Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 5/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***Určeno k archivaci***

2. klásek48

klásek48 Zelenáč fóra

Dobrý den, dotaz i připomínka. Jestli mě Big point nepřestane při každém přihlašování otravovat život reklamou, zabalím to a hotovo. Odpověď není nutná, vím jaká bude. Děkuji, klásek 48

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj klásek48

Když odpověď není nutná tak nějak nechápu na co se vlastně ptáš, zde není diskuse, ale vlákno sloužící k dotazům.
    Příště tedy prosím zvolit vhodnější vlákno, děkuji

Hezkou hru pezt

4. law222

law222 Rádoby autor

Ahojky,chci se zeptat,kde najdu ty 3 dekorace z akce Vikingská sága.Jedná se o stříbrnou,zlatou a diamantovou hus Ingrid,které jsem získal.Zatím jsem našel jen neuvěřitelnou Ingrid.Dík za odpověd.

5. Ahoj law222
    zisk upgradů k dekoraci Neuvěřitelná Ingrid bylo podmíněno úspěchem při házení seker a odehráním minimálně 40 her.
    Přesný popis odměn (a získání upgradů dekorace) klikni-> Vikingská sága
    Pokud jsi si jistý, že jsi podmínky pro zisk upgradů splnil, prosím restartuj hru a hledej v inventáři.
    Přeji hodně štěstí

6. law222

law222 Rádoby autor

Tak už jsem našel neuvěřitelnou a diamantovou Ingrid po restartu.Takže jestli tomu dobře rozumím,dostanu jen tu nejvyšší,čili diamantovou,a ne všechny tři stříbrnou,zlatou a diamantovou.Jinak děkuji za rychlé zodpovězení mého dotazu.

7. law222
    ano je to tak. Není zač, rádo se stalo.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zkusím to tady, netuším, kde se ptát.
    Chci darovat vajíčkový strom. Mám jich 12. Ale jako možnost darovat se mi zobrazí jen 2x XXL upgrade, základní strom žádný. To jsem z toho daněk... Co by měl udělat spoj mezi klávesnicí a židlí, aby to fungovalo?

9. Ahoj Y_n_O
    možná ;) zvolit tu správnou záložku - stromy případně "všechno" (ne upgrady).

EDIT: problém může být i u obdarovaného, pokud chceš poslat vajíčkový strom, musí být adresát alespoň level 3 (základní stromek) upgrade - level 2.

10. Y_n_O

Jenže ve všechno mám jen ty upgrady...
    V liště mám tohle:
    EDIT: ve stromech preventivně není...

11. Ahoj Y_n_O
    jestliže jsi si jistá, že příjemce vajíčkového stromu má alespoň level 3. restartovala jsi hru, případně vyzkoušela jsi jiný prohlížeč, než ten ve kterém běžně hru spouštíš a přesto ti nejde vajíčkový strom odeslat, obrať se prosím o pomoc na herní podporu.
    "Jak kontaktovat herní podporu"

12. Y_n_O

Jsem si jistá, toto je podpis adresáta
    Děkuji, podporu zkusím, prohlížeče jsem už zkusila.

13. Y_n_O
    bohužel, tím jsme asi vyčerpaly všechny možnosti a zbývá jen herní podpora, přeji brzké vyřešení problému s vajíčkovníkem.
    EDIT: kolegové ještě navrhují pozornou kontrolu při zadávání nicku adresáta (obdarovaného) případně může jít o stejný (podobný nick) který ale nemá potřebný level pro příjem vajíčkového stromu, nebo má jiný nick pro fórum a jiné ve hře.
    EDIT III. - problém bude nejspíše ve špatně napsaném nicku adresáta, zkus poslat vajičkovník na nick s velkým "S" tedy Sovinka

Y_n_O tohle ocenil(a).
  14. pepulda.

pepulda. Zelenáč fóra

nemužu najít nějak odkaz na stažení do mobilu mužete mi poradit ? na android samozřejmě

15. pezt

Ahoj pepulda.

Nevím co by jsi si chtěl stahovat, samotná hra stáhnout nejde.
    Nicméně pro android jsou aplikace, které mají v sobě implementován flash player, který je pro hru potřebný. Např. to jsou aplikace Photon Flash Player & Browser nebo Puffin Web Browser Free, které si stáhneš z Obchod Play
    Osobně mám v poslední době dobré zkušenosti z druhým zmiňovaným, ale každému může vyhovovat něco jiného.
    Vše o tom jak spustit hru na OS Android najdeš v tomto vlákně Jak spustit hru na OS Android

Hezkou hru pezt

16. Hanasla

Hanasla Pisálek fóra

Ahoj všem, nevím zda ten můj dotaz patří sem. Chtěla bych se zeptat kde a v jaké akci se nechal získat normální mlok. mám namleto krmení a mloka nikde nemám. Mloka skvrnitého jsem získala z minulé akci. předem děkuji za odpověď Hana

17. pezt

18. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

Jen se optám - mám dílnu a chce želvy. Akorát nemám chlívek na želvy a nenašla jsem ho ke koupi. Prosím od jakého lv lze želvy chovat a kde bych koupila na ně chlív. dík

19. pezt

Ahoj hanuschka1969

Obydlí pro želvy lze získat z podivuhodných výběhů a také v akci Stájbola, popřípadě se daly vyměnit v akci OaD.
    Jiná možnost v tuto chvíli, jak toto obydlí získat není.

Hezkou hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.