Určeno k archivaci - dotazy nováčků 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kostik11573

kostik11573 Zelenáč fóra

Dobrý den, nevím jestli píši správně, ale mám problém. Splnila jsem celý úkol měsíční magie, ale v inventáři nemám odměnu tanec smrti, tudíž nemůžu aktivovat stonek. Proč se to stalo?

2. Ahoj kostik11573
    jestliže jsi si jistý, že jsi akci "Měsíční magie" řádně dokončil a získal zmiňovanou dekoraci, prosím pečlivě zkontroluj herní plochy (Park, Ostrov pokladů atd.) případně je možné, že jsi dekoraci umístil do některého jiného řádku na Magickém stonku. Popřemýšlej, zde jsi dekoraci nevyměnil či nedaroval při akci Obchoduj a daruj.
    Pokud dekoraci nenajdeš, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji prima farmaření

3. dnbarca

dnbarca Pisálek fóra

Zdravím, mohu se zeptat na pár otázek?
    1) Jak si mohu prohlédnout něčí farmu?
    2) Jak si mohu přidat někoho do přátel, kdo už je na farmeramě zaregistrován?
    3) Když chci opravit divokou louku, musím mít 15 přátel, nebo si koupit ty pomocníky?
    Děkuji moc. Hezký den:music:

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj dnbarca,

1) pokud nezveřejní farmář fotku své farmy, tak si ji prohlédnout nemůžeš.
    2) ano, můžeš přidat kteréhokoliv farmáře u kterého znáš nick a který nemá již plný počet sousedů. Návod najdeš zde: Přidání souseda
    3) na vyčištění divoké louky potřebuješ 12 sousedů. Pozor mentor a spolužáci z Farmářské školy se do sousedů nepočítají.

5. dnbarca

dnbarca Pisálek fóra

Mockrát děkuji :)

6. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahojky chtěla bych poděkovat RT a Team Farmerama farmářum kteří mi pomahali posilat dárky v akci daruj a obchoduj diky moc dračí hanka

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

8. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

omlouvám se ale já ještě nejsem tak skušená jak a kam to mám napsat přiště se budu snažit

9. brundík

brundík Perspektivní autor

Dobrý den prosím kde seženu zachycovač pírek děkuji za odpověď.

10. Ahoj brundík
    zachycovač pírek je velmi vzácný typ nářadí. Vypadává při sklizni, nebo ho můžeš získat z beden s nářadím, případně si vyšlechtit některou z plodin ve Skleníku na bonus, při kterém se zvýší šance na vypadnutí zachycovače pírek.
    Skleník najdeš po kliknutí na farmářský dům (ikona "květináč s rostlinkou")
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Skleník

11. Linetka7

Linetka7 Zelenáč fóra

Ahoj, jsem nováček. Na hlavní straně mám budovu mezi hlavní farmou a děsivou klecí. Je neaktivní a v popisu je pouze: Ve výstavbě. Navštiv každý den Kubíka a získej dárky... Jak nebo kdy se tato budova otevře? Děkuji za odpověd :)

12. Ahoj Linetka7
    Plocha která se nalézá mezi hlavní plochou a Strašidelným hřbitovem je plocha speciální a je aktivní pouze při vybraných speciálních akcích. O těchto akcích jsou hráči informováni v oficiálním oznámení zde na fóru.

13. brundík

brundík Perspektivní autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Moc děkuji za radu.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/8/17
  14. Ahoj brundík
    není zač, rádo se stalo.
    P.S.: Pokud použiješ funkci "Odpovědět" prosím vymaž citaci příspěvku pod který píšeš.

15. RiddyCaser

RiddyCaser Pisálek fóra

Čauky, mám dotaz ohledně dekorace Mystický Pegas (velikost malého políčka, vytočeno na kole štěstí za tmavý lístek - ne zelený).
    Uložil jsem ho na plochu a v nudné chvilce jsem na něj klikl a držel tlačítko stisknuté. Objevil se postupně se plnící ciferník, při jehož naplnění se nic nestalo (nebo jsem si ničeho nevšiml).
    Očekával jsem nějaký efekt, redukci času čekání na sklizeň, cokoli, ale nic jsem nezpozoroval. Chci se tedy tímto zeptat, k čemu je určena daná funkce?
    Jinou dekoraci doposud nemám, nemohu tedy posoudit, zda to dělají všechny, nebo je tato výjimkou.
    Díky za odpověď a hezkou hru. :)

16. Ahoj RiddyCaser
    ano, Mytický Fénix patří mezi dekorace "s efektem" animace. Jestliže máš některou z těchto dekorací s animací (všechny dekorace z kolekce Music box; dekora Bobříkova vzducholoď; dekorace z kolekce Strašáků a květin) a u těchto dekorací ti animace nefungují máš pravděpodobně v nastavení hry vypnuté animace. Zkontroluj v horní liště

Jestliže ani po úpravě nastavení se animace nespustí, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu (klikni)-> "jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji prima farmaření

17. RiddyCaser

RiddyCaser Pisálek fóra

*JÁ*, děkuji ti za informaci i doporučení, animace jsem měl spuštěny. Ale až teď mi vlastně došlo, že se celou dobu na mě jen bezhybně dívá a až po naplnění hodin zařehtá a vyletí do vzduchu. :D Myslel jsem, že jsou i tyto animace automatické - podobně jako u chlévů.

Ještě jednou díky a hezký večer. :)

18. RiddyCaser
    není zač, rádo se stalo. :)
    Přeji prima farmaření

RiddyCaser tohle ocenil(a).
  19. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Ahoj dnes jsem si otevřela marmeladovnu, chci se zeptat jestli se dá koupit recept na dýnovou marmeládu.
    Díky Terezka114

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Terezka114

Recept na Dýňovou marmeládu můžeš koupit ve farmářském obchodě - Farmářské potřeby, záložka řemeslo.
    Doporučil bych počkat na akci sleva položek za floreny, kde se dá tento recept koupit za polovic.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.