Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem HenryVIII, 30/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Proč mi nejde umístit Moringa XXL?

1. nedostatečný level

1 hlasy(ů)
    33.3%
  2. chyba

2 hlasy(ů)
    66.7%
Vícenásobné hlasování je povoleno.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krtek241

krtek241 Zelenáč fóra

dotaz na kolo štěstí budou ještě někdy starší věci které chybí do stonku např kap.strašák adalší

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj krtek241,
    u květinové kolekce se stalo, že RT dal tyto dekorace do výprodeje za floreny. Zda to zamýšlí udělat i se strašákovou edicí nám není známo.
    Přeji fajn hru

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mohu si trochu zaotravovat?Prosím,jak zjistím jaký mám trh?Nikdy jsem to nepotřebovala vědět,až teď.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vilm4

Nejednodušší je tato pomůcka, do ní zadáš své id, které najdeš na spodní části rámu hry vedle nicku

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

To byl fofr,děkuju.

6. rihus007

rihus007 Zelenáč fóra

Dobrý den,
    aktivovala jsem runu velkolepý zvěřinec a ať dělám, co dělám (ať klikám, kde klikám), nemůžu ho najít a využít. Prosím, jak se k němu dostanu a jak do něj vložit stáje?
    Děkuji mnohokrát.
    Rihus007

7. Ahoj rihus007
    Zvěřinec najdeš v inventáři (levá lišta. ikona "bedna" > "ovečka". Doporučuji použít funkci "Hledat" - do editačního pole použij slovo nebo část výrazu zvěřinec. Jeho ikona je výrazná, na rozdíl od ostatních chlívků má jeho vyobrazení žlutý podklad.
    Aktivovala jsi Zvěřinec na Stromě moudrosti? Za hvězdičky?
    Přeji fajn hru

8. rihus007

rihus007 Zelenáč fóra

Ahoj, super, funguje to! Ano, aktivovala jsem na Stromě moudrosti za hvězdičky. Je ještě jiná možnost, jak aktivovat (předpokládám, že ten samý postup by mohl fungovat i na Výrobnu a Arboretum)? Děkuji moc. Rihus007

9. rihus007
    ano stejný postup platí i pro další Skladiště (Výrobnu a Arboretum). Na Bahamaramě se stejná Skladiště aktivují ve Starověkém opičím chrámu v 7. místnosti. Další sadu Skladišť (jak pro farmu tak i pro Baha) si můžeš pořídit za Floreny ve Farmářském obchodě.
    Hezkou hru

10. slunecnice-22

slunecnice-22 Zelenáč fóra

Po odkliknutí výherního stonku "Hallowenský kostým" přestane fungovat posouvání mezi listy magického stonku, Vše se musí odklikat ručně.

11. sopti

Milá slunecnice-22,
    u mne posouvání mezi jednotlivými stonky pomocí kolečkem na myši funguje ( jestli myslíš toto posouvání). Zkus udělat vše pro bezproblémový chod hry a pokud by to nepomohlo, tak se prosím obrať ke kolegům do technických dotazů. (na zelené odkazy klikni a přesměruje tě to do příslušného vlákna)
    Přeji brzké vyřešení tvého problému

12. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

Je hra Za kolik dní přijde Santa.............a Ježíšek co, ten třeba chodí k nám.......

13. sopti

Milá hanuschka1969,
    nějak nechápu tvůj dotaz, ale jestli se ptáš, proč se akce nejmenuje třeba Za 24 dní přijde Ježíšek, je to pouze díky tomu, jak název akce přeložil překladatel.
    Přeji fajn hru

14. karbar

karbar Vévoda fóra

Prosím o pomoc.
    Hledám nějaký odkaz na názvy dílen a jaká zvířata jsou potřeba pro výrobu.
    Pamatuji si akorát ty nové a u ostatních tápu.
    Např.: šnorchl -Jaké zvíře potřebuji na výrobu tohoto produktu a jakou dílnu?

15. pezt

Ahoj karbar

Konkrétně výrobna Šnorchl obchod, tam je potřebné zvíře ptakopysk
    Ostatní výrobny a celý přehled najdeš ve FAQ - FAQ-výrobny
    Popřípadě ještě přehled produktů z výroben FAQ-produkty

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 21/12/16
    karbar tohle ocenil(a).
  16. karbar

karbar Vévoda fóra

pezt děkuji mnohokrát.
    Jsem tak koukala v obchodě a většinu produktů tam i nakoupila, ale některé jsou již cenově nevýhodné a toto mi moc pomůže abych věděla i která výrobna mi chybí a které zvířata potřebuji.
    Také přeji hezkou hru a to i všem farmářům.

pezt tohle ocenil(a).
  17. pezt

karbar tohle ocenil(a).
  18. rozarkaf

rozarkaf Zelenáč fóra

Jak se dostanu do obchodu Bahamaramy?

19. Ahoj rozarkaf
    přístup je úplně stejný jako na Farmě. Tzn.: v levé liště hledej ikonu "červený nákupní košík" a tam si vybereš ikonu příslušející tomu, co si hodláš zakoupit:
    Přeji fajn hru

20. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

Ahoj, ať hledám jak hledám, nikde jsem odpověď nenašla, proto píšu sem. Prosím o radu, zda a případně jak je možno zbourat dekorace z magického stonku, mám několik nekompletních řad a dekorace bych tedy raději přesunula do parku. Moc díky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.