Určeno k archivaci Technické dotazy Březen 2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 1/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121

Ok, já jen že už jsi třetí co má problémy a má avast, to už je trošku podezřelé.

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt,akurát teraz som mal oznam,že je potrebné reštartovať počítač pre aktualizácie.Takže idem pozrieť,čo chce,reštartujem a potom Ti dám vedieť.

Tak,už som späť.Planý poplach,okrem iného sa aktualizoval aj Avast,ale Chrom ma aj tak vyhodil po minúte von oknom,takže po starom.

Flash Player aktuálny:32.0.0.330

Naposledy upraveno moderátorem: 5/3/20
  3. pezt

Peto121

Děkuji za zpětnou vazbu, uvidíme jestli přispěje ještě někdo další.

Fajn hru pezt

marketka47 a Peto121 tohle ocenili.
  4. hudy536

hudy536 Stálice fóra

ahoj, pardon za psaní, mám dočasně jen jednu ruku, po třech dnech jsem se přihlásila na farmu v google chromu a po pár minutách mě to opět vyhodilo. ted jsem na mozzile a jedu v pohodě.

marketka47 tohle ocenil(a).
  5. Alena

Alena Rádoby autor

ahoj,já hraju v google chromu a nemám žádné problémy,avast nemám

6. pezt

Ahoj hudy536

Jiný prohlížeč je fajn že jsi vyzkoušel, nicméně problém s prohlížečem Google chrome se sám nevyřeší, v tuto chvíli pomáhá prohlížeč přeinstalovat.
    Škoda, že jsi neuvedl bližší údaje, tvůj operační systém, verze prohlížeče a také jaké máš v prohlížeči doplňky a třeba také jaký používáš antivirus.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Alena

Děkujeme za info, příště by to chtělo alespoň operační systém, verzi prohlížeče a také jestli máš nějaké doplňky v něm a třeba také uvést antivirus.

Fajn hru pezt

7. Alena

Alena Rádoby autor

mám Windows 10 home , antivir, co je přímo ve windows, verze prohlížeče Chrome 80, doplňky jen Acrobat reader a seznam pošta

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Taky mě to vykopává.Na mobilu, dále Winows 10, Chrome - bližší podrobnosti nevím, bylo to u rodičů na PC, a u mě notebook Windows 8.1 prohlížeč My Internet Browser, verze 6.0.1. Bez doplňků, pouze Shockwave Flash 11.1.102.55. Avast nemám. Pouze Windows Defender.
    Pokaždé i jiný dodavatel internetu.
    EDIT - A než jsem to dopsala, jsem zase venku

Naposledy upraveno: 6/3/20
    spuntka tohle ocenil(a).
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak dam i svoje udaje, ale je to domaci pocitac takze jen co vim :
    - Windows 7 Pro 64, Chrome verze co se aktualizuje sama, Flash si taky aktualizuje sam, antivir jen ten vnitrni Defender, svuj firewall (ale vypnuti nepomohlo), zaclo to nahle v ten den co jsem to psal do fora s akci bez toho ze bych neco menil na pocitaci...
    Mozna uz to funguje, ale ja se neprihlasoval od ty doby, takze kdyz si vzpomenu tak to otestuju...

marketka47 a GordonSargent tohle ocenili.
  10. pezt

Alena

Děkuji, za zprávu :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj janaj

Děkujeme za informace, spíše nás zajímá jestli se ti to děje v prohlížeči Google chrome, ale předpokládám že v MIB se to neděje.
    Kolem 14 hodiny byli odhlášeni všichni, to nemůžeš brát jako vyhazování ze hry.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Tassadar11

Děkujeme za informace, předpokládám, že žádné aktualizace Windows už neproběhly, takže můžeme vyloučit i to, že by za to mohla nějaká aktualizace Windows.

marketka47 tohle ocenil(a).
  11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt Právě že v MIB taky. A ne jednou.
    A dopoledne jednou i na mobilu, tady jsem se ale znovu nepřihlašovala, takže nevím.

12. pezt

janaj

Na mobilu se to může stát pokud ztratíš signál, to bych neřešil.
    V MIB hraji také a neodhlašuje mě to, doporučil bych vyčistit prohlížeč

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt čistím při každém odhlašování. MIB používám jen na farmu. Nevím, proč mi to dělá

14. pezt

janaj

Internetové připojení je v pořádku ?

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

pezt : tak druha cast info :
    - stale se odhlasuje, ale nedelal jsem reinstalaci Chromu
    - zadna aktualizace Win nebo cehokoliv predtim ani potom (teda potom FF nainstalovan, nic systemoveho)
    - pred odhlasenim jsem rucne odklikaval mazliky, po prihlaseni se cca 5 vratil dudlik, takze asi 10 sec nez to spadne uz se nedostanou data na servery

GordonSargent tohle ocenil(a).
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pezt, asi to k ničemu nebude, ale...na jednom počítači, kde reinstalace GCh proběhla, tak už je v obvyklé formě. Ze začátku byl pomalý. Na druhém, se stejnými doplňky, ale bez opravy stále stejně. Trochu nám ho vyvinil Tass, který Avast nepoužívá.

Naposledy upraveno: 6/3/20
  17. pezt

Tassadar11

Děkuji za bližší info.
    To je proti teorii BP že je na vině Windows update, také se mi nezdálo že by to bylo Windows updatem, ale za potvrzení děkujeme.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj GordonSargent

Avast je věčný problém :p
    Děkujeme za informaci, že to stále funguje.

V tuto chvíli pomáhá opravdu pouze čistá instalace prohlížeče.
    Vypadá to na chybu při instalaci aktualizace prohlížeče samotného.

GordonSargent tohle ocenil(a).
  18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Taky mohu potvrdit,že po přeinstalování GCH,- Farmička funguje bez problémů a aktualizace Win. na to vliv neměla.

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak som dal na Vaše rady a preinštaloval som Chrom.Potom som skúsil farmu a... po minúte ma to odhlásilo.Takže hlásim,že reinštalácia nepomohla.

20. pezt

Peto121

Po odinstalaci je potřeba restartovat počítač a po startu počítače kouknout alespoň do složky Program files (x86) a pokud tam je, smazat složku Google a vysypat koš. Potom stáhnout nový prohlížeč.

Peto121 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.