Users boli zložky Google,pri rozkliknutí Chrom,ale nedali sa odstrániť.Mám aj foto,ale nejako nekvalitne mi to zobrazuje,no podstatné je,že ma neodhlásilo!(ZATIAĽ):) [​IMG]
    Písal mi tam:Cannot delete Google:Error while deleting key.

Edit: Bude to už 10-12 min a stále neodhlasuje,takže ak to tak zostane, budem Ťa volať šaman!:D;)

9. pezt

Peto121

Pokud nešli odstranit nic se nedá dělat.
    Jinak ti budu držet palce, aby ti to vydrželo, a snad už ti to bude fungovat jak má.

Fajn hru pezt

Y_n_O a Peto121 tohle ocenili.
  10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Vďaka!

Y_n_O a pezt tohle ocenili.
  11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

No lidičky,nemáme mi to štěstí,že máme mezi sebou takového machra jako je pezt a že je ochoten nám laikům takto pomáhat?
    V podstatě nad rámec svých povinností;) Takže díky za vše.

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

• pezt Jj, internet v pohodě.

13. pezt

Ahoj janaj

Zkusil bych prohlížeč přeinstalovat, tedy odinstaluj ten co máš restartuj počítač a znovu nainstaluj.

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt přiznám se, že tohle všechno už jsem párkrát dělala. Takže jsem to nakonec všechno vzdala, a když to blbne tak je potichu zuřím a znova se přihlašuju :D
    Zkouším Edge, uvidím. Zatím mi připadá, že je pomalejší

pezt tohle ocenil(a).
  15. pezt

janaj
    Zkus Edge, tam to také funguje dobře ;)

EDIT: máš již nový s touto ikonou ?

Naposledy upraveno: 7/3/20
    janaj tohle ocenil(a).
  16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt Jj, mám. Ale mě farma dost zasekaně jede i v chrome. Ten MIB je nejrychlejší ze všeho, co jsem zatím zkoušela. Obávám se, že u mě to bude asi noťasem

17. pezt

janaj

To je možné, moderní prohlížeče jsou žrouti paměti. Jestli máš 64 bit systém můžeš zkusit ještě prohlížeč Waterfox.

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt Noťas cca 6,5 roku - ale z dnešního hlediska stařeček.
    OK, zkusím

19. ratatule70

ratatule70 Pisálek fóra

Dobrý den i mě se od včera farma po 2 min vždy odhlásí....

20. kvítek67

kvítek67 Zelenáč fóra

jo....vyhazuje to od večera pořád.....za 10 minut 10 přihlášení...to je na nervy....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.