Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem HenryVIII, 30/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Proč mi nejde umístit Moringa XXL?

1. nedostatečný level

1 hlasy(ů)
    33.3%
  2. chyba

2 hlasy(ů)
    66.7%
Vícenásobné hlasování je povoleno.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

Omylem jsem odstranila z ostrova domeček na med, ale nemohu ho nikde najít v liště, nebo jsem ho tím úplně zrušila? Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj ewelynn48
    odstraněním zmíněné dekorace z plochy jsi jí určitě neztratila. Prosím využij v inventáři (levá liště, ikona "vázička") funkci "Hledat", vyber si záložku "všechno" a do editačního pole pro funkci "Hledat" zadej název (nebo část názvu) hledaného domácího mazlíčka (dekorace)

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

díky povedlo se

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ewelynn48

Není zač ;), hlavně že se povedlo najít:)

5. anluka

anluka Zelenáč fóra

Ahoj...dnes jsem vyzvedla 7 dárek za denní přihlášení,který mi dal 5x obchodní licenci...k čemu to slouží a proč mi nezmizel vykřičník na levé liště i když jsem vyzvedla všechny dárky za celý týden??...děkuji za odpověď...

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anluka,
    obchodní licence se dá využít při akci Obchoduj a daruj. A vykřičník nezmizel neboť se jedná o chybičku, která se nyní prověřuje.
    Přeji fajn hru

7. anluka

anluka Zelenáč fóra

• Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, stačí hráče oslovit. sopti
    sopti,

Děkuji za odpověď :)

*odstraněna zbytečná citace*

Naposledy upraveno moderátorem: 7/12/16
  8. sopti

9. zuzana57

zuzana57 Rádoby autor

Ahoj, jsem mentor a moje kuře mi položilo otázku kolik bodů potřebuje k jednotlivým lv k postu, může mi někdo poradit kde to najdu??
    Díky z odpověď!!;):inlove:

10. sopti

vilm4 a zuzana57 tohle ocenili.
  11. zuzana57

zuzana57 Rádoby autor

Moc děkuji a přeji hezkou hru !!:inlove:

12. sopti

zuzana57, není zač.
    Přeji pilné a zvídavé kuře ;)

zuzana57 tohle ocenil(a).
  13. Bosna61

Bosna61 Zelenáč fóra

dobrý den mám problém někdo se mi naboural na email .tak potřebuji noví ale ty chtějí potvrzení ze starého a ten je zrušení jak to mám udělat děkuji za odpověd

14. Ahoj Bosna61
    prosím obrať se se svým problémem na herní podporu. Do formuláře podrobně popiš svůj problém.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu?"
    Přeji hodně štěstí

15. karbar

karbar Vévoda fóra

Prosím, kde najdu informace o sklizeň-bonus 100% ?
    Při zadání mi to vyhledalo spíše příspěvky s obsahem písmen do.

16. Ahoj karbar
    pokud jde o bonus sklizeň 100% z Adventního kalendáře tak se jedná o navýšení zisku BZ/TBZ ze sklizně pro celou farmu (tedy navýšení u plodin, stromů, chlévů i dekorací) a doba trvání aktivity bonusu je 48 hodin po odkliknutí bonusového dárku:
    Další možný bonus je z Kola štěstí v párty režimu - pro něj také platí, že účinkuje na celou farmu, ale aktivní je 24 hodin.
    Podrobný popis FAQ - (klikni)-> Farmářské kolo štěstí
    Přeji fajn hru

17. karbar

karbar Vévoda fóra

Děkuji za odpověď. Mě zaráží to že mám na malých políčkách zaseto, snědla jsem MJS a ukazuje mi to ke sběru 6 plodin ale myslím že by mělo být 8.

18. karbar
    bonus se ale netýká počtu plodin z pole, ale navýšení zisku BZ/TBZ ;) což jsem psala už v první odpovědi.
    Navýšení počtu plodin, plodů a zvěře se týká bonusu z KŠ v párty režimu - bonus +100% do stodoly.
    Stále mi v tvém dotazu chybí informace o jaký bonus (kde a jak) jsi ho získala.

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Omlouvám se ale nenapsala jsem o co jde včera jsem si vytočila bonus na párty kole štěstí.
    U zvířat a stromů by to bylo v pořádku ale ty plodiny mě zarazily.

20. karbar
    bonus +100% do stodoly znamená, že ti přibude +2ks plodiny. Bonus se počítá ze základního výnosu dle typu osetého políčka. U pole 1x1 (základní zisk je 2ks +(100% 2ks) s MJS (+2ks) = 6ks plodiny z pole 1x1.Takže je vše v pořádku.
    Přeji fajn hru

karbar tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.