Určeno k archivaci Technické dotazy Říjen 2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jaciz, 1/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

marketka47

Ok tak to zas není tak hrozné. Nicméně pokud ti hra funguje ve Firefox a Google chrome ne, tak je problém v prohlížeči. Doporučil bych prohlížeč odinstalovat a znovu nainstalovat. Flash player v GCH si prohlížeč udržuje aktuální sám. Tam se doporučuje pouze čištění přes webové rozhraní.
    Jelikož Microsoft přestal podporovat tvůj operační systém, tak i výrobci prohlížečů přestávají podporovat vývoj těchto prohlížečů pro tyto systémy.
    Bohužel nevidím co s daným prohlížečem děláš nebo neděláš, ale přeinstalace by mohla pomoci.
    Nebo přejít na jiný prohlížeč. pokud funguje Firefox tak zůstat u něj. Pro nepodporované systémy bych také doporučil alternativní prohlížeč např. My Internet Browser

Martina717

S tvým operačním systém by neměl být problém.
    A vyzkoušela si jiný prohlížeč?
    Protože mě i kolegyni to v Google chrome funguje. Doporučil bych zkontrolovat aktualizace prohlížeče a vyčistit data FP přes webové rozhraní Odstranění dat Flash Playeru - webové rozhraní

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Dobrá,jdu na to,uvidíme.Mě se na Firefox moc přecházet nechce,rozložení se mi tak nějak na chromu líbí víc

3. pezt

marketka47

Možná by bylo dobré vyzkoušet odinstalovat prohlížeč nějakým externím programem, který dokáže vyhledat i zbytkové soubory, který by se po opětovné instalaci mohly znovu načíst, a tím by došlo k tomu, že se nic nezměnilo.
    Osobně používám Revo Uninstaller.
    Rozumím, každý je zvyklý na to co mu vyhovuje;)

4. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

děkuji,zkoušela jsem hrát v jiném prohl.,nejde,aktualizace mám stažený a do té tabulky odstranění dat FP nejde vůbec klikat,no tak mám prostě smolíka a dohrála jsem.

5. pezt

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak,Chrome odinstalován,stažen nový,nainstalován a je pokrok:
    [​IMG]už není jen prázdný rám,nahoře vlevo jak je ten zámeček,klikla na něj,povolila Flasch Pl a nic ,žádná změna a ten odinstalační program nemám,je to ale zajímavé,že se dostanu sem na diskuzi,když je to pod jedním RT,ale co kdybych to příště zkusila v CCleaneru? Nepo..... to ještě víc?

7. Martina717

Tak jsem si nainstalovala ten nový prohlížeč 32bit a funguje to,no to je zajímavý,ale stejně mi to hlava nebere proč to nejde v GCHrom,moc děkuji za pomoc,až jsem se z toho orosila...už hraju

8. pezt

marketka47

Teď mi ještě prozraď co je tam napsáno protože s toho screenu to nepoznám.
    Ale předpokládám že to píše že není nainstalován nebo není aktivován.
    Aktivuj ho dle návodu v tomto vlákně Deaktivovaný flash player v prohlížeči Google chrome
    A nezapomenout restartovat prohlížeč.
    CCleaner není špatný, ale ten co jsem ti nabízel je myslím lepší;), ale jde o odinstalaci prohlížeče a ten program hned dokáže najít zbytkové soubory a odstranit, kdyby jsi potřebovala jak na to připravím návod a poskytnu

Martina717

Bohužel to vypadá na problém v prohlížečích co jsi zkoušela a také možná ve Flash playeru.
    Doporučil bych odinstalovat pomocí externího programu (Revo Uninstaller) jak prohlížeče tak flash player a zkusit znovu nainstalovat

9. irja2010

irja2010 Pisálek fóra

Vidím, že nejsem jediná, kdo má problémy... mě to v chromu taky nejede... je to zvláštní

10. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Napriek tomu, že tiež používam CHROME, nemám takéto problémy. Hra sa načíta v pohode, občas trochu seká, ale na to som si už zvykla :)

11. pezt

Ahoj irja2010

Jaký operační systém používáš ?
    A myslím že jsem tu napsal dost rad co a jak udělat. Můžeš tedy pročíst a něco z toho udělat.

marketka47

A po úpravách které v nastavení provedeš, restartuješ prohlížeč?
    Ještě zkus do adresního řádku vložit tento odkaz chrome://components zkopíruj ho a vlož a enter, tam zkus najít flash player a co tam je u něj napsáno

Ahoj smatrelka31

Děkujeme za reakci, ale bez bližších informací je nám tvá rada trošku zbytečná. Pokud nemáš nějaké informace, které by nám mohli pomoci je zbytečné se k tomuto problému vyjadřovat.

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ano,restartovala a jediný účel to mělo,že mi zmizely všechny záložky co jsem měla fňuk:cry: kašlu na to,jen si tím rozhodím PC-řečeno slušně:) ten components co radíš,jsem už také zkoušela a taaké se to míjí účinkem,jen neustále restartuji a to přece také není ok.Každopádně ti moc děkuji za velikou snahu mi pomoci,ale bojím bojím,aby mě ta hra farmarama nestála hafo penízek:cry:A jsem v[​IMG]íš kde?

Naposledy upraveno: 15/10/17
  13. pezt

marketka47

Ještě mě napadla jedna věc, některé verze prohlížeč na to byly háklivé při změnách v nastavení.
    Zkus vypnout hardwarovou akceleraci a restartuj prohlížeč a zkus znovu aktivovat plugin

Je to v nastavení úplně dole když dáš rozšířená nastavení, už jsem se s tím setkal, že to dělalo neplechu.

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak poslední pokus,před pádem PC:)s tím už si teda neporadím. Drž mi palce,jdem na to.

Udělala jsem to,zase tam jsou v rámečku stromy,ale farma nejde-mám tu akceleraci znova pustit?

Naposledy upraveno moderátorem: 15/10/17
  15. pezt

marketka47

Spusť
    Ten chrome://components se vkládá přímo do adresního řádku nikoliv do vyhledávače

Bohužel takhle se radí špatně, když to vše nevidím a nemohu si osahat.
    Každopádně bych udělal tu odinstalaci pomocí Revo uninstaller a znovu nainstaloval (GCH i FP) pokud bys o to měla zájem připravím ten návod

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mám tam toto:[​IMG] a když kliknu na zkontrolovat,nic se neděje,jestli můžeš zavolej mi, já ti hned zavolám zpět,aby jsi neplatila hovor a pak to hned tady smažu ano? +++ odstraněno moderátorem +++
    děkuji:)

17. pezt

marketka47

Ano FP je aktuální tudíž není co aktualizovat.
    Telefonovat, nemá moc význam, to co bych ti řekl do telefonu je to stejné co napíši. Tady alespoň mohu dát obrázky nebo ty

18. Martina717

Tak jsem si odinstalovala Chrome,zpátky to už nešlo,tak mám Mozillu,ale hrát v tom nejde,musím v tom Browseru

19. pezt

Martina717

Mezi odinstalací a novou instalací je potřeba provést restart PC
    Zkus kouknout sem jestli něco nepomůže pomoc
    Vypadá to že ti tam zůstali nějaké zbytkové soubory a tak to nejde popřípadě to může blokovat Defender, popřípadě Smart screen od Microsoftu

20. Martina717

děkuji,zkusím zítra,dnes jsem z toho na prášky

Y_n_O tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.