Určeno k archivaci Technické dotazy Březen 2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ivanka1980, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. inuska89

inuska89 Zelenáč fóra

na této farmě mám třetí den zpomalenou hru,počítač mám vyčištění a vše nově nahrané,problém zůstavá,žádám o vyřešení problému,nikdy se mi to nestalo a nyní to je hrůza

Viky007 tohle ocenil(a).
  2. so.nj.a

so.nj.a Pisálek fóra

....také mám zpomalenou hru na Chromu a Firefoxu,ale na exploreru je vše v pohodě.

Viky007 tohle ocenil(a).
  3. VitekFrydek70

VitekFrydek70 Pisálek fóra

Nejenom že je hra zpomalená ale také se v určitou dobu seká. Rady na vyčištění počítače nepomáhají. Možná by pomohlo počítač propláchnout vodou a bylo by po všech problémech s tímto počítačem.

Viky007 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj inuska89 a so.nj.a
    A pro ostatní

Problém je způsoben novou verzí Flash playeru ( 21.0.0.182 )
    Jediné co mohu v tuto chvíli doporučit je odinstalování nové verze flash playeru a pokusit se nainstalovat verzi předchozí
    Je po instalaci potřeba zrušit automatické aktualizace tohoto programu, aby se nestalo, že se opět aktualizuje na novou verzi
    Zde přidávám odkaz na stažení předchozí verze Flash playeru 20.0.0.267

Hezkou hru přeji

5. inuska89

inuska89 Zelenáč fóra

mám 2 farmy ruze46 a inuska 89,prohlížeč mám mozilu,2 dny jsem se s tím s pomalením trápila,včera se počítač vyčistil a nahrál flash player a je to to samé,dnes zase ty samé problémy,proto píši

6. pezt

inuska89

Bohužel RT s tímto problémem nic neudělá protože je to chybou nové verze flash playeru, proto pokud jsou problémy takové že se hra hrát nedá doporučil bych se vrátit k předchozí verzi flash playeru jak jsem psal v příspěvku výše.
    Jinak budeme muset počkat na vydání nové verze FP kde by se to mohlo zlepšit

7. satelit

satelit Hvězda fóra

Také jsem nainstaloval novou verzi Flash playeru,Firefox aktualizace prohlížeče a i v Chromu to funguje normálně.Počítač čistím jen v nejnutnějším případě.OS W7.

8. pezt

Ahoj satelit

Problémy bude zřejmě způsobovat více faktorů, na problém z flash playerem jsme byli upozorněni RT.
    Osobně se taky s problémy se zpomalením hry nepotýkám na obou PC to jede normálně, vyzkoušeny prohlížeče Fiefox, Cometird a My Internet Browser, OS WIN 10 (na obou)

Hezkou hru přeji

9. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Hru mám taky tak 3 dny zpomalenou i přes veškeré aktualizace a čištění a navíc po otevření jakéhokoliv pole zůstává viset tabulka s nápisem "tudy se dostanete na divokou louku" nebo do parku atd.. a zavazí při sklizni... děkuji K.

10. pezt

11. .selka70.

.selka70. Pisálek fóra

no ale já mám tyto problémy i na Firefoxu

12. pezt

Ahoj .selka70.

Jak jsem psal někomu nová verze Flash playeru dělá při hraní hry Farmerama problémy a někomu ne, radu jak na to jsem napsal v tomto příspěvku

Hezkou hru přeji

Naposledy upraveno: 14/3/16
  13. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Prosím dá se na tabletu hrát Farmerama? A jaký je třeba tam mít program?

14. pezt

Ahoj zdenkaamirek10

Ano nějaké možnosti tady jsou.
    Nevím jaký máš v tabletu operační systém, nejrozšířenější je Android tak předpokládám že tento.
    Jelikož v OS Android již není podporován Flash player, je tu možnost stáhnout si z Google play aplikace a to Photon Flash Player & Browser nebo Puffin Web Browser Free, osobně mám dobré zkušenosti s prvním zmiňovaným.
    Návod a vše o tom najdeš v tomto vlákně Jak spustit hru na OS Android

Hezkou hru přeji

15. pinkpop7

pinkpop7 Pisálek fóra

Mám ten stejný problém.. A zkoušela jsem to i na dvou pc. Takže jsem si extra kvůli farmeramě stáhla mozillu a tam to funguje :)

16. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Moc děkuji za vyčerpávající odpověď.

pezt tohle ocenil(a).
  17. pezt

zdenkaamirek10

Není zač, ať dobře funguje

Vyřešeno
    Zamykám

18. danielah40

danielah40 Zelenáč fóra

Přidám se k diskuzi, protože mám sama několik dní (zhruba dva, tři) přesně stejný problém. Hra je zpomalená natolik, že mi některé úkony na farmě jdou už jen stěží provést. PC i Flash player mám dozajista v pořádku, vše funguje tak, jak má jen farmerama ne. Připouštím ale, že tyto problémy možná opravdu nastaly po aktualizaci Flash playeru. Co s tím ale??? Hra za takovýchto podmínek mě totiž jednoduše neba!!!... Už třeba proto, že u hry strávím nejméně jednou tolik času :oops: Pokusím se tedy dle výše uvedených rad stáhnout starou verzi a pokud to nebude mít žádný efekt je mi líto, ale končím, protože tohle se fakt nedá...

Viky007 a spuntka tohle ocenili.
  19. Vasil78

Vasil78 Zelenáč fóra

ja som stiahla staršiu verziu Flash player ale nejde to a ako píše daniela asi tiež končím je mi to ľúto
    dúfam že to vyriešia čo najskôr

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

než se vrhnete na reinstalaci prosím otevřete v prohlížeči (ve kterém hrajete hru) tento link http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager09.html a použijte jej pro pročištění dat Flash Playeru. Následně restartujte hru a možná bude po Vašich problémech s hrou. Bohužel vlastní zkušenost poskytnout nemůžu, za celou dobu co tyto problémy hlásíte je nepozoruji a ani nikdo z rodiny si nestěžuje. Podotýkám PC doma udržuji pouze já a hodně dlouho dobu jsem žádné čištění neprováděl.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.