Určeno k archivaci Dotazy nováčků 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem lase2, 24/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, v rámci OaD jsem si udělala seznam věcí, které mi chybí a všimla jsem si, že hráči poptávali i dekorace (nejspíše do stonku). Když jsem začala hrát až letos, můžu i přesto získat stonky, které mají ostatní hráči nebo se stonky daly získat pouze jednou?
    A pokud ano, ve FAQ je napsané, co který stonek dává, jakmile má všechny určité dekorace, jenže seznam těch dekorací už vypsaán není, pouze to jak vypadají a hledat každou zvlášť v dalším FAQ by zabralo hodně času, jde nějak zjistit jaké dekorace jsou třeba do každého stonku?

2. Ahoj ritterca
    nepíšeš, zda máš či nemáš již aktivované Nebe, z tvého dotazu usuzuji, že asi ne. Řádky na Magickém stonku se dají získat buď jako odměna za splněnou akci (pokud odměny řádek obsahují) některé řádky byly ke koupi a některé jsou v Nebi hráčům k dispozici za Floreny. Takže - jestliže jsi za dobu svého hraní splnila akce, kde byly řádky za odměnu, jakmile aktivuješ Nebe, řádky tam najdeš.
    Řádky z akcí, které proběhly před tím, než jsi začala hrát bohužel k dispozici mít nebudeš. Je tedy zbytečné shánět dekorace do takových řádků (pokud je nechceš do sbírky a umístit je jen na některou plochu)
    Podrobný popis Nebe ve FAQ - Nebe a Seznam řádků
    Pokud budeš chtit dohledat potřebné dekorace do řádků, budeš muset podle názvů řádků dohledat v přehledu dekorací.
    Přeji hodně štěstí

3. evik4861

evik4861 Pisálek fóra

Sopti

Děkuji a omlouvám se.
    Hezký den ;)

4. -VitekFrydek70-

-VitekFrydek70- Pisálek fóra

Prosím kde seženu žebříky?
    Děkuji předem.

5. Ahoj VitekFrydek70-
    žebřík je produkt výrobny žab (klikni)-> "Továrna na žebříky"
    Pokud máš dostatečný level (35 lvl a vyšší) můžeš si Továrnu na žebříky postavit v Dílně ve městě, nebo nakoupit již hotové žebříky na trhu ve městě - záložka "Produkty".
    Přeji fajn hru

6. -VitekFrydek70-

-VitekFrydek70- Pisálek fóra

Ještě jednou děkuji.

7. -VitekFrydek70-
    není zač, rádo se stalo :)

8. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Prosím o radu,jak zjistím kteří sousedi se mnou ještě hrají?Mám jich hodně ale zdá se mi,že už jich polovina z nich nehraje.Dají se ze seznamu vymazat a přidat si nové přátelé? Děkuji za odpověď.

9. Ahoj gemit8
    nejdříve si ujasníme pojmy ;)
    sousedy najdeš v pravé liště a můžeš jich mít jen daný počet (záleží na tom zda máš aktivovanou runu, případně zda máš prémiový účet. Podrobný popis FAQ - (klikni)-> Sousedé, posílání dárků
    přátelé -
    těch můžeš mít kolik chceš, jejich seznam najdeš na Poště ve městě - záložka "Přátelé"
    Jak tedy zjistíš, zda ten který hráč hraje - u sousedů je to jednoduché - pokud hráče máš v liště sousedů a jeho "teploměr" je alespoň z části zelený, dá se předpokládat, že je aktivní.
    U přátel je to složitější, buď můžeš hráči poslat zprávu herní poštou a nebo sledovat v seznamu přátel jeho level a zda postupuje.
    Přeji fajn hru
    EDIT ano, přátelé se dají "vymazat" stačí u nicku hráče kliknout na zatržítko (ono zežloutne) a použít tlačítko "Ukončit přátelství".
    Nového přítele si přidáš tak, že u došlé zprávy hráče, kterého chceš za přítele opět klikneš na zatržítko a použiješ tlačítko "Přidat do přátel"

10. fialkov

fialkov Pisálek fóra

ahoj prosím vyměnila jsem si za mince v obchodu na trhu bednu se strašidelýma předmětami ,ale vůbec nevím kde to mám nemůžu nic najít! :-:)cry: ani nevím co ám hledat pomůže mi nkdo?Děkuji

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj fialkov,
    bednu s hrůzostrašnými předměty najdeš v inventáři pod symbolem vázičky - záložka spotřební zboží. Když klikneš na použít, tak se ti objeví info okno o tom, co jsi získala z bedny.
    Hezkou hru

12. zadaran

zadaran Zelenáč fóra

Ahoj ,mám tři dotazy. Jak lze prosím doplnit vodu na zalévání? Jak získám možnost si zatočit na kole štěstí? Lze mít hru přes celou obrazovku? Teď je jen v rámečku. Díky za pomoc.

13. Ahoj zadaran
    vodu si koupíš tak, že klikneš na "Nádrž s vodou" a v infookně klikneš na tlačítko "Naplnit"
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Nádrž na vodu
    Kolo štěstí najdeš na Mapě v levé části (Kolo štěstí je ten větrný mlýn)
    Popis ve FAQ - Kolo štěstí
    Zvětšit si farmu na monitoru můžeš buď přímo v prohlížeči (bohužel nepíšeš který prohlížeč používáš)
    [​IMG] - toto je v Google Chrome
    nebo můžeš zkusit použít kombinaci Ctrl+kolečko myši.
    Přeji fajn hru
    EDIT použij prosím funkční klávesu F 11

Naposledy upraveno moderátorem: 12/2/17
  14. zadaran

zadaran Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Moc děkuji za pomoc a radu. Zadaran

Naposledy upraveno moderátorem: 12/2/17
  15. Ahoj zadaran
    není zač, rádo se stalo.
    Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Buď citaci vymaž (to v případě, že jsi použil funkci "Odpovědět", nebo zvol pro svou odpověď nový příspěvek.
    Prosím seznam se s (klikni)-> Pravidla chování na fóru
    Přeji hodně štěstí

16. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj v družstvě jsem dostala dýňový tanec ale nemohu ho nikde najit. Děkují

17. Ahoj mamka1111
    Dýňový tanec z úkolu "Světluška" je dekorace, takže jí prosím hledej v levé liště - pod ikonkou "vázička"
    Popis ve FAQ -(klikni)-> Dýňový tanec

18. ibrahimachtar2

ibrahimachtar2 Pisálek fóra

Dobrý den, mám čtvrtý stupeň marmeládníka a přesto nemůžu vyrábět Mrkvovo-jablečnou směs. Kde je prosím chyba?

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ibrahimachtar2

Recept na Mrkvovo-jablečnou směs se dal získat v akci Dožínky 2011, pokud jsi jej v té době nezískala máš možnost si jej pořídit ve farmářském obchodě - Farmářské potřeby, záložka Řemeslo, pokud jsi postoupila teď doporučil bych restartovat hru, kvůli správnému načtení změn
    Pokud na recept nespěcháš, můžeš počkat na akci poloviční cena položek za floreny, kde bude recept za polovinu, nicméně v tuto chvíli nevíme kdy tato akce bude, naposledy byla 16.1. - 18.1. 2017

Hezkou hru pezt

20. ibrahimachtar2

ibrahimachtar2 Pisálek fóra

Děkuji. Ale to je pouze za Floreny a ty nemám. A kupovat je nebudu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.