Určeno k archivaci Technické dotazy Červen 2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 4/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jo ale já mám asi blbý úložiště, když zkopíruji adresu obrázku, tak to mám na rozklik a vy to ukládáte asi v něčem jiném

jdu hledat a zkoušet

Naposledy upraveno: 3/5/25
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57

Na mě se dívat nemůžeš, já jako moderátor mám jiné možnosti vkládat obrázky.
    Jinak tady je dobré úložiště a návod

lacrima tohle ocenil(a).
  3. evoku57

V tom ukládám, ale mám obrázek na rozklik přesto díky, zkusím i něco jiného

babina51 tohle ocenil(a).
  4. pezt

Pokud chceš vložit obrázek do příspěvku, musíš kliknout na tuto ikonu a tam vložíš ten odkaz z úložiště

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

5. evoku57

Díky moc

6. evoku57

Pezt, obrázek funguje, podle tvého návodu, díky, ale nový PC mi nejde, teď jsem dostala nový kablík, zapojila, čtvrt hodiny čekala a nic, obrazovka se nerozsvítila, nevím, co mám dělat, asi bude PC chybný a já ho budu muset vyreklamovat, smůla a to jsem našla hned dvě zdířky, do kterých kabel pasuje, vystřídala obě a nic, jdu jim tam zase napsat, ale s nimi je blbá komunikace, odpovídaj do 24 hodin, tak jen stále čekání

7. pezt

Ahoj evoku57

To mě mrzí že to nefunguje, ale normálně by to fungovat mělo.
    Počítač se jako zapne ? a monitor něco hlásí ? jako třeba "no signal" nebo něco podobného ?
    Můžeš vyfotit zadní stranu počítače kde máš zapojené kabely a dát sem snímek ?

8. evoku57

Obrazovka nepíše ani že není signál, prostě se nerozsvítí, mám vyfocenou zadní stranu PC, ale neumím to z mobilu dostat do PC. Počítač se zapne, běží a nic. Zadní strana Herního PC vypadá s napojením stejně jako normální PC, jenže se do těch zdířek nedá nic dát, nejsou na nic napojené, mám průhlednou stěnu do PC, tak do něj vidím, dole pod tím je zlatá lišta se 4 zdířkami a na to je napojená asi ta grafická karta. Dvě zdířky jsou na ten kabel co jsem koupila a dvě jsou menší, jestli poradíš jak fotku dostanu do PC, tak to sem dám a vlastně nemusíš, ona je ta zadní strana u toho PC co jsem koupila, tak jí přetáhnu, jdu na to

ještě se dávám fotku ze strany, kde je vidět grafická karta a ještě jedna skříňka a tu já u sebe nevidím,

já u sebe vidím jen grafickou kartu a větrák

Naposledy upraveno: 6/5/25
  9. pezt

A zeptám se trošku blbě, máš ten monitor zapojený do elektriky a je zapnutý tlačítkem ?

10. evoku57

Ptáš se opravu dost b..., přehazuji monitor mezi starým a novým počítačem, tak je zapnutý svítí mu červené světýlko
    Kabel jsem vložila do jedné z těch 4 zdířek nad + pluskama a vidím stěnou že je to do té grafické karty

toto mi chodí na mejly z té firmy
    Dobrý den,

potvrzujeme přijetí Vašeho e-mailu, který jsme zařadili ke zpracování a budeme se mu věnovat.
    a čekám den odpověď
    Když zapnu ten nový PC, tak se spustí větrák, který je slyšet, víc než u mého starého pc a nic se neděje, obrazovka se nerozsvítí a už jsem i zkoušela ji zapnout a vypnout a také nic no signal to píše, když vypnu monitor

11. pezt

Omlouvám se za čekání, byl jsem pro manželku v práci.

No je možné že bude potřeba nejprve aktualizovat ovladače grafiky.

Náhodou kabel s touto koncovkou nemáš ?

Screenshot_1.png

Kterým by bylo možné propojit s tvým monitorem ?

12. evoku57

mám ten kabel tím jsem se snažila spustit monitor poprvé, ale ta zástrčka není na nic připojena
    dostala jsem k PC i dva minikablíky a nevím na co jsou, zkoušela jsem je někam na zadní straně PC zasunout, ale nikam nepasovaly, asi budou náhradní k vnitřku PC nikdo mi nedokázal z té firmy sdělit, jak je zapojím, na co jsou

13. pezt

Jak víš, že ta zástrčka není nanic připojena ? Ta je spojena přímo se základní deskou. Zkusíš teda propojit monitor a pc pomocí tohoto kabelu ? a zkusíš zapnout ? nebo jsi zkoušela a nešlo ?

Ty dva minikablíky budou zřejmě pro připojení dalšího disku nebo diskové mechaniky, pokud tam není. Ty nyní úplně nepotřebuješ někam připojovat

14. evoku57

To bylo první, co jsem zkoušela, ten kablík totiž mám ke starému PC nejde to

Teď jsem vyzkoušela znovu a opravdu nejde

15. pezt

Teď mi došlo že pokud tam je připojená ta grafika, tak ta procesorová zřejmě nebude fungovat, tedy ta na základní desce. Bude potřeba tu grafickou kartu vytáhnout, ale to nevím jestli zvládneš, není to úplně snadná věc.

16. evoku57

To fakt nevím, zda bych zvládla i když technicky jsem na tom myslím dost dobře, ale dnes už prosím ne, za chvilku vypínám PC tak zítra, kdykoliv budeš moci už od 4,15 sedím na PC

17. pezt

To já musím do práce ;)
    Bývám tak od 15 nebo 15:30 i když zítra možná dřív.

18. evoku57

Dobrá, tak se mi ozvi díky moc a dobrou noc

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Prepáčte,že sa do toho montujem,pezt je v tomto oveľa zdatnejší,ale nemohla by si skúsiť obyčajným káblom USB pripojiť k monitoru mobil,tablet,hernú konzolu,alebo niečo na USB a vyskúšať,či vôbec monitor funguje? Druhá vec,nie je tam nejaká konektivita ohľadom Bluetooth ?

20. pezt

Peto121
    Monitor ji funguje, protože jej přepojuje ke starému PC, jak psala výše ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.