Určeno k archivaci Technické dotazy Březen 2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ivanka1980, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Viky007

Děkujeme za tvůj postřeh, nicméně problém nebude až tak v aktualizaci hry, jako spíše v aktualizaci Flash playeru, který je pro hru potřebný a jelikož si předtím Explorer na hru nepoužívala, je prohlížeč čistý beze stop hry a tudíž tam hra pojede v pořádku. Oproti Google chrome, který předpokládám používáš nejen ke hraní farmy je celkem zaneřáděn, nevím jaké úkony tvůj anděl strážný provádí na tvém PC, ale nebylo by od věci provést vyčištění Flash playeru přes webové rozhraní.

Hezkou hru přeji

2. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Většinou dekorky dávají zkušenosti - k čemu je například Domek za 150 FL?

3. pezt

Ahoj Gabraia

Toto jsou dekorace, které nedávají žádné BZ popřípadě TBZ, jsou to pouze ozdobné předměty, kterými hráči zkrášlují své farmy.

Hezkou hru přeji

4. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Aha, tak se omluvám za planý poplach. V tom případě nechápu, jak jsem mohla doposud hrát bez dekorace za 150 Fl, která jen je ;)

Milka66, tydýtková a pezt tohle ocenili.
  5. 40jannka

40jannka Zelenáč fóra

Ahoj, dnes jsem už potřetí byla odhlášena ze hry. Stane se to vždy poté co ze hry přejdu třeba na Seznam nebo teď třeba na Fórum a po nějaké době dojde k odhlášení. Můžete mi poradit co s tím? Dík za radu

Jonsdorf a Janké861 tohle ocenili.
  6. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj mě farma hraje také zpomaleně jakoby trhaně,tedy se seká,co s tím?

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ráda bych vás též všechny upozornila, že pokud zatížíte flash player animacemi a nejlepším nastavením grafiky, tak se pak hra běžně seká a proto máme v technickém FAQ přímo návod na odstranění sekání hry a samozřejmě je důležité vyčistit data flash playeru přes webové rozhraní. V nastavení hry upravit nastavení tak, aby se sekání hry odstranilo dle návodu a nejlépe odhlásit se po uložení nastavení ze hry a znova se přihlásit do hry. Spousta z vás dle herní podpory to nastavení hry ignoruje a slabší technika takový nápor na flash player nezvládá. Navíc teď již není možné přidělit vyšší paměť pro ukládání dat flash playeru a o to je ten problém horší. Za tím vším je bohužel vývoj FP od Adobe, s tím nikdo z nás nic nenadělá.
    odstranění sekání hry https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/vše-pro-bezproblémový-chod-hry.6886/#post-135271
    čištění flash playeru přes webové rozhraní https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/vše-pro-bezproblémový-chod-hry.6886/#post-135277
    danda

8. pezt

Ahoj 40jannka

Samoodhlašování může mít mnoho důvodů. Jeden je bezpečnostní odhlášení, které je cca po 12 hod. Dále také pokud se ve hře provádí úpravy tak může dojít k odhlášení uživatelů. Také je možné, že se nedopatřením zkoušíš otevřít hru v jiném prohlížeči nebo třeba z emailu přes odkaz apod. Krátkodobý výpadek připojení, nebo problém z flash playerem. S největší pravděpodobností, ale může být problém ve tvém PC nebo prohlížeči.
    Osobně používám jeden prohlížeč, který mám výhradně na hru Farmerama a na ostatní prohlížení internetu mám jiný prohlížeč a žádné takové problémy nemám.
    Pro hru bych doporučil vyzkoušet jiný prohlížeč a sledoval jestli se to bude opakovat.

Hezkou hru přeji

9. 40jannka

40jannka Zelenáč fóra

Ahoj, díky za odpověď. Po těch dvanácti hodinách to vím, to mě až tak nevadí. Ty ostatní možnosti můžu s klidem vyloučit, to se taky nestalo. No ,zkusím ten další prohlížeč co to udělá. A když nepomůže ani to, tak co s tím pak?

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Stejné se děje i mně cca 10 dnů. Od začátku hraní jsem zvyklá při čekání na sklizeň (hlavně mrkve a pšenice) číst forum. Vždy jsem bez problémů překlikávala mezi farmou a diskuzí. Nyní, jakmile déle než minutu či dvě nepřekliknu, farma se odhlásí. Zůstane pouze rámec farmy s bílým pozadím. Někdy naskočí sama bez přihlášení, jindy se objeví přihlašovací obrazovka. Nic jiného otevřeného nemám, PC čistím dle návodu, dokonce i webové rozhraní. Stále a pořád používám GCH, nikdy problémy nebyly, ani se sekáním, ani při šlechtění. Až teď posledních pár dnů.
    A tak se ptám, pokud by takto postižených bylo víc, budete to reportovat?

