Určeno k archivaci Květen 2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Mikeš, 10/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143

A jakou hlášku ti to píše, nebo jak se to projevuje ?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Transakci bohužel nejde provést, použijte jiný způsob platby
    peníze na kartě pochopitelně jsou

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143

Zkus jiný prohlížeč, ale opatrně s opakováním pokusů o platby, aby nedošlo k zablokování, tedy že se dostaneš na black list.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Děkuji, počkám do rána jestli se ozvou. Ještě nikdy se mi to nestalo. Ahoj a dobrou noc:(:)

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - prosím tě psala jsi na herní podporu nebo na platební? Došel ti potvrzovací email o zaslání tiketu? Ptala jsem se kolegyňky z herní podpory a zatím žádný email od tebe nedorazil.

Jak kontaktovat herní podporu

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj psala a potvrzovací email o převzetí mi dorazil hned a tím to končí, nic se neděje
    Dorazil v 19,00

7. sopti

dasa1143, můžeš tady prosím zkopírovat číslo tiketu?

a ještě se zeptám - zadala jsi obecný problém nebo problém s platbou?

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

já to bohužel neumím
    ale je tam 749701
    zadala jsem nákup herní měny

9. sopti

Klikni myší na začátek čísla tiketu, podbarvi si ho (drž myškou od začátku čísla do konce čísla a nepouštěj), až si celé číslo označíš (podbarvíš) pusť myš a zmáčkni CTRL+C (tím číslo zkopíruješ) a tady jej vložíš pomocí CTRL+V

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Potvrzení o přijetí tvého payment ticketu #749701
    Zobrazit podrobnosti
    Od:
    Bigpoint Payment Support ‌

11. sopti

dasa1143 - napiš na herní podporu (zvol obecný dotaz - NE PLATEBNÍ - a pisni znova) - tvůj tiket odešel na platební podporu a tam to může trvat déle (hodně déle ;) ).

EDIT: Uveď rovnou jakou platební metodu jsi použila a co ti to hlásí.

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jo ale dnes už jdu fakt spát. Moc děkuji.8) Asi jsem vás taky moc nepotěšila ale dost mě to naštvalo. Dobrou;)

13. sopti

dasi1143, nic se neděje - jsme tady od toho, aby jsme vám pomohli. Dobrou noc

14. barca279

barca279 Vážený autor

dobry den tazko sa tu orientuje ani neni komu napisat koho s aopytat,zaujimalo by ma preco ked si kupim party listky a vyhram viackrat hlavnu cenu plus 1 tak mi to zacne pocitat hned ako to vyhram ukazuje mi ze tam viac tych bonusov ale vysledne mam len o jedno zviera viac .neni to nefer ked za nieco zaplatim a je to cisty odrb.logicky by som si sam mal zapnut ten bonus a nie ze mi ich zapne samo a vsetky naraz.potom chcem naspat floreny ak z toho nic nemam.hlava mi toto nebere .ked by som vyhral 20 kerat tu istu cenu tak by som vlastne vyhral len jednu

15. sopti

barca279, pokud získáš bonus z kola štěstí, tak ten se ti bohužel aktivuje ihned. Je to tak vždy. Bonusy +1 do stodoly na 6 hodin z kola štěstí existují 4 druhy (na pole, na stromy, na stáje a na výrobny) - tento bonus má bohužel stejnou ikonu. Jaký sis vytočila zjistíš zpětně v bonusové liště. Kdyby jsis ten bonus vytočil 20x tak získáš +20 zvířat z jedné stáje navíc. Pokud máš pochybnosti, pisni na herní podporu, ta prověří jaké bonusy sis vytočil. Jak kontaktovat herní podporu.

16. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

prosim stále nemohu nalézt butik s věnečky, kde jej mám hledat ??

Honzulka05 a dixi77 tohle ocenili.
  17. polacka

polacka Vévoda fóra

Můžu mít dotaz? "Bonus celkových výnosů L" platí i pro akční plodiny? Děkuji za odpověď

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

sopti pezt tak si dopisuji s podporou, opět zbytečně. V mé bance mi řekli,že platbu stopnul bikpoint.Ahojte:(
    Pro ten bych musela jet 17km a autobus jezdí jednou za 2 hodiny a projela bych 60korun

Naposledy upraveno: 17/5/19
  19. sopti

Ahoj Jaroslav469 - Butik s květinovými věnečky najdeš v inventáři mezi dekoracemi (použij tlačítko vyhledávání). Pokud jej nenajdeš pisni na podporu, prověří jestli ho máš.

Ahoj polacka - ano všechny bonusy celkových výnosů platí i na akční rostliny.

Ahoj dasa1143 - zbytečně to určitě není. Tiket dostali a určitě ho pořeší. Jestli chceš ale utrácet, použij jinou platební metodu - doporučuji platbu PSC ;)

20. Táňa1957

Táňa1957 Pisálek fóra

dobrý deň. Neviem ako sa stalo, ale kvetinovú korunu som nedostala a nemám ako kúpiť košík, tak asi tú akciu nemôžem robiť. Dúfam že mi poradíte.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.