Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem AgathaCh, 27/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Patricie

Patricie Zelenáč fóra

Pajda, mockrát děkuji za radu, stromky už jsou zasazené :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Dobrý den, chltěla bych se zeptat, co mám udělat pro to, aby mi fungoval tento nový mazlíček ?

Po vylíhnutí vajíčka se nám vyklube Loď pirátského papouška, velikost 1x2.
    Efekt: při vylíhnutí vejce (tedy při první sklizni) jednorázově 500 TBZ. Znovu lze aktivovat za 11:30 hodin, při dalších sklizních jednorázový bonus 300 TBZ a bonus + 10 % rychlejší doba růstu tropických stromů po dobu 2 hodin.

Mám jej na ostrově pokladů, a jelikož mám premium a samozběr stromů tak jsem si toho hned nevšimla, ale už pár dní si to hlídám a zapisuju časy ráno i večer - první, když jdu odklikávat sovičky a potom když odkliknu mazlíčky. Další kontrolu jsem dělala po dvou hodinách. Takže když je při první kontrole čas 16.00, při druhé po odkliknutí mazlíčka je totéž a po dvou hodinách je čas 14.00, tak tam žádné zrychlení růstu stromů nevidím :-( už jsem vyzkoušela vyčistit, dát do lišty a vrátit, po odkliknutí dát F5, odhlásit a znovu přihlásit a zatím nic nepomohlo :-( mazlíček přitom během těch dvou hodin v liště bonusů ukazuje, že je aktivní :)
    Myslela jsem si, že to bude fungovat podobně jako řádek v nebi na zkrácení doby mletí krmiva, ale teď už nevím co mám ještě udělat, aby to fungovalo :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj hel.cak
    Nejdříve tě ujistím, že mazlíček funguje - kolegyně otestovala.
    mazlíček Loď pirátského papouška a jeho efekt funguje pouze při sklizni. Takže pokud máš zapnutou automatickou sklizeň stromů je velmi pravděpodobné, že se účinek bonusu "míjí" se sklizní.
    Přeji hezkou hru a hodně štěstí.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

OK, dík za odpověď,
    dneska budu dávat všude stromy, takže automatickou sklizeň budu kvůli bonusům vypínat a zapnu vždy až před sklizní, tak uvidím :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. hel.cak
    jen pozor, bonus platí jen pro Baha stromky ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. sasanka78

sasanka78 Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat na foto v mlýně. Je to pozůstatek nějaké akce, nebo se tím opravdu něco krmí?

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj sasanka78
    fotografie jsou potřeba při plnění dodávek v (klikni)-> "Komiksové knihovně" - najdeš ve městě v Družstvu.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. jarka112

jarka112 Vážený autor

Ahoj....neviem,ci zrovna sem patri tento dotaz,ale prosim o radu :vobec sa mi nedaju na plochu dat stajne,aj,ked ich v inventari mam.Stale vypisuje,ze vyskytla sa chyba a ukazuje mi 0. Uz som opakovane restartovala,dala aj F5 a nic.

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Ahoj jarka112
    dáváš chlívky na "zelenou" louku, tedy bez políček? Zkontroluj si také prosím zda se nesnažíš umístit na plochu jen upgrady (tedy vylepšené chlívky) aniž bys měla na ploše chlívky základní.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. jarka112

jarka112 Vážený autor

Ahoj JÁ:)...jasne,ze davam chlievy na zelenu plochu bez policok a iba zakladne.Asi pred 4hod.vsetko fungovalo,lebo som zopar dala na plochu,potom som musela off.Teraz som chcela dat ostatne a vobec to nefunguje. :-(

P.S.ináč dík za odpoveď:))

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. vilm4 tohle ocenil(a).
  12. jarka112

jarka112 Vážený autor

[​IMG][​IMG][​IMG]takto to vyzera ....sorry,ale neviem moc pracovat s programom Lighshot, prave sa zaucam :))

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Jarka112: tedy já ti nevím, zajímala by mně ta plocha Máš tam vůbec volné místo? Mně to připadá, že ne.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. jarka112

jarka112 Vážený autor

pajda361
    práveže mám :) odstranila som všetky polia i stromy,mám ju vyhradenú len na chlievy kvôli zajtrajšej akcií.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

jarka112: No já když kouknu na ten screen tak mi to moc právě nepřipadá, pamatuj, že volné místo musí být 2x2. No asi bude nejlepší. když napíšeš na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. jarka112

jarka112 Vážený autor

pajdo361 "bingo"ty si nato prišiel :) Jasné,keď som ešte raz riadne poukladala,zistila som,že už nemám miesto :-(
    Stydim se :-((..... taky trapas sa môže stať len mne :)

17. abc23

abc23 Komisař fóra

jarka112 já bych řekla, nestyď se, ono se to stává.. a mě zrovna dnes taky :-D bych spíš řekla, že dřív to nehlásilo tuto hlášku.. chtěla jsem dát nějaký chlév a zavazel mi tam v rožku ještě jeden stromek a proto nešlo umístit 1ks chlévu a psalo to pouze nulu.

Jdu sem ale s dotazem, přiznám se nevím přesně kam ho zadat, většinou se neptám -ale v animaci u Ultra-obrovského stromu a Zuzina obrovského stromu jsou vidět pouze v "základu" - tedy nejde vidět, že jsou pozuzovaný.

ahoj pezt díky za zprávu, jsem procházela forum ale toto mě nějak uniklo :)
    hezký večer.

Naposledy upraveno: 7/7/16
    vilm4, orchidea110172 a jarka112 tohle ocenili.
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj abc23

Tato chyba je nahlášena, na funkčnost Zuzina ultrahnojiva to nemá vliv, pouze chybí grafické znázornění urychlení.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. *alenka*

*alenka* Zelenáč fóra

chcem sa opytat kde najdem ten velkolepej zverinec ked som dala tych 500 hvezdicek dakujem za odpoved

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Ahoj *alenka*
    Zvěřinec najdeš v inventáři (levá lišta > ikona "bedna"> symbol "ovečka") Zvěřinec také můžeš najít pomoci funkce "Hledat" v otevřeném inventáři, záložka "všechno".
    Jestliže jsi Zvěřinec získala dnes, doporučuji restartovat hru a teprve potom hledat.
    Přeji hodně štěstí.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.