Janké861 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. danda-vnovis

Zdravím, nechám situaci prověřit.

danda

40jannka tohle ocenil(a).
  12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zbytecne psat neco vic - krakoramaja to popsala presne tak, jak se deje i u me v Chromu (v jinych prohlizecich nemam odzkouseno).

EDIT: Zatim jsem tuhle chybu zaznamenala na Win 7 Pro 64 bit i Ultimate 32 bit, a to nezavisle na dvou masinach. Nekdy se mi hra po 1-2 min. cinnosti ve vedlejsim okne (stejneho prohlizece) uplne odhlasi, nekdy se jen zrestartuje. To same dela i kdyz mam GCH treba jen hozeny na liste. FP 21.0.0.182 na 32 bit vidlich (od 64 bit jsem ted odjela, tak nevim). Musim ted odjet, ale vecer zkusim dalsi komp + jine prohlizece a dam vedet.

Naposledy upraveno: 17/3/16
  13. danda-vnovis

Zkuste doplnit ještě informaci o tom, jaký vaše zařízení má operační systém. Já ve vistách se stejným aktualizovaných GCH totiž tento problém vůbec nezaznamenávám. Verze 49.0.2623.87 m

Díky danda

PS: díky matlafousku :) za doplnění infa

Naposledy upraveno: 17/3/16
  14. STYBI

STYBI Velmistr fóra

již několik dní se děje i u mně

15. pezt

Ahoj STYBI

Je sice dobře, že jsi nahlásil, že se to děje i u tebe, ale bylo by dobré napsat, jaký prohlížeč používáš, popřípadě verze flash playeru v něm a třeba i operační systém tvého PC.

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

OS - starý dobrý winXPpro, šlape jako švýcary
    verze FP automatická
    Hru to samozřejmě nijak neomezuje, ale je to uživatelsky nepříjemné.

17. danda-vnovis

Zdravím, vzhledem k tomu, že došlo ke kolizi nastavení mezi hrou a prohlížečem (zatím hlášen pouze google chrome), dochází k samovolnému odhlašování ze hry po zhruba 10-15 minutách neaktivity ve hře a team IT se na problém blíž podívá a problém se pokusí v co nejkratší době vyřešit.

Díky za pochopení
    danda

matlafous123, duna.duna1 a krakoramaja tohle ocenili.
  18. 40jannka

40jannka Zelenáč fóra

Mám XP a FP nevím.

19. halluzzakovo

halluzzakovo Zelenáč fóra

tak pridám aj ja niečo do mlyna.
    tento problém som už raz mal.
    nastalo to dávnejšie po spustení nejakej akcie. mám pocit, že v tú dobu boli spustené dve akcie súbežne.
    žiadny z vyššie uvedených postupov som nikdy nepodstúpil.
    hra prestala sekať sama od seba.
    notebook funguje permanentne cca 4 roky bez akejkoľvek reinštalácie windowsu, prehliadača, ovládačov apod.
    na tomto notebooku sa hrá 5-10 flashplayerových hier denne.
    žiadna z nich nikdy nevykazovali takéto spomalenie.
    takže pokiaľ mám jedine problém na stránkach hry farmerama, tak logicky bude problém u mňa v PC.
    tak to Vám gratulujem za dedukciu

ja si počkám pokiaľ skončia akcie či to pôjde normálne. potom sa ozvem znovu

windows 7 64bit

prehliadač
    firefox 45.0
    flash player 21,0,0,182

internet explorer 11.0.9600.18230
    flash player 21,0,0,182

20. pezt

Ahoj halluzzakovo

Děkujeme za tvůj vyčerpávající výklad.
    Osobně jsem žádný problém se zpomalením hry nezaznamenal po přechodu na nový Flash player a ani kolegové nic podobného nezaznamenali, jedná se tedy o individuální problémy určitých hráčů, a můžeme se jen domnívat o jaké problémy jde, protože každý hráč má jiný operační systém a prohlížeč a nevidíme hráčům co mají dále nainstalováno ve svém PC a co mají popřípadě zároveň spuštěno atd.
    Pokud máš zájem můžeš udělat to co bylo doporučeno tedy vyčištění FP přes webové rozhraní, protože tento problém nastal po jeho aktualizaci a bylo by dobré odstranit všechny staré uložené soubory FP.

Hezkou hru přeji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.