Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem buresbar, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bill

bill Pilný autor

ahojte kde sa docitam nieco o nekonecnych oblakoch nemozem to najst dik

atriadk tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill

Vše o Nebi (nekonecnych oblakoch) najdeš v tomto vlákně Nebe

Hezkou hru přeji

3. švestinka

švestinka Velmistr fóra

pezt - děkuju za objasnění. Tak jsem si to myslela správně, že pro mě už to význam nemá, ale to mě nenapadlo že vlastně si produkty může někdo, kdo 5. stupeň nemá, koupit.

4. barista70

barista70 Zelenáč fóra

Ahoj nevíte někdo proč mi nejdou v nebi přesunout několik stonků. Když si je dám do oblíbených a kliknu na šipku k posunu zůstává stonek pořád na svém místě.

5. pezt

Ahoj barista70

Chtělo by uvést o jaké stonky se jedná a na, kterých pozicích je máš umístěny, abych to mohl ověřit.
    Také bych ti doporučil restart hry a vyzkoušet to znovu.

Hezkou hru přeji

6. barista70

barista70 Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Chyba se objevila již před delší dobou, takže restart nepomáhá. Jedná se o to, že stonek mám na určité pozici a je možno jej posunout na pozici s vyšším číslem, ale ne na pozici nižší a nebo naopak.

pozice 74 - Recyklovací automat 2015 - nelze posun na vyšší pozici (Venkovské malovánky)
    pozice 77 - Strom moudrosti 3 - nelze posun na nižší pozici (Hrátky s rybkami)

Nevím ale jestli spíš není problém stonek, který blokuje přesun, který je uveden v závorce.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/1/16
  7. pezt

barista70

Tak zmiňované řádky mám sice na jiných pozicích v Oblíbených, ale můžu s nimi manipulovat kamkoliv, i s těmi řádky co máš v závorkách mohu pohybovat kamkoliv.
    Nicméně tato chyba nebude na tvé straně, a nejsi první komu se toto děje, u každého hráče se to týká jiných řádků a na jiných pozicích.
    Předám dále k prověření.

EDIT: Kontaktuj prosím herní podporu a napiš tam co nejpodrobněji svůj problém Jak kontaktovat herní podporu

Naposledy upraveno: 30/1/16
  8. bill

bill Pilný autor

ahojte poradte mi ako tu dostanem pekne obrazky ako maju iny dakujem za radu

atriadk tohle ocenil(a).
  9. Ahoj bill
    pokud myslíš obrázky = podpisy (pod textem zpráv) oslov některého z hráčů, kteří se tvorbou podpisů zabývají a domluv si jak by měl tvůj podpis vypadat.
    Hodně štěstí

10. meduzalka

meduzalka Zelenáč fóra

prosim kde najdu novinky

EDIT: ***ODSTRANĚNA NADBYTEČNÁ CITACE***

Naposledy upraveno moderátorem: 2/2/16
  11. Ahoj meduzalka
    v levé liště, symbol (ikona "novin"), pokud je vice novinek, je třeba použít k listování šipky na okraji okna

Hezký den přeji

12. pavca67

pavca67 Expert fóra

prosím kde najdu nějake info o skleníku nějak tomu nerozumim?děkuji

13. pavca67 tohle ocenil(a).
  14. detekti01

detekti01 Zelenáč fóra

Jak získám netopíra?

15. detekti01

detekti01 Zelenáč fóra

• Spam - Prosím stačí pokud položíš otázku jen jednou.
    Jak získám netopíra?

16. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj detekti01,
    Není třeba pokládat svojí otázku dvakrát, zvlášť když už ti na ní kolegyně odpověděla.
    Přeji hezké hraní

17. Ahoj meduzalka
    odpověď na svůj první (stejný) dotaz máš pod svým příspěvkem i s obrazovým návodem.
    Hezký den.

18. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Dobry den ,chcela by som vedieť k čomu služi kniha s nalepkami ,a kde možem ziskať chliev losa o_O,dakujem

19. Ahoj .jozefinapizgovaguza
    kniha s nálepkami - album - je sběratelská záležitost. Shromažďují se v ní nálepky z akcí, nálepky za splněná řemesla. apod. Podrobný popis Farmářský dům - Album
    Losí ohrada -
    lze jí získat z "podivuhodných výběhů" - podrobný popis - losí ohrada Nebo výměnou při akci "Obchoduj a daruj"
    Hezký den přeji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.