Určeno k archivaci Technické dotazy Březen 2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ivanka1980, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ruze46

ruze46 Zelenáč fóra

stáhla jsem starší verzi a na obou farmách je to stejné

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ruze46

A určitě jsi řádně odinstalovala tu novou verzi Flash playeru ? A poté nainstalovala tu verzi, kterou jsi si stáhla.
    Neuvádíš jaký používáš prohlížeč, pro hraní bych doporučil prohlížeč Firefox nebo podobný (CometBird, My internet browser), v Google chrome se nemusí přeinstalace flash playeru povést.

3. grusovav

grusovav Pisálek fóra

mám ten samej problém a když mě kombajn ukazuje že není aktivní a mám na něm 800 hodin tak to asi není něco v pořádku u vás

Viky007 a spuntka tohle ocenili.
  4. pezt

Ahoj grusovav

Problém nemusí být zákonitě u nás potažmo u RT, nejprve bych doporučil restartovat hru a také udělat Vše pro bezproblémový chod hry. Poté znovu zkontroluj kombajn, pokud se jedná o stonek, že se ti kombajn jeví jako neaktivní tam se to občas stává a tento problém jsem reportoval.

5. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Od pátku se mi hra strašně seká a je hodně zpomalená. Před tím vše fungovalo bezvadně. Je vidět, že se někde něco
    pokazilo, uběhlo už dost času aby se to uvedlo do původního stavu, ale nic se neděje. Proč? Zítra má začít nová
    akce, ale s tímto stavem nebude možné se akce zúčastnit a nezbývá nic jiného než se s hrou po několika letech
    rozloučit.

var, Viky007 a Iwuska tohle ocenili.
  6. mumyk

mumyk Pisálek fóra

Včera večer mi syn odinstaloval tu "vadnou" verzi Flash playeru a nainstaloval tu starší. Večer šlo všecko bezvadně a nyní se to opět seká a seká.

7. pezt

Ahoj matýsek1991

Určitě jsi si přečetl celé toto vlákno, než si zde položil tento dotaz.
    Chyba není až tak na straně BP, ale na společnosti Adobe a jejího Flash playeru, na kterém je hra závislá.
    Někomu hra jede normálně někdo má hru zpomalenou, jak jsem psal v tomto příspěvku, řešení je odinstalace nové verze a nainstalování starší.

Ahoj mumyk

Důležité je po instalaci starší verze Flash playeru, zrušit automatické aktualizace tohoto programu, pokud se tak nestalo z největší pravděpodobností se automaticky po startu PC aktualizoval na novou verzi a problém se projevil znovu.

8. katerinamario

katerinamario Zelenáč fóra

...asi tři dny byla hra strašně pomalá,že se nedalo hrát.Vůbec nic jsem neudělala(raději počkám jestli se hra nezlepší,než provádět nějaké změny) a dneska hra šlape jako hodinky.

9. marcela9576

marcela9576 Zelenáč fóra

Ahoj také už mám 3 den dost pomalou hru z ničeho nic. Již jsem zkusila všechno možné, ale je to fakt o nervy.

Viky007 tohle ocenil(a).
  10. pezt

Ahoj marcela9576

Myslím že již vícekrát jsem se zmínil v tomto vlákně kde je problém a jak jej řešit, stačí řádně toto vlákno přečíst.

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Do hry se prakticky nemůžu dostat už od rána.
    Vzdal jsem to asi před 10 minutami (prostě na to dlabu) a konečně jsem se alespoň přes "pokus" o přihlášení dostal na fórum.

Nepomáhá nic z toho co se tady radí.
    Internet mám v pořádku FP mám v pořádku, vyčistil jsem, restartoval a nic.

var tohle ocenil(a).
  12. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Po odstranění textu že se produkty dají použít jen na hlavní farmě zmizela i informace o době účinnosti produktů. Neobjevují se v nabídce ze stodoly, ani z boční lišty, pouze v řemeslnických domcích.

pajaable tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj Bezejmenný

V tuto chvíli nemáme hlášen žádný problém s přístupem do hry. Chyba může být na straně poskytovatele internetu a to, že určitý server při spojení se servery BP je vypadlý a nelze se proto dostat do hry, i když ostatní internet funguje bez problému.
    Pokud jsi tedy vyzkoušel všechny možnosti pročištění a vyzkoušel jiné prohlížeče nezbývá než vyčkat než to opraví, nebo se obrátit na poskytovatele internetu jestli není s tímto nějaký problém.

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

ell1956 tohle ocenil(a).
  14. pezt

Ahoj mirakoud

Oprava těchto tooltipů a dalších chyb ještě stále běží, započala v 16:00, vyčkejme tedy úplného ukončení oprav, ale dá se předpokládat že toto bude finální verze po opravě.
    Samozřejmě, pokud to takto zůstane, budeme toto reportovat.

Hezkou hru přeji

15. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Zdravím,
    nevím, jestli se mají nalezené chybky hlásit tady, ale v obchodě s dekorkami se nezobrazují bonusy u některých věcí - od iglů dále...

16. pezt

Ahoj Gabraia

Nevím co si představuješ pod pojmem, že se nezobrazuje bonus, teď jsem kontroloval obchod s dekoracemi a tooltip se ukazuje u každé dekorace, jsou to pouze dekorace, které žádný bonus (např. BZ) nedávají
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Doporučil bych tedy restartovat hru a také udělat Vše pro bezproblémový chod hry

Hezkou hru přeji

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kulhá to na obě strany, ale má to snahu. Snad to vydrží.

18. xarator

xarator Zelenáč fóra

Já tedy nemám problém se zpomalením hry ale neukazují se mi přijaté dárky a to ani v případě že mám zapnuté vyskakovací okno. Brácha hraje na stejném počítači,dárky mi posílá ale jemu se dárky zobrazují,mě ne.-

19. pezt

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Zdravím všechny,
    jsem ráda, že i ostatní mají problém se zpomalením hry. Já ho mám od pátku, několikrát jsem psala o pomoc, odpovědí bylo - vyčistit počítač. Pak jsem zkusila Explorer a hra běží v normálu. V pondělí byl u mne můj anděl strážný - IT, který prohlédl, vyčistil a konstatoval, že je to věc RT, kteří provedli jakousi aktualizaci, kterou Google nebere, schválil prohlížeč, ve kterém teď jedu se slovy- ať za nějakou dobu se zkusím vrátit ke Googlu, že to určitě dají do pořádku. A tumáš čerte kropáč, Pezt to tady již postupně píše;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.