Určeno k archivaci Dotazy nováčků 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem lase2, 24/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danča142010

Danča142010 Pisálek fóra

+++ Odstraněna zbytečná citace +++

Díky za odpověď!...pokud se přihlásíme přes www.farmerama.cz, tak je to v pořádku, ale to automaticky přeskočí na bigpoint, a tam se to zase rozhodí. Dosud jsme se přihlašovali přes farmerama.hry.cz a tam nám to dělá neplechu :-( ......dříve se to stávalo jen na chvilky, ale teď už do bylo na delší dobu..mysleli jsme, že je to Chromem, ale není...

Naposledy upraveno moderátorem: 18/2/17
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Danča142010

Vždy se to při přihlašování změní na

Ještě jednou, pokud se přihlásíte přes www.farmerama.cz, tak zůstane jazyk český?

Neplechu to může dělat kvůli tomu, že do hry jste se registrovali přes herní portál, a ten vás tam vždy nasměruje. Je možné, že má problém herní portál, proto ta změna jazyka.
    Pokud český jazyk zůstane při přihlášení přes www.farmerama.cz, tak bych doporučoval přihlašovat se takto. A také si můžeš uložit v prohlížeči tuto adresu, např. v google chrome do bookmarks

Když na to kliknu otevře se záložka s přihlašovací stránkou farmeramy

3. Danča142010

Danča142010 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

jj,...zatím jo!..díky!...

Naposledy upraveno moderátorem: 18/2/17
  4. pezt

Danča142010

Není zač;), hlavně že to funguje dle tvých představ:)
    Příště se prosím vyvaruj zbytečných citací, stačí pouze oslovit, pokud reaguješ na poslední příspěvek
    EDIT: Něco jsem ověřoval, zřejmě to bude problém v tom že herní portál nemá zabezpečení https, proto dochází k přesměrování a může se stát že se naloguje hra v anglickém jazyce

Naposledy upraveno: 18/2/17
  5. fabiankova

fabiankova Zelenáč fóra

jak se dostanu do sekce zpráv?????

6. Ahoj fabiankova
    potřebovala bych upřesnit co myslíš tou "sekcí zpráv"
    pokud je myšlena herní pošta - tedy nástroj pro komunikaci hráčů ve hře, tak ta je ve městě, budova Pošty - v dolním pravém rohu budova s modrou střechou a věží
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Pošta
    pokud ti jde o fórum, tak to je rozděleno na jednotlivé sekce (dle témat) a sekce se dělí na vlákna.
    Pro diskusi jsou určena vlákna v sekci (klikni)-> "Diskuse o hře" případně sekce "Uživatelský koutek"
    Nebo můžeš využít zprávy do schránky jednotlivých uživatelů.
    Popis ve FAQ - Ovládání a funkce fóra
    Přeji fajn hru

7. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

Ahoj, omlouvám se za dotaz, ale když kliknu vpravo nahoře na můj nick, mám 11 zpráv. A jak je otevřu. Ať hledám jak hledám prostě nevím. Poradí mi někdo?

8. Ahoj hanuschka1969
    v nástrojové liště ovládání fóra je "schránka" - stačí na text "schránka" najet kurzorem a objeví se ti seznam došlých zpráv. Pak už jen stačí kliknou na zelený text (nick hráče, který ti zprávu poslal)

Podrobný popis ve FAQ - Ovládání a funkce fóra

9. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

aha...........tak konečně vím, já myslela, že to jsou zprávy k zobrazení..........už chápu a děkuji

10. pavl

pavl Zelenáč fóra

Dobrý den, víte někdo jak se dostat k většímu množství zlatých banánů a nebo jak si je mohu generovat. Děkuji

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavl,
    banány získáš postupy na ostrově Bahamarama. Za každý postup získáváš 5 Zlatých banánů. Pokud se ti zdá, že pěstováním rostlin, stromů či chlívků postupuješ pomalu, je možnost plnit úkoly v družstvu, kde jako odměnu získáváš Tropické Body Zkušeností (TBZ). Někdy je odměnou i samotný Zlatý banán.
    Zlaté banány je také možné získat z probíhajících akcí. Popřípadě je možné na Bahamarama plochy umístit dekorace, které dávají TBZ.
    Záleží jakou strategii zvolíš.
    Hezkou hru

12. Tasemnice

Tasemnice Zelenáč fóra

Ahoj,
    netuším, zda tu už dotaz stejného rázu padl, ale tak trošku jsem se sekla v družstvu při plnění 2. úkolu učně. Mám dodat barevné palety, kde je však získat či vykraftit ale už řečeno není. Věděl by někdo?

13. pezt

Ahoj Tasemnice

Barevná paleta je produktem výrobny Barvírna, tu si můžeš postavit v dílně ve městě, popřípadě produkt koupit na trhu

Hezkou hru pezt

14. Tasemnice

Tasemnice Zelenáč fóra

Díky

15. pezt

16. .Hanyska.

.Hanyska. Zelenáč fóra

ahoj prosím na co je dobrá obchodní licence? darovací licence?

17. Ahoj .Hanyska.
    darovací, výměnná a obchodní licence - všechny tyto tři různé typy licencí souvisejí a používají se při akci Obchoduj a daruj.
    Přesný popis akce ve FAQ - (klikni)-> Obchoduj a daruj
    Hezkou hru :)

18. karbar

karbar Vévoda fóra

Mám tyto řemesla:

Alch. - začátek 4tého st.
    Pek. - začátek 4tého st.
    Marm. - chybí 5000 bodů do ukončení 3tího st.
    Květ. - začátek 4tého st.

Jak mohu získat SPA manažera? Pouze aktivací na Stromě moudrosti za hvězdičky, nebo je i jiná možnost?

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

karbar:
    Řemesla Alchymista a Bahami SPA:

• po dosažení 70. levelu můžeme aktivovat přes runu na stromu moudrosti

karbar tohle ocenil(a).
  20. pezt

Ahoj karbar

Jak píše Apachie1, na stromě moudrosti od 70 levelu za hvězdičky, žádná jiná možnost jak toto řemeslo získat není.

Hezkou hru pezt

karbar a Apachie1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.